Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daisy26

Szok!!!

Polecane posty

Gość Daisy26

Wlasnie odkrylam (zdjecia),ze moj chlopak podczas zwiazku ze mna spotykal sie tez ze swoja eks!! I to nie raz na jakis czas, ale regularnie!! Widywali sie u niego w domu albo chodzili do baru!! Czy uwazacie, ze to jest normalne? On mowi, ze to nic takiego - po prostu sie przyjaznia. Zrobilam mu awanture, a on sie obrazil, ze nawet ni moze sie spotkac ze znajoma...Ladna mi znajoma!!

Gość kawał gnoja
:O

Gość moniczkaaaaa
ja bym sie nie oddzywala przez tydzien, czekala na kwiaty, no i zeby sam od siebie zaproponowal wykasowanie jej nr tel, jak kocha to ie, kto jest dla niego wazniejszy, takie ``sentymenty`` sa brakiem szacunku dla kogos kogo sie kocha

Gość Daisy26
No nie??Mowi, ze z nia moze o wszystkim pogadac, a ze mna nie!!

Gość to dlaczego nie sa razem

Gość to dlaczego nie sa razem
jeśli tak im dobrze ze soba :P? p.s. wcięło mi poprzedni wpis:O

Gość Daisy26
Bo mowi, ze to za malo taki wzajemne zrozumienie

Gość moniczkaaaaa
to niech sie zdecyduje, teraz jak oboje jestescie skloceni, to robienie roszczen typu zerwij kontakt, zdecyduj sie - moze sie obrocic przeciwko Tobie... bo on nie bedzie chcial sie podporzadkowac Twojej woli, ot natura lowcy , zdobywcy. Ale sek w tym, abys powiedziala mu, ze Cie zawiodl, jego postepowanie bardzo Cie rozczarowalo, i ze dla Ciebie partner/facet jest najblizsza osoba w zwiazku, z ktora powinno sie moc i chciec o wszystkim porozmawiac, a przynajmniej sprobowac porozmawiac o tym, czego mu brakuje w dialogu, komunikacji z Toba - on powinien sam dojsc do tego, ze postapil niefair wzgledem Ciebie i starac sie to naprawic, jesli faktycznie Ciebie kocha a z nia utrzymuje ``kumpelski`` kontakt. Ja na Twoim miejscu nie wpienialabym sie, zeby przewalczyc sila, by sie wyrzekl znajomosci (znajac zycie obroci sie to przeciwko Tobie), ale .. przy eks uwazalabym, aby dawne uczucie czy zauroczenie na nowo nie odzylo, bo wtedy Ty bedziesz ta beee a ona cacy, ideal! Powodzenia i glowa do gory!

Gość ale czekaj czekaj
dlaczego on to ukrywal w tajemnicy???? (napisalas ze to odkrylas-czyli ci tego nie powiedzial i pewnie nawet nie zamierzal) tu juz jest cos nie tak i jest niewporzadku

Gość Daisy26
moniczkaaaa, otoz to!! Przyznal, ze zle zrobil, ale zatail to dla mojego dobra, bo jak raz mi powiedzial, ze sie spotyka ze znajoma (znajoma, a nie eks!) to sie obrazilam i bylam zazdrosna.

Gość Daisy26
Z nia moze pogadac o wszystkim i ona np. rozumie, ze nawet jesli facet ma kogos, to sie oglada za innymi. No jasne, ze rozumie, bo co jej za roznica jak on z nia nie ejst?? Wiadomo, ze dziewzyne to ruszy a kolezanke nie!!

Wiem coś na ten temat.Kiedy poznałam mojego chłopaka on miał dziewczyne przez rok żyłam w \"trójkącie\"Wtedy byłam tak w nim zakochana że akceptowałam to ale teraz bardzo żałuje.Twój chłopak musi zdecydować albo ty albo ex

Nie nie jest w porzadku. Bo to nie jest kwestia tego czy sie spotykal ale tego ze to przed Toba ukrywal. Skoro bylby uczciwy to by Tobie o tym powiedzial i moglabys sie na ten temat wypowiedziec. Na pewno nie jest w porzadku. Inna kwetsia to co tam sie dzialo i jaki byl powod tych spotkan. Skoro to taka przyjazn to czemu nie spotkaliscie sie razem, jak to w gronie przyjaciol? Oj naiwna jestes nieslychanie.

\"ja bym sie nie oddzywala przez tydzien, czekala na kwiaty, no i zeby sam od siebie zaproponowal wykasowanie jej nr tel, jak kocha to ie, kto jest dla niego wazniejszy, takie ``sentymenty`` sa brakiem szacunku dla kogos kogo sie kocha\" nie w porządku było tylko to,że to ukrywał moniczka,z takim podejściem daleko nie zajdziesz

Gość Daisy26
Spytalam sie go dlaczego sie z nia sam na spotykal, to sie zdenerwowal, ze go przepytuje:/ Cos czuje, ze mnie z nia zdradzal:( Zaden facet sie do tego nie przyzna, nawet jesli sie go nakryje to bedzie sciemnial do konca:/

Gość garstka_szczęścia
dokładnie, powie, np.że się potknął i niechcący w niej wylądaował...sorki, przykre to ale na pewno nie jest to normalne

Gość dziewczynka_20
nawet jeśli fizycznie nie zdradzał, to zdradzał emocjonalnie - Ty poczułaś się dotknięta oszustwem (sorry - nie mówienie pradwy jest kłamstwem) i masz prawo się wściekać ehh sama mam takiego kumpla, ale nigdy by mi nie przyszło do głowy żeby tak postępować, włazić w czyjś zwiazek (nie byliśmy razem) przyjaźn to przyjaźń, miłość to miłość ok że chce mieć przyjaciółkę, ale jeśli się z tym kryje, to coś kręci daj mu szanse to naprawić, ale JEDNĄ szansę, jeśli mu zależy to z niej skorzysta