wiki36 0 Napisano Styczeń 25, 2007 jestem z facetem prawie 2 lata, kochamy sie od mniej wiecej poł roku. Jest on moim pierwszym parterem, w zwiazku z czym nie mialam zbyt wielkiego doswiadczenia wlasciwie w niczym. ukochany powiedzial ze sie wszystkim zajmnie ze nie mam sie o nic martwic...jest odpowiedzialny, zaufalam mu... ( zabezpieczal sie prezerwatywa 4 lata w poprzednim zwiazku) my tez uzylismy prezerwatywyi uzywany nadal. mieszkamy osobno i rzadko mamy okazje do tego zeby sie kochac, dlatego chyba bezsensu siegac po tabletki, zeby brac caly miesiac, a nie wiem czy powinnam polegac na prezertwatywie..dodam ze mam 22 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karoka Napisano Styczeń 25, 2007 dla pewności mozesz poprosić lekarza o postinor. Będzie sobie leżał w szafie a ty w razie gdyby pękła gumka nie bedziesz biegać (jak np ja to miałam w sobote) po prywatnych lekarzach i płacić drugie tyle za wizytę. Jakby odpukać coś sie stało to masz od razu pod ręka 'antykoncepcję po' w kilka godzin albo nawet minut od wpadki;) prezerwatywy są ok ale jak się przekonałam warto mieć przy nich jeszcze coś w zanadrzu tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hero Napisano Styczeń 26, 2007 prezerwatywy są ok moim zdaniem. Jak dotąd nic lepszego nie wynalezli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach