Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedzy nami deszcz

stracilam motywacje, wszytsko do dupy

Polecane posty

Gość miedzy nami deszcz

nie mam sily na nic, jestem osratanio ciagle ospala, jutro zapewnie uciekne ze szkoly bo dzis nic konkretnego nie zrobilam, budze sie rano i nie mam sil by wstac z lozka..zle mi..

Gość robaczek26
dlaczego tak sie dzieje.....?

Gość miedzy nami deszcz
a zebym to ja wiedziala, czuje sie czasem gorsza od innych nie chche tego uczcia, czuje ze sobie nie poradze z matura, nienawidze tych moich zlych dni..

Gość ***fdw
mgB6 wszystko załatwi a jak nie to amfa napewno

Gość gabis
matura..kochana!!!cale zycie przed toba!!!nie warto,czaem blachostka potrafi nami zawladnac ..i jeszce ta pora roku..z tego co slyszalam to w polsce zima?w kazdym razie NIE WARTO sie zalamywac!!!bo NIE WOLNO sie poddawac!!!!!!!!!!!zycie ma sie tylko jedno i TYLKO od ciebie zalezy jakie ono bedzie!!nie masz nikogo bliskiego z kom mozna pogadac??wyplakac sie pozadnie??wyzalic??musi byc ktos taki.a jak nie to napisz wszystko co zla na kartce,przeczytaj ja i wyrzuc!!!i ZAPOMNIJ ze jest zle!!!!!!bo wcale nie jest!trzeba na sile wykrzesac z siebie ta wole walki o swoje!PAMIETAJ zycie jest TYLKO JEDNO!!!!!!!aa i zadnej amfy,bo cpanie to zwykle tchorzostwo!pozdrawiam i trzymam kciuki:*

Gość Miedzy nami
ściana dreszczu......

Gość miedzy nami deszcz
ta, cale zyciea ja czuje jakby juz nic mialo sie nie wydarzyc w nim..to jts ohydne uczucie, staram sie byc silna itp itd dzis wstalam i zobaczylam ze jest peknie na dworzu to zmuszam sie do pozytywnego myslenia ale no wlasnie"zmuszam sie" dzieki na odezw, pa