Pomorzanka30 0 Napisano Styczeń 25, 2007 witajcie, poradźcie mi, czy mam wierzyć, że w końcu się uda zobaczyć te upragnione kreseczki na teście. Staramy się z mężem od roku. W końcu wylądowałam u gina, skierował mnie i męża na badania. Badanie męża wypadły średnio, (10 mln/1ml), mało ruchliwych plemników, ale gin kazał niezałamywać się, bo podobno wystarczy. Ja byłam na badaniu prolaktyny, mam 1621,83 ulU/ml, po godzinie to samo badanie (z tabletką) - 7398,92 ulU/ml. Od dzisiaj zaczynam brać Bromergon, 0,5 tab. przez tydzień, potem po 1 tab. Zobaczymy jak się będę czuła. Szukam kogoś, kto jest lub w podobnej sytuacj jak my. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koronka beeezz chaftu Napisano Styczeń 25, 2007 nie martwcie sie bedzie dobrze :) w najgorszym wypadku zostanie wam in vitro ale to zawsze jest juz wasze dziecko wiec nie ma sie czym martwic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starania_pl 0 Napisano Styczeń 29, 2007 polecam witamiony dla męża bo 10 mln to mało :( http://www.sklep.starania.pl/default.asp?s=94&id_sklepu=43&id_dzialu=0&st=0&c=10&vw=1&srch=superman&o=0&dsc=0&id_towaru=125563&szablon=towar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula85 Napisano Kwiecień 22, 2009 Witam Ja brałam bromergon na podwyższoną prolaktynę ok. 1.5 miesiąca i wreście po 15 miesiącach zobaczyłam upragnione 2 kreseczki więc trzymam kciuki i na pewno wam się uda. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach