Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wartoooooooo

czy warto robić makijaż u kosmetyczki??? chodzi o 100dniowke

Polecane posty

Gość czy wartoooooooo

Czy kosmetyczka ladnie mnie umaluje? Boje sie ze nalozy mi tone pudru, ze bede tanczyc i wszystko zacznie mi splywac. nie wiem czy isc czy nie. moze lepiej samej zrobic makijaz? jak myslicie?

Gość monina
to zależy, czy kosmetyczka jest dobra. ja mam swoją sprawdzoną i wiem, że potrafi bardzo dobrze malować trwałymi kosmetykami

Gość nie warto..
jak idziesz do niej po raz pierwszy, chyba ze ktoś ci poleci. Ja przed swoją 100dniówką też poszłam na makijaz do kosmetyczki i musiałam w domu robic go od nowa, bo wyglądałam jak nie ja :o nie dośc że mi zrobiła tynk na twarzy to jeszcze nie podobało mi się jak mi pomalowała oczy..zresztą takimi tandetnymi cieniami palomy. 50 zeta wywaliłam w błoto, beznadzieja...

Gość zlastudentka
a ja tez robilam u kosmetyczki makijaz mialam tylko delikatny sypki puder, ladnie pomalowane oczy i blyszczyk, wszytsko bylo kosmetykami diora i na koniec spryskana twarz takim do utrwalenia makijarzu, cala noc szalalm a makijaz byl nie naruszony , nawet mi sie buzia nie swiecila. Ja bylam zadowolona tylko ze mam juz wyprobowana makijurzystke