Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowana_wariatka

Kto sie odchudza razem ze mna ??!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zwariowana_wariatka
damy rade ja tez w bloku :/ ale wytrwamy :) dobra tera ide pod prysznic a potem na filmek buziaki

chyba za mocno sie katujesz...tylko 600 kalorii. kurcze a ja dzis sie najadlam bigosiku

a ja sie w sumie sobie dziwie bo zazwyczj jak jest u mnie ciasto w domu to nie umiem sie powstrzymac, ale dziś nie zjadłam ani kawałeczka bloku ;] dzis wumie jdałm płatki z mlekime, jabłka, troszq chudego mieska i wędliny no i oczywiście chlebek ciemny, i sprobowałam kawałek szrlotki mojej cioci bo mi wcisnęła i kazała zjeśc;/ no ale niedługo pójdę poćwiczyc o mam ndazije ż eją spale, bo był to malutki kawałeczek ;] a jak tam innym idzie?? ja to od jutra musze sie za siebie poządnie wziąśc, już ma trosz lepszy humorek, Wy pewnie tez macie chwile słabości i załamania

Gość dalia 83
Ja od dzisiaj też rozpoczełam odchudzanie! musze zgubić 10-15 kg! Musze i już! Nie chce już być nazywana kluseczką!

Gość zwariowana_wariatka
dziewczyny razem damy rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jakos cały wieczór siedze na gg i niestety przez to juz nie poćwiczeł na hula hop;/ al ezato porobie brzuszki ;]

Gość zwariowana_wariatka
a ile ich robisz i co one daja czy od nich strace tluszczyk???

Gość dalia 83
mam 24 lata i dzisiaj waga wskazała 67 kg:(

Gość zwariowana_wariatka
łeeeeeeeeeeeeeeee to jest nic ja mam 80 na liczniku :P

ja zaczęłam od 6 weidera w tamtym roku, robiłam je pare miesiecy ale niestety nie było wida cżadnych rezultatw na brzuchu tyle ze czułam że ejst silniejszy, natomiastgdzies tak od listopada zaczełam robic nowe brzuszki po których jestem cała mokra i czasem mam po nich zakwasy, poznałam je na tancach i juz widze efekty ;] na brzuszku pojawiły mi sie mięsnie ;] a wiec to też zależy jakie ćwiczenia będzie się wykonywać, ja teraz potrafię zrobic ok. 400 brzuszków róznego rodzju i jestem z tego bardzo zadowolona ;]

Gość dalia 83
zapomniałam dodać że mam 170 cm

Gość dalia 83
6 weidera też na mnie nie działała:( a do tego była nudna!już wolałam zwykłe brzuszki!rezultat był taki że "górna" część brzucha była umięśniona a "dolna" nadal wystająca:(

Gość zwariowana_wariatka
a ja 165 :P i coz trzeba gubic a wiec u ciebie nie tak strasznie :P paulinka a jak ja mam tluszczyk sadelko to co mi dadza te brzuszki bo napewno nie miesnie :P

Gość zwariowana_wariatka
dobra kobitki moje kofane ja ide spiochac buziole gorace !!!!!! NIE mozemy sie poddac!!!!!

wiesz ten tłuszczyk może się po jakimś dłuższym czasie zaczac zamieniac w mięśnie, na początku pewnie się wzmocni brzuch i będziesz mogła co raz wiecej wykonywac róznych ćwiczen, lecz musiałabys je regularnie wykonywac zeby były efekty ;] na pewno o wiele lepsze od 6 weidera sa ćwiczenia ABS 8 minut ;] ja je wykonywałam przez jakiś czas sa niezłe ale teraz juz ich nie robie

jesli chcesz miec mięśni to rób brzuszki co 2 dni a jesli bardziej płaski brzuszek to codziennie całuski

Gość dalia 83
z całuskami to gorzej-nie ma kto ich robić:( zastanawaim się czy hula hop mi coś pomoże?

Gość dalia 83
ja również mykam spać!przynajmniej nie będe czuła się głodna!

Gość zwariowana_wariatka
sluchajcie laski !!!!!!!!!!! cwicze i czuje jak mi sie tluszcz topi !!!! kurde jestem w super nastroju na sniadanko herbatka i swierzy ogoreczek :) i brzuszki :) czuje ze robi sie mnie mniej :) oczywiscie mam napady placzu i wogole ale to wieczorami :) teraz dla ,mnie robienie brzuszkow to zabawa i przyjemnosc bo wiem ze to mi da efekty polaczone z dieta :) a najwieksza motywacja staje sie to ze schudne ze mi sie uda ZE NAM SIE UDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NORMALNIE CZUJE SIE CORAZ LEPIEJ :)

NA PEWNO!! ja dziś nie zjadałam nic słodkiego:D

kurcze nie wiedzialam ze jak sie robi co dwa dni brzuszki to miesnie sie wzmacnia a jak codziennie to tluszcz spala..a ja zawsze co dwa dni robilam, ale lipa, zamiast tluszcz spalac to miesnie rosly, chociaz jak na silownie chodzilam i co dwa dni robilam bo mam trening ułożony przez trenerke to spalal mi sie tluszcz

to też zalezy od intnsywności ćwiczeń ;] a wiecie co ja dziś rano wypiłam siemie lniane i pojechałam na lodo a teraz przyszłam to zjadłam bułeczke (niestety) kawałek szynki i parówkę, wiecie jestem z siebie dmna, bo dziś sa mojej babci urodziny i przed chwilą u niej byłam dostała strasznie dużo słodyczy i wszyscy mnie czestowali a ja sie zaparłam i nie wzięłam, ale wiecie jak mi się chciało koszmarnie;/ ale teraz jestem szcześliwa, że nie wzięłam :D

a jeszcze zjem troszq bigosu, bo zaraz wychodze na tance to pewnie głodna będę, ale i tak wszystko dziś spale na lodowisku i tancach ;]

ja tak samo bigos, gakjnie ci na tance chodzisz tez bym chcial ale moj chlopak nie chce:( a na lodowisko to go dopuiero w pozniej wyciagne bo egzaminy mamy, z jakiego miasta jesteś paulinka?

tam miało być fajnie Ci:) ale błędów narobiłam:)

pochodzę z Suwałk ale na razie studiuję w Krakowie