Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frania Maj

pomocy! mój wulkan ma gorączkę!

Polecane posty

Gość niszcz pryszcz
1.weż aspirynę 2.rozkrusz ją 3.dolej troszkę wody tak aby powstała konsystencja papki 4.nałóż to na wulkan 5.idź spać Nie wysciskaj! Rano będzie o wiele mniejszy zapewniam Pozdrawiam

Gość zwariowana_wariatka
aspiryna na syfy???????/ to pomaga??? a na caly moj ryjek??? bo ja mam twarz i szyje okropna w wulkanach wagrach i wogole!!!

polecam papkę do cery trądzikowej firmy JADWIGA (używana również w salonach kosmetycznych) - szukaj w necie. małe opakowanie powinno kosztować nie więcej jak 14 złotych (bo i takie za 30 się zdarzają :/), ale polecam duże - na długo wystarczy i nie wyschnie

Gość oj lusia
ty do dermatologa idź, albo hormony sobie zbadaj, bo cos za dużo masz tych pryszczy ostatnio

Gość niszcz pryszcz
tak aspiryna pomaga. Ale nie nakładaj jej na całą twarz tylko punktowo. Sprawdz czy Cie nie uczula najpierw czyli posmartuj sobie jakis fragment skóry, teraz weekend się zbliża więc możesz spróbować. Mi pomogło

Gość kumarynka
moja kosmetyczka zaleca oklad z roztworu sody oczyszczonej.tylko watke z tym roztworem trzeba przylozyc dokladnie do miejsca wyprysku, zeby nie dzialala ona na okoliczne tkanki.soda ma wlasciwosci wyciagajace wszystko z tych syfow.mi pomoglo wiec polecam!!

Gość a ja mam na nosie
malutki jest i nie wiem co z nim zrobic w sobote ide na kameralny koncert mojego bylego ... panika normalnie.musze byc sliczna!!! aspiryn nie dziala na mnie.podraznia koszmarnie :( :( :(