Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONIUNIA

CO MYSLICIE O TAKIEJ DIECIE???

Polecane posty

Gość ONIUNIA

HEJ CO MYSLICIE O TYM JAK BYM TAK JADLA: SN;musli z jogurtem lub 2jajka ob;warzywa na patelnie kol;grejfrut JAK MYSLIECIE SCHUDNE W JAKIM CZASIE???ZALEZY MI BARDZO NA DACIE 28LUTY ZRZUCIC TAK Z 7KILO???PROSZE O ODPOWIEDZ I DZIEKI

Gość jesli chcesz
to jesc codzennie to delikatnie mowiac nie jestes zbyt madra :-o

Gość no to moje zdanie
Dieta jest głupia !!!

Gość ONIUNIA
ALE NIE CODZIENNIE POPROSTU ZAMIENIAC SKLADNIKI ALE O TAKIEJ SAMEJ KALORYCZNOSCI POPROSTU,.PYTAM TYLKO CZY SCHUDNIE SIE NA TAKIM CZYMS???TYLKO O TO PYTAM...

Gość weeeeeeedług mnie
schudniesz:)

Gość no to moje zdanie
Pytałąś co sądzimy o tej diecie. Dostałaś odpowiedź !!! Dieta jest nie zdrowa ... efekt jojo murowany ... zgubisz tylko wode ...

Gość zalezy od wymiarow

Gość Aksamitka23
Onunia schudniesz jak złoto... A ci co gadają, że to głupie nie mają silnej motywacji by jeść zdrowo, ale niskokalorycznie. Tylko po tej dietce jak schudniesz stopniowo zwiększaj kalorie, żeby jojo nie było. Ja jestem teraz na podobnej dietce, bardzo niskokaloryczna ale zdrowe jedzonko, ważywka, owocki, nabiał, zero cukrów, białego pieczywka etc. Może będziemy się jakoś motywować co Oniunia? Taki nasz motywujący topic? Zobaczymy ile schudniemy do 28 lutego... Trzymam kciuki za Ciebie

Gość wodzia
za mało kalorii, za mało białka i tłuszczy. Dziewczyny zamiast sie odchudzac zacznijcie wiecej czytac. Zeby przyspieszyc metabolizm,jedz ok. 5-6 małych posiłków dziennie,a nie 3 mega małe. Wieczorem zjedz cos wysokobiałkowego, najlepiej np, chudy biały twaróg, ma białko które długo się uwalnia. musli ma za duzo wegli,zastąp je np.płatkami owsianymi,sa zdrowsze,i maja błonnik,zapełniają na długo brzuszek.

Gość ONIUNIA
hej aksamitka bardzo chetnie sie z toba poodchudzam z toba razem zawsze latwiej:)a moze popiszemy na gg???

Oniunia... Z tym może być problem bo mam faceta, który ma fioła na punkcie mojego odchudzania, więc na gg to mogłabym tak po 23 pogadać bardzo chętnie... Ja studiuje i pracuje i w dzien rzadko bywam w domku, wiec jezeli pasowałoby tobie to po 23 zawsze moglybysmy porozmawiac o tym jak poszło nam danego dnia, pomotywować się. Co Ty Kochana na to? Skąd jesteś?

Oniunia ile masz lat? A tak wogóle to co się dzieje 28? Ja musze schudnąć z jakieś 10kg, nie moge już patrzeć na siebie! Mam 169cm wzrostu i ważę 65, idealnie to byłoby ważyć tak z 50kg, ale bądźmy realne, 10 kg to i tak sporo więc narazie wybieram ten cel. Pozdrawiam

Gość therm
Witajcie :) ja proponuje tej ochudzaczcce 5 posiłków dzinnie ... Śniadanie jest ok... zawiera może z 50 węglowodanów na II śniadanie tez zjedz węglowodany np: jogurt 125 g (np truskawkowy ) to jest 19 W Nateśpnie jedz tłuszcze czyli kurczak, indyk, może wołowe chude miesko z warzywami - mogą byc te z patelni około 200g. IV posiłek - może być ten grejfrut - lecz leppiiej zjeść np 25g orzechów (niziutki indeks IG, malutko weglowodanów) No i kolacja - żadnych węglowaodanów, tylko białka... nie możesz zjeść więcej niz 15 W na noc.... może być to ryba, sery,jaja, Napewno schudniesz bez efektu jojo te 6 kg A I PO KOLACJI JUZ NIC....

mam nadzieje, ze nie odchudzasz sie dla faceta. bo jesli tak to powiem ci jedno: nawet jak schudniesz, to znajdzie w tobie cos innego co mu sie nie podoba. i co pojdziesz sobie robic operacje plastyczna? lepiej zmien faceta.

Gość therm
no i oczywiśćie kochana Żadnych słodyczy (chyba że te 2 sanidanie zastapisz czyms co będzie nie miało więcej niz 20wegli) I żadnych napoi gazowanych.... poprostu musimy onich zapomnieć tak jak i o sokach :(

Gość ONIUNIA
no ja waze 59kilo i mam 163cm chce tak do 52kilo a odchudzam sie dla siebie tzlko i wzlacynie mam 19lat

Czy wszyscy muszą mieć super zdrową dietę? Czy na wszystkich ta dieta podzieła tak samo? Odpowiedź brzmi: NIE Każdy z nas jest inny, każdy z nas ma inny organizm... Ja już tyle diet przeszłam, że wiem jak moge schudnąć... Schudnę tylko wtedy gdy kaloryczność zmniejsze do max 700kcal na dobe, bo nawet dieta 1000kcal nie działa na mnie tak jak na innych, schudne jak wyeliminuje słodycze, białe pieczywo, słodkie napoje, mięcho, tłuszcz... Dziękuje!

Gość lady czy Ty
mieszkasz za granica? bo cos mi sie kojarzy ale nie wiem czy dobrze ;)

nie nie mieszkam. wcale nie mowie, ze kazdy musi byc na takiej samej diecie ale 700 kcal to robienie sobie ewidentnej krzywdy. aksamitna, czy wiesz dlaczego 1000 kcal na ciebie nie dziala? wlasnie dlatego, ze sie ciagle odchudzasz i prawdopodobnie masz tak slaby metabolizm, ze musisz schodzic jeszcze nizej. gdybys wiecej jadla i wiecej sie ruszala to schudlabys trwale i zadne jojo nie groziloby ci. ani naqwet zjedzenie 5 batonow bo organizm by wszystko spalil. wlasnie propagowanie niskokalorycznych diet przyczynia sie do jojo. wiekszosc tutaj czerpie wiedze z prasy kobiecej gdzie w okolicach wiosny pojawiaja sie diety typy 3 kilo w tydzien, 10 kilo z miesiac i podobne. oczywiscie, ze sa one skuteczne, ale tylko dla tych, ktorzy nigdy sie nie odchudzali. albo dlatych ktorzy jedza normalnie i nie tyja przynajmniej. dla kazdego kto tyje bo je wiecej niz 1000 kalorii nie pomoze zadna dieta oprocz stopniowego zwiekszania kalorii, odbudowania metabolizmu i cwiczen. niestety,m wiekszosci nie chce sie ruszyc tylka a wlasnie cwiczenia przyspieszaja spalanie. jesli teraz jestes na 700 kcal to nastepnym razem bedzie musiala byc na 500 kcal. a potem co? glodowka? to wcale nie jest pokaz silnej woli tylko bezdennej glupoty.

Gość ONIUNIA
a co myslicie o czerwonej herbacie???jak ja marze schudnac 7kilo

Lady... i tu właśnie wychodzi znowu twoje myślenie że każdy ma tak samo i jeszcze w dodtaku wydajesz osądy o trybie mojego życia a przecież mnie nie znasz tak? Gdybyś ruszała tyłek tyle co ja i jak twierdzisz miałabyś super wypracowany metabolizm na tych swoich mądrych dietach to już by Ciebie nie było kochana... Ja pracuje, studiuje a oprócz tego robię milion innych rzeczy. Zamiast kupować bilet miesięcznym codziennie biegne do pracy na piechotę mimo ze mogłabym zaoszczędzić z rana 40 min i jechać sobie autobusem, dłużej pospać etc. Z ppracy biegne na uczelnie też na piechotke kolejne 40 min, a wieczorem z moim facetem chodze na długie spacery z psem, w pracy też sie nie obijam moja droga. Więc po co te teksty \"zamiast stosować głupie diety trzeba ruszyc tyłek\" - to nie do mnie ok? Daruj sobie komentarze, każdy niech robi co chce, jeżeli taka dieta na mnie działa to bede ją sobie stosować, czy ja wam bronię jeść tak jak chcecie, ja nie wchodze na topiki gdzie propagujecie takie diety o jakich piszesz wyżej i nie mówie ale to głupie

Gość TAK WIEC ONUNIA
przygotuj sie na to ze jak teraz zaczniesz to juz cale zycie bedziesz na diecie. Jak na hustawce: w dol i do gory - przyjemnej bujania zycze :)

Gość hani22
Człowiek nie całe życie będzie na diecie ! ja odchudzałam się przez 5 miesięcy zrzuciłam 40kg ale sama bym tego nie osiągnęła to wszystko dzięki African Mango http://szczupla-kobieta.pl to on wspomógł mnie w tych najcięższych chwilach! dużo ćwiczyłam również !