Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek finansista

Gdyby kobiety dorownywały swojej urodzie rowniez intelektem....

Polecane posty

Gość Marek finansista

jak mnie to wk..wia że są głupsze. A moglo byc tak fajnie. Każdy facet polubialby madrą dziewczyne. Co z tego, bo takich nie ma. G... w głowie.

ale dla samego intelektu to bys żadnego paszteta nie wyrwał . cwaniaku!

Gość ehehee
nie, on wychodzi z zalozenia ze wszystkie sa glupie :) z wlasnych obserwacji - te najladniejsze sa najmadrzejsze ,najwiecej sie cenia maja klase i wrazliwoac :) a pasztety ...szkoda nawet mówić

Gość vggggg
Mareczku, z ciebie to chyba też nie jest jakiś intelektualista. Z moich obserwacji wynika zresztą coś całkiem odwrotnego. Jest całe mnóstwo wykształconych, mądrych kobiet (i ładnych), które nie są sobie w stanie znaleźć równorzędnego partnera. A co do Ciebie Mareczku, cóż jak sobie wybierasz głupie cizie, to masz. To się chyba nazywa podbudowywać własne (średnio rozgarniete) ego.

\"z wlasnych obserwacji - te najladniejsze sa najmadrzejsze ,najwiecej sie cenia maja klase i wrazliwoac\" Jasne, a switstak siedzi i zawija... nie przeginaj w druga strone.

Hm to ciekawe ale faktycznie często się zdarza, że piękna kobieta...............imponuje tylko ciałem........................

nie ma dla mnie granicy ładna= głupia . brzydka = geniusz . życie pokazuje mi cos innego . i nie wątpie że wielu z was także może opowiedzieć sie za tym iz ładna nie znaczy -ciele . wiele pięknych dziewczyn może pochwalic sie osiągnięciami intelektualistycznymi !!! . i nie mozna każdej miski sadzic po wyglądzie . jest to tak samo głupie jak , osądzanie blondynek:P

Gość jhmgfds
"polubiał" powiadasz...

nie denerwujcie sie autor topiku w swoim życiu zdołał poznać tylko dwie kobiety mamę i siostrę--przykro mi ,ze są głupie:o nie obraziła bym twojej rodziny ale skoro wszystkie kobiety są głupie, cóż..

ciekawska ... ale ja mu rodziny nie wypominam (każdy ma ,jaka ma ). ale jego stosunek do kobiet jest z lekka spaczony:(

Gość starobabo
a co to w ogóle znaczy wg autora, ze są głupie? autorze, sprecyzuj i Ty tam coheed, moze też się wypowiedz... co Wy rozumiecie pod pojęciem "głupia"?

intelektualista z \"polubiałby\" może one do tej pory tylko ukrywały swój intelekt żeby nie załamywać chlopaka?

Ciekawska......gość nieco przesadził ale ..............z wieloma nie chciałbym się obudzić rano i zjeść śniadanie..............a co dopiero porozmawiać.............:)

Gość gruba kobra
moze nie ma racji? jak jest ladna to akurat bedzie siedziec w domu i zakuwac - szlaja sie i puszcza. Tylko % jest porzadna, tylko znajdz taka!

Gość starobabo
o ho hooo! jakie panowie mają mniemanie o sobie ...hohoho :o

Oddaję hołd tylko ich ciałom..............:)

Gość starobabo
....i co jeden to yntelektualysta, ze nie wspomnę już o tym, że posiada mądrość życiową i (w co nie wątpię)penisa przynajmniej 20cm.... :o hohoho...

coheed no nie wiem :p czy byś śniadania z chęcią nie zjadł--no dobra żartuje sobie ale pisać ,ze wszystkie są puste:o

Gość starobabo
...a naleleżałoby jeszcze zauważyć w jakim kontekście jest tu mowa o urodzie i rozumie - oczywiście każden jeden co się wypowiada to WIE TO NAPEWNO, bo oddał hołd... mimo swej wrodzonej samczej skromności go oddał...:o

Gość starobabo
wiecie, przypomniała mi się pewna pani dość już leciwa, która gdy chciała poddać coś druzgocącej krytyce zaczynała w ten sposób : "JA TAM SIĘ NIE ZNAM, ALE..." tu następowała wymowna cisza a potem fala druzgocącej krytyki czyjejś osoby. To tak tylko mi się skojarzyło......:o

Gość Marek finansista
Mnie to jest zwyczajnie przykro, że nieraz ładna a głupia. O niczym pogadać. Jopią się tylko jak ciele na wrota. A czesto tez brzydka i głupia, to juz jest ale porażka!! Ogolnie z kobietami to śmichy-chichy albo do kina, albo poruchać ale żeby porozmawiać na poziomie to tylko z iiinymi facetami!!!

...i to na babskim forum...chłopie..na babskim forum takie rzeczy-no nie wiem komu tu brak inteligencji :D