Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana_wariatka

Kto sie odchudza razem ze mna ??!!!!!!!!

Polecane posty

ja to nie akceptuje tabletek;/ wolę naturalne sposoby ;] znajomi mi mówia że jestem jestem chuda no ale ja sie lepiej bym czuła gdybym była taka jaka kiedys a kiedyś miałam chude uda jak patyki a teraz sa grubsze ( nie grube tylko grubsze) np moja ciocia mówi mi ż ekiedys nie mogła na mnie patrzec a teraz jej sie podobaja moje uda bo sa GRUBSZE i to mnie zawsze dobija;/

ile wazycie i przy jakim wzroscie? a zielona herbate mozna sobie lykac.. nie zaszkodzi.. a naprawde ulatwia trawienie.. ;)

wiecie co ja czytam ksiązke Michała Tombaka a raczej dwie naraz i tam sa swietne porady np jak oczyścic oraganizm sokami ja kupiłam sobie niedawno sokowirówkę i mam zamiar niedługo to wypróbowac, a no i staram się nie jeść pieczywa białego bo jest bardzo niezdrowe i powoduje wzdęcia;/ pisze tam jeszcze że trzeba długo przeżuwac jedzenie bo jak jest dobrze przezute to łatwiej sie wchłania szybciej jest trawione jest tam wiele ciekaych porad ;] polecam tą książke

Gość zwariowana_wariatka
uuuuuuuu ja to mam 166 i waze 80 kg tzn juz 78 bo od niedzieli sie odchudzam :P wiec musze ze 20 zrzucic!!!!!!!!!!!!

Gość zwariowana_wariatka
najbardziej boje sie tego ze mi sie nie uda a tak bardzo tego pragne

uda sie uda.. :) a co ma sie nie udac..? :) bedzie codzienna spowiedz.. jak nie codzienna to co jakis czas.. ja daje sobie szas do polowy marca.. do polowy lutego MUSZE zrzucic piateczke... ;) .. i mi sie to uda..:D Wam tez.. :D

oj nie doczytałam myślałam że to tabletki na odchudzanie a nie na lepsze trawienie:P ja kiedyś tez brałam ale inne zdaje się że dziurawiec lub coś podobnego, a co do tego płaskiego brzucha po 6 weidera to bardzo długo trzeba czekac na efekty, sama sprawdziłam, ja teraz na tancach mam takie ćwiczenia na brzuch ze jak je siękończy to serio ostro brzuch boli a nastepnego dnia nawe bywaja zakwasy jesli ktoś ich regularnie nie robi, ja juz sie przyzwyczaiłam waga: 49 a po jedzeniu 50 kg wzrost: 164 - 165 cm

Gość zwariowana_wariatka
gabiii to ty chudzielec jestes !!! co ty z kosci na osci i z osci na pajeczyne???@@?@?@?@@?

Gość Majazagruba

169 wzrostu .. waze 60kg.. zawsze wazylam 54kg.. teraz az sie zle czuje.. :/

Gość Majazagruba
czesc dziewczyny ja juz jestem tydzien na diecie. moja dieta to m.ż czyli jem to na co mam ochote ale w malych ilosciach.

Gość zwariowana_wariatka
tzn paulinka!!!!!!!!!!!!!!!!! to ty chudzielec !! pomieszalo mi sie myslam ze to gabii pisala

Gość zwariowana_wariatka
zreszta gabii tez chuda jestes!! a takie jedzenie to cos daje?? cwiczysz cos??

Gość Majazagruba
a co powiecie na 163cm i 63 kg? niby nie brzmi tragicznie ale patrzec na siebie nie moge

moje najblizsze kolezanki wiedza że chce być chudsza ale jak jakis temat o odchudzaniu wynikł przy takich zwykłych qmpelach i prawie wyszło na jaw ze chce byc chudsza to one tak dziwnie eagowały bo zawsze mówiły ze ze mnie drobinka, chucherko itp ale jednak chciałabym troszq spalic żeby się lepie czuć

dziewczynki damy rade.. :) zobaczycie... :D 1 KROK.. CWICZENIA!!!!!! koniecznie 2 KROK dieta... hhmm.. tylko jaka.... ... :)

Gość zwariowana_wariatka
boze to wy laski jestescie a ja slonica!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ja sie zalamie

Gość zwariowana_wariatka
ja tam wybieram 500 kalorii dziennie !!!! duzo wody!!!! i cwiczenia!!!!!

zwariowana_wariatka nie lam sie.. Rownie ciezko nam bedzie zrzucic te kilogramy...

no gdzie słonica!!!! jestes super laska tyle ze masz ciało tam gdzie trzeba;] a jak się go pozbędziemy to wszystkie będizmey ZAJEFAJNYMI LASKAMI :D

Gość Majazagruba
wariatka damy rade zobaczysz! pociesz sie tym ze im wieksza nadwaga tym szybciej schodza kilogramy:)

kolorowych snow dziewuszki.. wpadne jutro.. ;) i podziele sie jak mi idzie.. :D

Gość Majazagruba
pa dziewczynki dobranoc