Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo chcę

urodziłam gdy....-ankieta

Polecane posty

Gość ależ proszę bardzo...
1.28 2.zadowalająca 3.bezrobotna po studiach 4.urodziłabym 5.świadoma 6. dobre 7.przed

Gość ciekawa jestem235255
czy pod ta "swiadoma decyzja" podpisaliby sie dwoma rekami i wasi partnerzy:D

Gość a czy ktoś
ciekawa ta ankieta poczytam bo narazie nie mam nic do napisania tylko czy nie ma kogos kto wolałaby urodzić po studiach lub kogos kto wolałby ur.prze 30=tką

Witam 1.23 2.OK 3.studia, praca. 4.Nic bym nie zmieniła 5.Świadoma decyzja 6. Piękne wspomnienia 7.Po urodzeniu❤️ Domi❤️

1.25 2.spoko 3.szkoła 4.potwórka:)i spółka:) 5.wpadka ale z premedytacja:) 6.zajebista!!!!!!!!!!!!!!!! 7.podczas ciazy

to i ja odpowiem 1.22 2.bardzo dobra (praca,finansowo dobrze,włąsne meiszkanie,samochód) 3.praca + studia 4.w 100000000 % tak 5.świadoma od a-z

6 poród nie było tak źle,tylko pobyt w szpitalu okropny 7.pojawiły się w ciązy ale były też zawachania

Gość Evi_21 czyli
Ty świadomie przerwałaś studia ?! To po co w ogóle zdawałaś ?

napisze choc wiem ze mnie potepicie ale mam to w nosie 1 18 2 srednia 3 liceum 4 nic bym nie zmieniła 5 swiadomie ,były to moje byc albo nie byc najwazniejsza decyzja w zyciu

1.29 2.bardzo dobra 3.pracowalam i pracuje nadal 4.nigdy w zyciu nie zmienilabym nic 5.jak najbardziej świadoma decyzja!!

1. 30 2.obydwoje pracowaliśmy, ok. 2600zł na rodzinę netto 3.praca w biurze, potem zwolnienie od 5 miesiąca 4.urodziłabym 5.świadoma decyzja 6.wspomnienia ragiczne, cesaka, długo dochodziłam do siebie, to było rok temu 7. uczucia miałam już dużo przed

Gość radość życia
1.ile miałaś lat gdy urodziłaś swoje pierwsze dziecko------->21 2. jaka była twoja sytuacja bytowa-------> niestabilna 3.co robiłaś w czasie ciąży==praca , studia?-------> studia i praca na zkecenia 4.czy mając obecne doświadczenie, i mogąc zaplanować wszystko raz jeszcze, urodziłabyś wtedy kiedy urodziłaś czy przesunęłabyś te decyzje-------> wszystko ułozyło się idealnie, niczego bym nie zmieniła 5.świadoma decyzja , czy wpadka-------> wpadka- swidomie to pewnie do dziś bym się zastanawiała i miała ciągle jakieś "ale"

1.. 24latka 2.. dobra 6 tyś (mamy mieszkanie samochody) 3.. pracuje 4.. nic nie zminiłabym 5.. swiadoma 6.. dzidzia jeszcze w brzuszku 7.. pragneliśmy oboje dziecka a w ciąży to już szaleństwo

Gość jhdjsjsddjshdjhsb
1. 23 2.dobra 3.studia 4.wszystko tak samo, nic bym nie zmieniła 5. świadoma decyzja - co więcej planowana i starana od roku :-)

Gość ja powiem moze tak
1.23 2. obydwoje mielismy stala prace 3.praca (po licencjacie) do tej pory a to juz 5lat pracuje w tym samym miejscu 4. najlepsza zyciowa decyzja 5.świadoma decyzja 6.wspomnienia z porodu calkiem dobre 7.uczucia macierzyńskie pojawiły się przed zajściem w ciąże?

1.23 2.dobra 3. kończyłam szkołę 4. bez zmian wszystko tak samo 5.świadoma w 100 % ;-) i długo wyczekiwana córeczka 6.dobre 7. po

Gość Monique 33
1. 22 2. zła 3. studia 4. zrobilibyśmy dokładnie to samo 5. wpadka (przez co o rok przyspieszyliśmy nasz ślub i ie żałujemy) obecnie mam 33 lata i świetną sytucję rodzinną i materialną.

1. 23 2. bardzo dobra 3. praca i studia 4. nie zmieniłabym decyzji, postąpiłabym tak samo 5. świadoma decyzja

Gość justyna tomka
fajnie się to czyta .......

Gość niom tez cos napisz

Gość justyna tomka
:) chętnie ale nie mam dzieci, więc dobrze jest poczytać o doświadczeniach innych, sama się zastanawiam kiedy

Gość elinova
1. 27 lat 2. bardzo dobra 3. praca 4. nie zmieniłabym czasu 5. jak najbardziej świadoma decyzja 6. cudowne przezycie 7.przed ciążą, a później już tylko narastały

1. 23 2. dobra 3.studia 4. nie zmieniłabym decyzji, postąpiłabym tak samo 5. świadoma decyzja

1. 23 2. bardzo dobra, duże mieszkanie, samochód.... 3.studia, jeszcze prawnicze....:-) 4.nie przesunęlabym 5.świadoma 😘 moje skarby to moj mąż: Bartosz, moje dzieciaczki : Laura, Sandra, Olivier, Juliusz 😘

1.24 2. taka sobie 3. 5 rok studiów 4. mimo wielu obaw w ciąży, jak damy sobie radę, nie chciałabym aby moje zycie potaczyło się inaczej :) 5.jak najbardziej wpadka i to podwójna bo mamy bliźniaki 6.wspomnienia z porodu calkiem dobre 7.uczucia macierzyńskie pojawiły się po porodzie

Gość właśnie tak kombinuję
jak to czytam to wolałabym by los za mnie zdecydował....

Gość matulinkaa
1. 21 2.ok 3.studia 4.urodziłabym z całą pewnością 5.wpadka 6.wspomnienia bardzo dobre (cesarka) 7.od zawsze chciałam mieć dziecko

1. 21 2. tysiąc zł miesięcznie 3. nic, skończyłam ekonomik 4. nic bym nie zmieniła 5.oboje tego chcieliśmy ale baliśmy sie przyznać a jednak robiliśmy wszystko aby wpaść 6. poród bardzo bolesny ale wspólnie z partnerem więc o niebo lepiej 7. przed

Gość czerwone
1. 25 2. nieciekawa, ale dajemy sobie rade 3. studia podyplomowe 4. sama nie wiem, chyba bym poczekala, ale z kolei tez sie ciesze 5. swiadoma ale pomimo tego zaskoczenie