Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawkaw

Nasze IQ

Polecane posty

Gość EQ gOrą
TO inteligencja emocjonalna w glownej mierze ( 80%)przyczynia sie do naszych sukcesow zyciowych: zawodowych, prywatnych. 20% zaledwie przyznaja naukowcy ( chocby Goleman z Harwardu)inteligencji czysto akademickiej, logicznej.Czyli moi drodzy nie ma cos ie chwalic swoim IQ bo nie ma on nic wsponego z rzeczywistymi sukcesami czlowieka.Co z tego jesli czlowiek ma ogrom wiedzy, a nie potraf tego przelozyc na sukces zawodowy i uczuciowy. IQ jest mocno przereklamowane.Pora sobie juz to uzmyslowic.

Gość kawkaw
Powiem szczerze, że do Mensy niemiałabym odwagi:D Podaję linki Ten pierwszy jest prosty i właśnie on mnie ocenił. Drugi bardziej skomplikowany ale jeszcze nie robiłam, tylko przeleciałam:) I tak wiem, że taki test to raczej zbyt dokładnie nie jest wstanie ocenić naszej inteligencji ponieważ składa się na nią wiele innych czynników. Co z tego, że taki mensowiec ma 158 jak niepotrafi podtrzymać rozmowy na tematy przyziemne. Znam takiego jednego geniusz i niewydaje się być inteligentem na pierwszy rzut a że mózg ma wielki:D http://www.hermeneutikos.com/testy/testiq30.php Zaraz drugi bo zgubiłam:D

Gość Nacc
test u psychologa, w telewizji, na necie, w gazecie... jeszcze raz mowie, ze tylko mensa daje wiarygodny wynik! i mowie to na podstawie tego co mowia wladze tego stowarzyszenia! Eq cos tam - mylisz inteligencję z wiedzą.

Gość kawkaw
niedopytalska....Ty chyba żartujesz?....czy to sarkazm przez Ciebie przemawia??

Gość kawkaw
Prawdziwy czy nie, pobawić się można:) Róbcie a potem piszcie:). Ja jak dzieci pokładę zrobię sobie ten drugi, tak od serca i wtedy zobaczymy:D może się pochwalę:D

Gość l-ol
wszyscy robia?? a jeśli ktos ma niskie IQ to co? znaczy że jest głupi???:(

Zrobiłam sobie własnie test, ale wynik nie był liczbą tylko % a miałam 90%. Odpowiedziałam dobrze na 59 z 65 pytań, czyli jakie mam IQ :D ?

Gość kurrka
a czy to ważne jakie się ma te IQ sam fakt że doda ma nby wysokie wsazuje że nijak ma się to do rzeczywistości

Gość walduuuś
kurrka po takich wypowiedziach jak twoje z daleka widac, ze IQ masz nie wyzsze niz 80 :o

Gość walduuuś
jjjaa mmmaaamm przpraszam za jakannnnie allllle to ppppprzezz wyyyyysokie IQ

Gość koniołek
Ale jaja, ja zrobiłem ten test wyżej na pałę, jak leci, bez zastanowienia, w 20 sekund i mój wynik to 105 hehehe to lipa:D

ja tez \"przelecialam\" ten test w pol minuty i naciskalam to co mi podpadlo pod myszke i wyszlo mi 108 ;p straszna lipa :):):PP:P::P:P

Gość kawkaw
no hej! Miałam wczoraj jeszcze napisać ale niestety neostrada mi strasznie nawala. W ogóle coś po tych wiatrach coś mi się porobiło i ciągle mnie wywala. Sorki:) Testu drugiego też nie robiłam ale przeleciałam ten od leonorci, podobnie jak Wy, czyli w 20 sek. i faktycznie wyszło 105. 8 odpowiedzi na 50parę i tak wysoki wynik? W tym moim tescie miałam 12 na 30 i tylko 108 IQ. Z tego wniosek, że nie są te testy wiele warte i nie należy zbyt brać sobie do serca. Ale pobawić się można:) A jak wasze osiągi ??? Robiliście sobie? Przynajmniej spróbujcie co by mnie na duchu podtrzymać:D. No chba że mnie nie lubicie:(

Gość kaw
Co tam u Was??? Nic nie piszecie :(

Gość magdadada
ja robiłam ich trochę - zawsze wyniki w granicach 130-145

Gość mniam_mniam_mniam
Zrobiłam sobie testa :) "Twój iloraz inteligencji wynosi 128." Tylko chyba jakiś błąd mają :D "Czas trwania testu: 1150583114.6167 minut Poprawnych odpowiedzi: 23 z 30 (77%)" hihihi na pewno tak długo nie robiłam ;) Robiłam na tym hermeneutikosie. A Wam jak tam poszło?

Gość Lucjusz made in f121
188 Dziękuję za uwagę

Gość te testy są niedorzeczne
wyszło,że mam iq 79.Chcę powiedzieć,że jestem magistrem.Hahaha,dobre!

Gość aaaaaaaaaap
No nie....jak magister to może zaraz inteligentny musi być:D bez przesady....znam taką pańcię po 3 fakultetach....doprawdy nie wiem jak ona to robi, że ma bo ma ale pusta jest jak ?????nawet nie ma takiej pustości

Gość ***********
136 pisze że tylko 14% populacji ma takie wow

Gość abui
czy to znaczy, że 130 to wysoki iloraz??? czyli, że jestem ęteligętna:D