Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawkaw

Nasze IQ

Polecane posty

Gość kawkaw

Hej:) Napiszcie jakie macie IQ bo przyznam szczerze, że trochę się obawiam. Zrobiłam test a przyjaciółka mi mówiła, że to nie jest dobry pomysł:P. Z ciekawości i dla prównania. Proszę napiszci:) Moje to 18 :D. Więc????? Tylko proszę bez głupich żartów....plisssss

Gość intielygentka
ile??:P 18???:D

Gość intielygentka
co to za test byl:P

Gość pytam bo nie wiemmmmm
18 ??????

Gość kawkaw
Domyślam się, że to moje to pańszczyzna ale nie bardzo się przejmuję gdyż nieprzyłożyłam się do tego mocno. Ale i tak myślałam, że wypadnę lepiej. Doda ma ponad 130...??????? A Wy???

Gość zzzzzzzzzzzzzzop
A co to był za test???

Gość kawkaw
sorki :D 108 :P

Gość majua
dajcie jakis test to Wam powiem

Gość kawkaw
a znalalazłam sobie w internecie:) I zrobiłam:)

przerwac juz w 3ecim pytaniu:D ja mialam robiony test jak mialam 9 lat i mi wyszlo ponad 100 (i wzrasta z wiekiem) :P

Gość intielygentka
no daj ten test:P

hehehe no 108 to lepszy wynik od 18 :):):) :D nie jest zle; ja kiedys robilam w sukcesie byl dolaczony mailam 145 ale to wszystko zalezy od dnia; raz ci pojdzie lpiej a raz gorzej

Gość kawkaw
Chcecie to znajdę i puszczę Wam link tylko coś mi strasznie net dzisiaj muli:( Chcecie?:) Jak nie robiliście to nie ma sprawy:D

Gość kawkaw
No co Ty...nie żartuj....145 to strasznie wysoki ....łał!!!

no daj daj !!!

Gość Nacc
Ja bylam w mensie na tescie, mam 142 IQ, zabraklo mi 6 punktow zeby mnie do mensy przyjeli :)

Gość kawkaw
niedopytalska....jeśli naprawdę nie wiesz to jest to test na inteligencję. Taki co to niby wsazuję jej stopień. Powyżeej 160 to omnibusy ponoć:D

no wysoki wysoki; zadowolona bylam z wyniku, nie powiem:) chociaz kto wie jak teraz by to wyszlo

Tak nie zmierzysz sowjej intelignecji, takie testy trzeba robić szybko 10 sekund na odpowiedź, a znająć ludzi siedzą przeważnie dłużej nad pytaniem i tak nikt ich nie sprawdzi jak sa sami w pokoju przed monitorem....

Gość Nacc
a co testow na necie, to nie spotkalam sie jeszcze nigdy z oryginalnym, takim jak w mensie. no i w mensie jest sie ograniczonym czasem :) wiec na takich dolaczanych do gazet czy umieszczonych na necie raczej sie nie opierajcie ;)

Gość kawkaw
nacc...gratulacje Poczekajcie....zaraz poszukam bo robiłam rano a net mi się coś pierdzieli i wolno chodzi. zaraz poszukam cierpliwości:)

no wlasnie; dlatego najlepiej sobie sprawdzic kiedy biorytm intelektualny bedzie wysoki ;) i do mensy zasuwac:) bo tak to nigdy nie wiadomo .. ja sie staral pilnowac czasu; ale kto wie czy dopilnowalam ....

kawkaw - aha, czyli im więcej tym lepiej :) a co to jest omnibus? czy to duży, kryty pojazd konny, używany dawniej jako środek komunikacji? :O to ja nie chcę być omnibusem 😭😭😭

Mam pytanko. Kojarzycie może program w TVN \"Narodowy test na inteligencje\"? Bo kiedyś go oglądałem i były pytania takiego typu- Jakieś zniekształcone zdjęcia niby znanych ludzi, cześc to byli aktorzy jakiś telewizyjnych seriali.. Nie rozumiem zabardzo tego, jesli ktoś nie ogląda telewizji to nie ma szans na bardzo wysoką inteligencje?? Czy było to tylko zagraniue TVN pod publike, dla ludzi którzy siedza non stop przed telegapiorem?? zawsze myśalełm, że inteligencja to głównie logiczne myslenie, kojarzenie pewnych faktów połączone ze świetną pamięcią. Jeśli chodzi o mnie to bardzo dobrze wychodza mi wszelkiego rodzaju matematyczne łamigówki, liczby, bryły przestrzenne itp. ale z pamięcia troche kiepsko:(

Gość poten
co to za test? wyślij