Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miaaaaauuuu222

solarium!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość miaaaaauuuu222

Dziewczyny znacie moze jakis dobry sposob przyspieszenia opalania na solarium?albo jakie kosmetyki przyspieszjace warto kupic w solarium?z gory dziekuje za rady.

ja poszlam na solarium ok 2 tyg przed sylwkiem i opalałam sie na przyspieszczu mial zapach trusakwkowy normalnie cudne i pare razy to uzylam i pomoglo naprawde warto jak bedziesz chciala to mode Ci potem podac nazwe

Gość miaaaaauuuu222
bardzo chetnie dowiem sie jaka jest nazwa tego kosmetyku.a jak czesto chodzilas zeby sie ladnie opalic?

Gość nunununikjkjio
i napisz przy okazji gdzie to mozna dostac bo w zwyklej drogerii to chyba nie?

Przyspieszacze dostaniesz w solarium, popros o truskawkowy,teraz nie pamietam nazwy.. Ja tez do zawsze uzywam jest Swietny i odcien opalenizny jest wyrazniejszy po nim. Pozdrawiam

Nie pamietam jak sie to nazywa ale jak pojde na solarke to sobie kupie i ci napisze pełną nazwe. Ale naprawde warto. Kosztowało to 5 zł i smarowałam twarz i dekold i był i jest jeszce efekt, Chodziłam 2 albo 3 razy w tyg na 12 min. od jakiegos tyg nie chodze i caly czas widac ze jestem opalona. do kupienia jest w solarium tylko bo w drogerie tego nie prowadza

Gość najgorzej wyglądają
właśnie dziewczyny po solarium:-( Widać od razu że to solarka. Stare i niemodne już a wy dalej się opalacie i myślicie że ah i oh będziecie wyglądać:-(

Gość hehe bez przesady
ale jeśli ktos chce to czemu nie ?! nie podoba mi tez sie jesli ktos przesadza czyli chodzi codziennie i jest spalony jak burak ale zdrowo wygladajaca opalenizna czemu nie ? napewno lepsze to niz blado trupia twarz albo lepiej rozowo blada twarz buhah

Gość jolek9
ale sa dwie strony medalu....ja choc chce byc troche opalona to solarka i slonce odpada,bo robia mi sie przebarwienia a po samoopalaczu clairins mam ladna i naturalnie wygladajaca opalenizne,wiec kazdy na swoja miare niech robi co chce i nie krytykujcie nikogo,bo naprawde niektore nie moga korzystac z solarki i slonca:P