Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo chcę

urodziłam gdy....-ankieta

Polecane posty

do Evi-21 tam swiadomie, musialam zle sie czulam a w 14 tygodniu grozilo mi poronienie i szpital do szkoly mialam dosyc daleko, a nawet samochodem nie moglam podrozowac zdrowie i zycie mojego dziecka bylo wazniejsze dla mnie mam nadzieje jednak ze kiedys wkoncu je ukoncze...

1.22 lata 2.bardzo dobra 3.studia dzienne, których nie przerwalam 4.urodziłabym tak samo 5.dziecko zaplanowane 6.wywolywany, szybki poród - dobre wspomnienia 7.uczucia macierzynskie juz w tracie ciązy

Witam, 1. 22 lata 2. ok 2200 zł 3. pracowałam (tzn w czasie ciąży byłam na zwolnieniu lekarskim ze względu na szkodliwe warunki pracy) studia - brak niestety 4. przesunęłabym decyzję o dziecku 5. odpowiem może tak, w ciąże zaszłam świadomie, ale było to raczej pod presją otoczenia, miało być tak wspaniale... 6. i dobre i złe 7. podświadomie przed, świadomie w momencie pojawienia się dwóch kresek na teście

Gość crova
1. 27 2. ok - 5000 netto razem (teraz ok. 6500) 3. praca po lic. - mgr zaczęłam (teraz przerwa) :o 4. tak samo :) 5.świadoma decyzja zdecydowanie i moja i męża :P 6.cudowne wspomnienia :) mogę rodzić co roku ;) 7.przed :)

1. 23 2. nie pracowałam 3. studia dzienne - nieprzerwane 4.jeszcze raz 5. świadoma decyzja 6. Poród 29 godzin 7. już w trakcie ciązy uczucia macierzyńskie dały o sobie znać:)

Gość czarna jagódka nieszczęśliwa
1) 29 2) Niezła, około 6500zł netto miesięcznie 3) Pracowałam 4) Nigdy bym nie zaszła w ciążę a jakbym zaszła to bym usunęła 5) Świadoma decyzja, właściwie dla męża a teraz oboje żałujemy 6) Cesarka- wspomnienia ani dobre ani złe, coś jak wyrwanie zęba tylko bez bólu 7) Nigdy się nie pojawiły

Gość odpowiem
odpowiem na pomarańczowo ;) 1. 23 2. brak pracy-utrzymanie rodziców (dosyś majętni) i narzyczonego-czyli sytuacja bdb 3. studia, nadal się ucze, nie przerwałam nauki 4. urodziłabym 5. tzw. wpadka 6. poród króciutki i mało bolesny-cudowne przezycie 7. po porodzie

1.19 2.średnia 3.konczyłam szkołe 4.przesunelabym 5.świadoma (cholernie kochalam ojca dziecka) 6.wspomnienia dobre 7.uczucia - podczas pierwszych ruchów poczułam ze je kocham,że jest moją częscia

1. 23 2. dobra, potem po powrocie z urlopu macierzyskiego zwolnili mnie z pracy, bo ... \" dzieci chorują\"\"\" 3. miałam ciążę zagrożona i byłam na L-4 4. tak samo 5. ciąża planowana

1. 23 2. dobra, potem po powrocie z urlopu macierzyskiego zwolnili mnie z pracy, bo ... \" dzieci chorują\"\"\" 3. miałam ciążę zagrożona i byłam na L-4 4. tak samo 5. ciąża planowana 6. z pierwszego dobre z drugiego takie sobie 7. przed, ale takie prawdziwe to po porodzie

mogę się wpisać jeśli chcecie:) 1. 21 2. na utrzymaniu rodziców 3. studia 4. przesunęłam, ale wszystko się dobrze ułożyło, wzięliśmy ślub, mąż pracuje a ja na razie jestem z córcią w domku 5. wpadka:) 6. poród nie był taki straszny:) 7. uczucia na początku ciąży mieszane, dużo obaw, ale z każdym dniem, ruchami maluszka i większym brzuszkiem coraz bardziej się zakochiwałam. A jak się dowiedziałam, że to dziewczynka to już wogóle! :) ❤️

Groszek wprawdzie w brzuchu, to odpowiem na niektóre pytania. 1. Ile lat miałaś,gdy urodziłas swoje pierwsze dziecko? Będzie 28 2. Jaka była twoja sytuacja bytowa? Bardzo dobra, ja i partner pracujemy, łączne zarobki szacuję na około 7 tysięcy zł. 3. Co robiłaś w czasie ciąży? - Póki co pracuję, mam nadzieję, ze jeszcze długo. 4.Czy mając obecne doświadczenie, i mogąc zaplanować wszystko raz jeszcze, urodziłabyś wtedy kiedy urodziłaś czy przesunęłabyś tą decyzję? Chyba jednak wolałabym zostawić wszystko jak jest. Gdyby nie omyłka, nie zdecydowałabym się na dziecko do menopauzy. 5. Świadoma decyzja, czy wpadka? Myśleliśmy o tym, ale dzidzia przyszła niespodziewanie :) 6.Wspomnienia z porodu dobre/złe - jeszcze nie mam :D 7. Uczucia macierzyńskie pojawiły się przed, czy w trakcie ciąży? - Raczej już jak wiedziałam, kto mieszka pod moim serduchem :)

Gość Magdaszym
1. 19 2. Mieszkalam u rodzicow, potem w wynajetym mieszkaniu, przed narodzinami Pauli. 3. Uczylam sie w klasie maturalnej, na pare dni przed porodem zdalam mature 4. Stalo sie podczas mojego pierwszego razu, ktory wypad niespodziewanie i nagle - stad brak zabezpieczenia, mozecie uwazac ze glupia dziwka ze mnie... 5. wpadka stuprocentowa... 6. Bardzo dobre, dzieki fachowej opiece 7. Dopiero po, wczesniej dzieci nie byly mi w glowie ani troche...

Gość to ja druga
1. 33 2. dobra 3. pracowalam 4. nie, zobilabym wszystko tak samo 5. swiadoma decyzja