Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalala

sejm dał 40 mln na kościół-dyskusja

Polecane posty

Gość FiM
no wlasnie,ciekawe czemu jeszcze nikt tego nie zrobl :)

Gość ale najwazniejsze ze....
na domy dziecka nie ma i dyrektorzy tychze placowek musze zebrac!

Gość FiM
domy dziecka,szpitale,policje,na nic niema,ale na jakis tam szpanerski kosciolek to jest odrazu. >:(

Gość to powinny byc dobrowolne
datki wiernych, takze posłów , ktorzy to przegłosowali. Wyłącznie

Gość FiM
hehe,ciekawe czy ktorys z tych debili z rzadu daje wiecej niz 2zl na tace.

Gość lalalalalalalalala
o ile w ogóle daje:(

Gość lalalalalalalalala
i o ile chodzą regularnie do kościoła:)o ile w ogóle chodzą...od tego zacznijmy, co innego stawiać świątynię, co innego chodzić do kościoła...

Gość FiM
no dokladnie, tak wiec po jakiego chu.a tak sie plaszcza przed tymi facetami w kieckach?? " tanie panstwo" kurwa ich mac.

Gość Cziucieła
Podzielam oburzenie FiM. Też czytam :D. Myślę, że jak skończy sie kadencja tego sejmu to większośc z posłów pójdzie na zieloną trawkę a potem prokurator dobierze im sie do tyłka tak jak niezatapialnemu Stoklosie. Hehehe. Trzeba, drogi NARODZIE iśc do urn. Ale wcześniej odmówic poparcia tym którzy znów chcą kandydować, a dotychczas działali na niekorzyść Polski i Polaków. Czy ktos z was może zna listę tych posłów, którzy byli przeciw? Wiem, że Joanna Senyszyn.

Gość Cziucieła
Dlaczego rządzący tak sie płaszczą przed sukienkowymi? Bo sukienkowi maja wpływ na mohery - najliczniejsza grupa wyborców. Ktos widział mohery w akcji? Takiej nienawiści i plugastwa w zyciu nie widziałam.

{ a dotychczas działali na niekorzyść Polski i Polaków. } Smutna prawda jest taka że żaden rząd od 1990 roku(przed tem wiadomo..) nie działa na korzyść Polski i Polaków. Działali co najwyrzej w interesi sowjej partii.

Gość Cziucieła
Mieszkam na wsi i takiej mobilizacji podczas wyborów do rad to w naszej gminie nie widziałam. Ludzie szli głosować żeby nie wygrali ludzie z PiS - u. Pisowski kandydat na wójta zdobył zaledwie 25% głosów. Resztę zgarnął były komuch. Ludzie woleli komucha niż klęcznika. Dodam, że PiS w mojej gminie poniósł sromotna porażke - ani jednego mandatu. Hehehehe. I tak bedzie w całej Polsce.

Myrevin \"To ZUS ma nadwyżki ? \" ? tak, w tym roku ma, ale ma tez 3 miliardy dlugu + odsetki (z kredytow bankowych zaciagnietych w latach poprzednich) niektorzy splaciliby w czesci dlug, innie jedneak zadecydowali o swiatyni.....

Gość Cziucieła
Myrevin To prawda. Dlatego 90% tej bandy należy wywalić. Ale żeby wywalić to należy im odmówic poparciia a uidzielic tego poparcia tym, którzy są lepsi. Dlaczego prof. Szyszkowska nie zdobyła wymaganej liczby głosów poparcia aby sie zarejestrowac jako kandydat na prezydenta? Byłaby o 1000% lepszym prezydentem niz ten kurdupel. A w ogóle to szkoda robić jakiekolwiek porównanaia bo tu nie ma co porównywać.

Gość FiM
no teraz prosze powiedziec, jak przetlumaczyc tej ciemnocie zlbalamuconej przez kler,ze sami dzialaja na swoja niekorzysc?? Ma ktos jakis madry plan?? :/

Gość Cziucieła
Nie ma szans na naprawe tych mózgów pod moherowymi beretami. Mam taka w moim bloku. Szkoda gadzać. Niereformowalna.