Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana_wariatka

Kto sie odchudza razem ze mna ??!!!!!!!!

Polecane posty

od niedzieli do dzis 3 kg..to duzo, za duzo, prawdopodobnie mozesz miec potem efekt jo jo...czym wolniej sppada tym pewniejsze jest ze nie wroci nadwaga..ja chudlam 1 kg na tydzien albo pół...zeby takj naprawde schudnac to trzeba juz na zawsze zmienic sówj styl odzywiania nic wiecej, bo jak schudniesz i wrocisz do dawnego zyci ato wszystko wroci..ale 3 kg na tydzien to za duzo(nawet nie tydzien a mniej). nie wiem ile dokladnie na tydzien zeby nie miec efektu jo jo ale serio nie mozna za szybko bo wroci

keisha moze jak nei bedziesz za duzo tego makaronu jakdla to bedzie ok:)

Gość zwariowana_wariatka
to jest nic w stosunku do mojej wagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak ale jak za szybko zrzucisz to ci szybko wroci, mowie ci. wiem ze to sie wydaje malo i ciagle bedzie tak sie wydawac, ale wlasni edlatego potrzeba duuuuzo cieprpliwosci i wlasnuie dlatego odchudzanie jeast tak trudne...

Gość zwariowana_wariatka
wszystko mam juz w dupie zygam patrzac na siebie brzydze sie soba nie mam ochoty zyc wszystko mnie wkurwia nie mam kasy na jakies tabletki ani sil na cwiczenia mam dosc wszystkiego nikt nie pomaga mi schudnac tylko kazdy utrudnia i w domu i tutaj mam dosc tego zajebanego zycia

jesli cie czyms urazilam to przepraszam...nie myysl tak, to ci na pewni nie pomoze, a Ty myslisz ze ja na siebie moge patrzec. nie lubie ogladac sie nago w ustrze bo wygladam okropnie, akle juz minelyu czasy zalamania takie jhak u ciebie

na pewno masz wiele innych zalet, uda ci sie schudnac zobaczysz, tylko musisz przetrwac to zalamanie

Gość lloona
Cześć wszystkim tak czytam i czytam i nie wiem co wy jecie że potraficie schudnąć 3 kg tydzień bo mnie się to nigdy nie udało jestem uzależnionym od słodyczy mięczakiem

Gość lloona
Chej waryjatko najpierw trzeba polubić siebie żeby coś zmienić jest wiele kobiet z nadwagą przy czym są bardzo zadbane i sexowne i nie dramatyzuj że cię nie stać na tabletki bo brałam ich tyle że sama nie pamiętam i żadne cudu nie zdziałały .Przy tabletkach też trzeba być na diecie i ćwiczyć

Gość zwariowana_wariatka
nikt mnie nie rozumie mam dosc siebie dosc zycia nie chce juz nic pragne tylko usnac na wieki

Gość zwariowana_wariatka
nie mam czym myslec mozg mi obrosl w tluszcz

Gość zwariowana_wariatka
nie chce nikogo urazic jezeli tak zrobilam to przepraszam ja jestem wsciekla tylko na siebie tylko siebie nienawidze do was nic nie mam

mózg Ci nie obrósł w tłuszcz tylko się zdenerwowałaś...nie ma co się załamywać tylko bierzemy się za siebie:) a propos dziś zjadłam pycha kolacj ę i pół merci...niektóre grzeszki trzeba sobie wybaczyć:D

hejo wszystkim ;] pamietasz mnie jeszcze zwariowana_wariatko;> mam nadzieje ze tak, w piatek wyjechałam na wieś a tam nie mam komputera ;/ ale juz wrciłam, wiesz czytałam co wcześniej pisałas i nie możesz się tak załamywać bo to nie pomoze Twojej diecie, bo nerwy ją raczej przystopuja, bo organizm wyczuwa zmianę nastroju i próbuje z nią walczyc zamiast walczyc z tym co powinien - tłuszczami, kaloriami itp.;] a z handra to nie wygramy, np u mnie organizm na zły humor od razu reaguje tak że ciągle musze jeść;/ ja to w sumie troszq nagrzezyłam w ten weekend, ale wykonywałam tez ćwiczenia cozdiennie mam nadzieje że wszytskim się uda osignąć cel, ja teraz spróbuje ograniczyc jedzenie i nadal ćwiczyc ( co do tego jedzenie to cięzko mi sie powstrzymać :((( )

Gość zwariowana_wariatka
dziewczyny naprawde przepraszam ale jest mi ciezko tymbardziej ze moja mama kaze mi zrec nie esc :( ona mnie tuczy i krzyczy jak sie odchudzam :( ale nie poddam sie dziekuje ze jestescie ze mna paulinka pewnie ze cie pamietam :) pozdrawiam was serdecznie :)

Gość zwariowana_wariatka
aaa i mam do was jeszcze pytanko czy robiac polbrzuszki tzn robic brzuszki nie odrywajac ledzwi od podlogi czy od tego tez sie chudnie spala tluszcz itd???

hej, tez sie chudnie, kiedys moj tata tez mi zabranial, wiec wiem jak to jest...ale masz 21 lat wiec powinna wiedziec ze wiesz co robisz. Moze nie opowiadaj wszystkim ze sie odchudzasz tylko ograniczasz jedzenie i juz..ona martwi sie zebys nie wpadla w jakas chorobe...

Gość zwariowana_wariatka
u mnie w domu nie da sie tego ukryc przeciez mowie ze matka mnie tuczy kaze mi zrec nie jesc :(

Gość zwariowana_wariatka
kurde czlowiek to ma nastroje podczas odchudzania :/

Gość zwariowana_wariatka
chce byc chuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wogole to jeszcze sobie kupilam paste wybielajaca do zebow :) i nakladam miod na twarz wiec biore sie calkiem za siebie :)

eee, to powiedz ze nie chcesz tyle, najwyzej troche powrzeszczy, no bez przesady. ja jak jestem glodna to zla, chyba na nikogo dieta dobrze nie wplywa:)

Gość zwariowana_wariatka
kupilam sobie jogurty probiotyczne czy cos takiego :) kurde nie poddam sie musze doprowadzic sie do normalnosci :) bo w lustro patrzec nie moge :(

wiecie mi tez jest strasznie cieżko;/ ja chyba nie wyrobie;/ ja jestem prawie cały czas głodna i nie moge sobie z tym poradzic :( macie jakies pomysły żeby mi się ciągle nie chciało jeść ?

Gość zwariowana_wariatka
hmmm ja pije duzo herbat wody itp slyszalam tez ze glod trwa tylko 1 min wiec najlepiej zajac sie czyms i o tym nie myslec :/ albo ja tez uciskam co chwile na 15 sekund przestrzen miedzy gorna warga i nosem :P jak na ta chcwile to nie przekraczam 600 kalorii jem kapuste te joguty jakis goracy kubek 1 kromke tego pieczywa zytniego i tak sobie to rozdzielam na caly dzien :) a jak mi dobrze idzie to sobie pozwalam na 5 orzeszkow ziemnych :) ale najlepiej to wypic goraca herbate zielana i po niej wlsnie zjesc cos lekkiego wtegy czuje sie najedzona a jak zjem cos wiecej to robie np za kare 100 dodatkowych brzuszkow :P ja czuje ze to wytrwam odchudzanie to nie jest az takie straszne ludzie cierpia z powodu wielu chorob najwazniejsze jest podejscie ja sobie mysle tak teraz sie zle czuje mam doly chodze glodna ale jak sie najem to nic tego nie zmieni nadal bede sie czula zle a nawet gorzej bo bede grubsza i tak se wmawiam :P ale grunt to robic to z glowa zeby sie nie odwodnic i wogole

Gość zwariowana_wariatka
albo cebula gotowana to zalezy jak kto lubi ja lubie bardzo a ma malutko kalirii i taka na goraco daje uczucie sytosci :) do tego czesto myje zeby co rowiez spowoduje ze beda zdrowsze i bielsze :) chyba minal mnie ten najgorszy etap teraz sie ciesze ze sie nie poddaje :) bo wiem ze to mi pomoze i odzyskam figure a wraz z nia usmiech i chec do zycia ale musze wam powiedziec ze z wami jest mi o wiele latwiej przez to przechodzic :) dziekuje ze jestescie :)

fajnie że chociaz Ci zwariowana_wariatko się udało bo mi jakoś jak narazie to tylko ćwiczenia wychodza a co do diety to ciązko idzie;/ jutro mam nadzieje, że wstane z pozytywnym nastawienie ;/ jak narazie to walczę ze swoja psychika zeby nie spróbowac bloku ;/

Gość zwariowana_wariatka
paulinka mi tez nie jest tak super tyle ze ja mam 20 kg do stracenia :( ale powiem ci ze juz sie w to powoli wkrecam i odchudzanie daje mi wiecej radosci niz jedzenie A W MAJU BEDE LASKA :p !!!!!!!!!! MAM TAKA NADZIEJE I TO MNIE MOTYWUJE !!!!!!!!!!!!!!!!! ;p

jedyne co mnie cieszy jak narazie to to że moge sobie pocwiczyc bo lubie to chociaz nie mam az takich świetnych warunków bo mieszkam w bloku