Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana_wariatka

Kto sie odchudza razem ze mna ??!!!!!!!!

Polecane posty

Witam dziewczyny:) mam pytanie....jakie stosujecie diety? hmm ja nie mam jakiejs tam ustalonej...po prostu nie jem slodkosci. tłustego i smazonego...jem duzo owoców i warzyw:) brałam przez 30 dni adipex i hmmm wiem, że cos udalo mi sie zrzucic, nie mam wagi by to kontrolowac ale po ubraniach no i znajomi twierdza że chudne... ale z kims razniej moze sie dolącze do Was???

i bardzo dobrze robisz taka sobie:)

E dzięki...;) wiem,ze efekty beda widoczne za jakis czas...ale warto byc cierpliwym...bo co nagle to po diable:PP

Gość Chudzielec_M
Najlepsza dieta to mniej żreć! Te wszystkie diety są takie same tylko inaczej się nazywają, a na celu maja ograniczenie jedzenia. Siłownia, koniec z wieczornym jedzeniem i obżeraniem się tonami batoników i czekolada, słodkie napoje tez niewskazane.

no właśnie Taka Sobie:) dlatego tak trudno schudnąć bo trzeba duuuuużo cierpliwości, niestety

Gość Chudzielec_M
Napiszcie ile ważycie ja 67 i mam 166 wzrostu

Często po pierwszych dnia odchudzania jesteśmy zachwyceni efektami, nie zdając sobie sprawy, że pozbywamy się zapasów wody, a nie tłuszczu. O spalaniu tłuszczu możemy mówić dopiero po 11 dniach diety. A tak wygląda rozkład spalania: Etap 1: Przez pierwsze 3 dni diety tracimy 70% wody, 5% białka, 25% tłuszczu Etap 2: Do 13 dnia diety tracimy 19% wody, 12% białka, 69% tłuszczu Etap 3: Między 21 a 24 dniem diety tracimy 15% białka, 85% tłuszczu Etap 4: Od 24 dnia diety tracimy 25% białka, 75% tłuszczu Do zrzucenia wagi potrzeba więc wytrwałości i konsekwencji.

ja lepiej nie będe mówic już o swojej wadze, bo raz juz powiedziałam to dziewczyny stwierdziły, ze jestem za chuda, ale ja po prostu chce sobie wyroic ładniejsze nogi i pracuje nad ładnym umięśnionym brzuszkiem ;] no, ale nie udaje mi sie jak narazie za duzo wskurac w mojej diecie przez moje napady głodu, dzis np mało jadłam w dzień ale za to wieczorkiem nie wytrzymałam i nadrobiłam wszystko;/ a wczoraj było na odwrót, w dzien dużo zjadłam a wieczorem kompletnie nic grrrr ale przed chwilą sobie troszq potańczyłam i porobiłam brzuszki i już mi lepiej bo czuje że troszq spaliłam ;] a teraz własnie wcinam jabłko :PP ostatnio zazwyczaj nic nie jadłam na noc ale dzis jakis taki dzień dziwny ze wszystko mi sie do góry nogami przwróciło, teraz będe miała bardziej zapełniony czas to raczej nie będe az tak myślec o jedzeniu i będe musiała się tylko wieczorqami powstrzymywac, mam nadzieje że dobrze będzie i u mnie i u Was ;]

dobra ja lecę jeszcze poćwiczyć a mam jeszcze jedno pytanko do GGGabi: słuchaj pisałaś o jakiś tabletkach - zielonej herbacie -jak możesz to napisz dokładna ich nazwę i jak one działają, ja brałam dziurawiec w tabletkach na wakacjach, ale on mi własnie nie dawał prawie żadnych efektów, teraz to tylko siemie lniane codziennie rano naczczo wypijam

czemu tu nikt nie pisze :( zwariowana_waiatka mam nadzieje, ze jak wrócisz z weekendu to chociaz Ty tu zajrzysz bo patrze że ostatnio to tylko ja tu zaglądam;/ a jakoś tak smutno samej do siebie pisać:( no to moje mało sparwozdanko: ćwiczenia idą bardzo dobrze, ćwiczę szczególnie brzuszek i czasem jakieś ćwiczonka na nóżki i pośladki ;) a co do jedzonka to.....hmmm....idzie beznadziejnie...ja po prostu nie umiem sie powstrzymać, ale staram się przynajmniej jakieś lżejsze potrawy wybierać, ja już chcę jutra!!!!! bo będę miała zawalony dzień i nie będę miała czasu myślec o jedzeniu ;] najgorsze są weekendy grrrr bo cały czas siedze w domq i jem bleee dziś mój kochany tatuś kupił całą torbe najróżniejszych ciasteczek (nie ciągnie mnie do nich naszczęście) i chyba z 10 batoników, które koffam....prawda że jest kochany...grrrr..... jak na złośc, gdy jadłam słodycze to nigdy nie chciał kupować, a teraz sam pojechał i chyba wykupił wszystkie słodycze ze sklepu ;/ tacy własnie są faceci ;] ale ja się nie poddaję i nie ruszam nic z tych słodyczy bo wiem że i tak jem za dużo innych potraw, naszczęście zdrowszych ;]

Gość POMOZ
POMOZ IM PRZEZYC !!! RATUJ PSY Z LIGOTY !!! http://www.allegro.pl/item163403666_okrutnie_okaleczone_chore_psy_pomoz_im_.html MAMBA http://www.allegro.pl/item161874860_mamba_stan _tragiczny_zbieramy_na_leczenie.html BENIO http://www.allegro.pl/item162562344_benio_pitt _pomozmy_go_uratowac_.html TOGO http://www.allegro.pl/item161869087_togo_pies_ w_tragicznym_stanie_zbieramy_na_leczenie.html MALINKA http://www.allegro.pl/item163156187_uratuj_mal inke_z_ligoty_.html

sporo osob pisalo nie tylko ty tu zagladasz

ja dzis zjadlam 3 ciasteczka:) poza tym wszystko zdrowe:) no moze te spaghetti nie bylo az tak ale teraz wypilam juz dwie szklanki zielonej herbaty to moze wyrownam:)hehe

do E---> sory jesli Cię uraziłam albo kogokolwiek ale jakos tak ciągle tu wchodzę.....aj, po prostu jeszcze raz przepraszam :(

Gość zwariowana_wariatka
czesc laski sorkii ale nie bylo mnie w domu a jak bylam to chwilami ale juz jestem mam nadzieje ze jeszcze was tu spotkammmmm

Gość zwariowana_wariatka
i macie tu ciagle wchodzic laski im nas wiecej tym lepiej!!!!!!!!!! ale ty paulinka powaga jestes za chudaaaaa!!!!!!!!!! no i ja musze powiedziec ze od piatku do niedzieli grzeszylam pijac piwo i wogole moja wina wiem ale kumpeli 2 miechy nie widzialam :) i se poszalalysmy no a w pracy podjadalam niestety

do Paulinq no cos ty nioe urazilas mnie:) tak tylko napisalam:)

a tu co tak cicho?..jak nigdy

jesli pozwolicie sie dolacze do Was, otorz musze zrucic 10 kg, stosowalam bardzo duzo died, kapuscianej nie wytrzymalam, zapasy wyladowały w kanale, po kopenhackiej wymiotowalam, a po ograniczeniu jedzenia mdlalam, prubowalam chodzic na silownie ale jestm za gruba wstydze sie pokazac tak, zwlaszcza ze mieszkam w malym miescie a tu w tej silowni same miesniaki i przystojni faceci, pokaze sie tam tylko za 10 kg, poza tym zabieram sie po raz kolejny(drugie podejscie) za 6 weidera(ponos znakomita) bo mam okropnie tłusty brzuch poprostu patrzec na siebie nie moge, od jutra rano zaczynam znowu biegac( keidys jogging poranny namietnie uprawialam i zamierzam do tego wrocic swietnie sie wtedy czulam) no oprocdz tego, dietka, same warzywka zero chleba nawet razowego (wszedzie duzo weglowodanow) no i musze okraniczac alkohol na imprezach bo to strasznie zdradliwe jest;/ niestety... mam nadzieje ze uda mi sie do lata zrzucic ta dyszke :) Pozdrawiam Was:)

Gość juzia_g
czesc dziewuchy!!!! czemu nie piszecie o rezultatach???? mi by to troche dalo kopa, bo sie chyba za bardzo rozleniwilam... ;) piszecie tylko co jecie a czego nie .... a jak to sie przeklada na kg ????? ile juz schudlyscie???? chwalic sie!!!! :) ja po tygodniu dopiero 1kg :( no ale moze nie jest tak zle .... moze unikne jojo ;) podrawiam

Gość zwariowana_wariatka
ja przechodze zalamanie i wogole

Wariatko jak masz na imię..bo jakos dziwnie mi pisac do ciebie waratka:) pisz z nami bedzie ci lzej i latwiej

Gość juzia_g
miala pisac jak jej idzie a tu nic... wariatka odchudzasz sie jeszcze czy nie ? bo jak stchorzylas to ty stawiasz piwo !!! :) a ja sie mecze dalej mimo braku rezultatow ... moj organizm chyba sie buntuje... chociaz nie powinien bo ma duzo zbednego balastu .. hehe... piszcie jak u was!!

hej, ciekawe co jest z wariatką, ja nie mogę się zmusić do robienia brzyszków wieczorem normalnuie szok tak ciężko, nie mogę się doczekać kiedy zacznę chodzić na siłownię, teraz mam sesję i nie mam czasu. dziś spałam tylko 3 godziny to jestem padnuięta:( a jak wam idzie?

ja nie stosuje zadnej diety tylko nie jem słodyczy i niestety pożeram ogromne ilości jedzenia;/ ale też codziennie robie A6W ;] no i ja tez jestem ciekawa co z wariatką...

ja raz juz robilam 6w ale przerwałam w 30 ktoryms dniu trochę z powodu problemów zdrowotnych a potem już się nie chciało wrócić do tego, troche pomogło ale nie żeby tam jakaś rewelacja, jak robiłam brzuszki zwykle co drugi dzień po 30 3 serie (skośne i proste) to mi lepiuej pomogły chyba

poza tym opd 6 weidera bolalł mnie kark i nie dobrze mi było