Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojazajawka193

a teraz do wszytkich facetow porzuconych przez kobiety

Polecane posty

Gość mojazajawka193

dodam kobiety ktore sie bardzo kochalo i zrobilo by sie dla nich wszystko ale one wolaly kogos innego "...A ty wrócisz, wrócisz, wrócisz Wszystko rzucisz, rzucisz, rzucisz Będziesz kłamać, skakać, płakać Będziesz naga prosić, błagać Jak byłaś ze mną to urosła ci dupa I gęba bezczelu od ucha do ucha Innej ciało gniecie teraz moją pościel Nikt nie zerżnie cię już tak bezlitośnie Twój nowy chłopak na te rzeczy stracił koncept Kapsko nie będzie już nigdy tak gorące Przejmujące, wzruszające, podłe U ciebie rozum jak okres spóźniał się ciągle Nie wracaj, mam już dość tych atrakcji Oferta nie licuje z powagą sytuacji Możesz, kłamać, płakać, skakać Możesz naga prosić, błagać - jest za późno Pozostało ci tylko moje foto Zatrzymaj na uszach i palcach złoto Żebym nie wiem ile wylał perfum flakonów Nie zrobię ze szmula nigdy pani domu ..." Teka-Wrocisz (feat.PIH) ta zwrota to akurat PIHA dla nie kumatych ,utozsamiam sie z nia w 100 % wszystkie kobiety to dziwki nie zaufam juz zadnej

Gość maciek_poznan
to smutne, czasami tak bywa. Pamitaj że generalnie do ludzi trzba mieć zaufanie kontrolowane :-) będzie git, za jakiś czas , aha no i sama nie wie co straciła :-)

Gość mojazajawka193
dzieki brachu wierze ze przynajmniej tobie sie uda w tej kwesti pozdrawiam

Gość maciek_poznan
spoko loko luz, każdemu się udaje, wokół nas jest sporo zajefajnych kobiet, nawet takich którym warto ufać :-)

Gość annniiaa
mojazajawka193 No przykre, że dla ciebie wszystkie kobiety to kurwy. To tak samo skoro mnie facet okłamał i zdradził - to też powinnam tym tokiem rozumowania iść i uważać ,że wszyscy faceci to skórwysyni?

Gość annniiaa
Nie popadaj w skrajności. Ja na szczęście tak nie pomyślałam i dobrze. Spotkałam super faceta, któremu dam szansę zaufam. Tobie też życzę szczęścia i spotkania zajefajnej kobiety w swoim życiu. Jest ich trochę, uwierz.

Gość mojazajawka193
annniiaa ja wiem ze masz racje ale jakas nie moge , nie wiem dlaczego ale porostu narazie nie widze sie u boku innej wogole nie wyobrazam sobie zycia z inna co nie znaczy ze byla chce byc , pozostaje mi wierzyc ze przejdzie

Gość annniiaa
Ja też tak miałam ;) daj sobie czas. Zobaczysz, że jeszcze Ci jakaś wspaniała kobieta zawróci w głowie tak, że nie dasz jej spokoju;). Ja też sobie nie wyobrażałam siebie z nikim innym ... a ...

Gość maciek_poznan
dasz sobie troche czasu.. moze to byc nawet troche wiecej czasu niz troche.. no ale zawsze w koncu sie układa :-)

Gość annniiaa
A takie piosenki dobre są na takie smutki ;). Ja też się katowałam róznymi kawałkami typu : żeby spadał, to koniec, więcej mu nie wybaczę itp. :) To pomaga. A wierzę, że spotkasz kobietę ,która Cię zauroczy. Tylko to troszke czasu potrzeba. A tamta zobaczysz, że jeszcze będzie żałować.

Gość mojazajawka193
to znowu tylko ja dzis dowiedzialem sie pare szczegolow na temat "mojej bylej" (jak o niej pomysle to mnei az w srodku skreca , jak moglem byc z takim kurwisoznem) chodiz o to ze ona poznala tego swojego ksiecia na dyskotece na ktorej byla ze mna , naprawde nie moge,to ja ja biore tam gdzie ona chce jechac kupuje jej wszystko na co miala ochote , tu nie chopdzi i pieniadze , ale o to ze ja kochalem i ,a ona w tym czasue zabawiala sie z jakims frajerem , nawet bym nie przepuszczal ,wychodzila gdzies na dluzej ale myslalem ze idze do kibla lub do baru a ona w tym czasie sie zabawiala z tym skurwielem (jak go dorwe to zapierdole ,wyladuje w szpitalu ,poniewaz ja nigdy bym nie "dotknal"kobiety zajetej) kurwa zwykla kurwa jak ja mogelm byc taki slepy , naiwny , przez nia stracilem tez dobrego kumpla bo mi mowil o niej prawde , ale mu wtedy nie wierzylem , powiedzcie co o niej myslicie i powiedzcie co zrobic jak sie opamieta i bedzie chciala wrocic bo naprawde nie wiem co o tym wszystkim myslec ...