Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgttttt

mam 173 cm wzrostu i waze 60 kilogramow ..czy moge zajsc w ciąze??

Polecane posty

Gość helena elena
?????????? dwa razy wieksze ???

Gość helena elena
ha ha dupe jak safara ale przynajmniej nie tak obwisla jak twoja !!!! i sorry jak 3cm uwazasz za podwujne wymiary!!!!!!

Gość niech mniekule biją ..
a ile masz lat??

Gość no mam 24 lata mm
nie kloccie sie faktycznie wieksze ma niz ja ale tylko troszenke.

Gość jasne ze mozesz.
Dziewczyno 173cm i 60kg to niedowaga? w ktorym miejscu? ja mam 170, jak zachodzilam w ciaze wazylam 51kg, mialam wtedy 23 lata. nie wspomne juz o tym, ze pierwsze 3 miesiace spedzilam nad toaleta i w 4 miesiacu wazylam 47kg...ale potem wszystko nadrobilam;) Cale szczescie, ze po ciazy troche kg mi zostalo. Teraz waze 56kg i czuje sie "akuratnie":)

Gość Każda laska może
zajść w ciąże, nawet taka co ma 160 cm wzrostu i waży 40 kg. Natomiast facet co ma 170 cm wzrostu i waży ok 60 kg nie może być ojcem! Wtedy dziecko na bank urodzi się chore i niedorozwinięte !!!

Gość fgfgfg
hahahahaa

Gość ojejj
przeciez ona rzucila takie haslo, zeby sie pochwalic..taka jestem, mam niedowage(napiszcie-nie, jestes super) nie masz niedowagi na pewno-mam wiele kolezanek tagiego wzrostu i nie waza tyle, a wygladaja super nie schlebiaj sobie..nie masz niedowagi..

Gość Nie ma problemu z kobietą
Oczywiście żew wzrost i waga kobiety nie ma znaczenia na prawidłowy czy nieprawidłowy przebieg ciąży. Prędzej rzeczywiście ma znaczenie wzrost i wygląd faceta, bo jak napisał ktoś wyżej facet mierząc tylko 170 cm wzrostu i ważąc zaledwie 60 kg NIE JEST w stanie spłodzić zdrowego dziecka jak i ciąża w takim wypadku może zostać po prostu niedonoszona !!! Dlateto nie zaleca się takim małym facetom abt btli ojcami i z tym się zgodzę!

Gość DziewczynaPatryka
To chudzinka z Ciebie nie jest ja mam podobne wymiary jak Ty :D Tylko w talii mam 64.. :D

Gość DziewczynaPatryka
Eto nie doczytalam ostatniej wypowiedzi.. powaznie mowicie? Moj tato ma 168 , ja 170 na oko (kumpela twierdzi ze wiecej - mierzyla mnie ostatnio ,ale cholera wie komu ufac) i jakos nie czuje sie niedorozwinieta :D skonczylam ogolniaka , jestem ladna zgrabna powabna zareczona i studiuje sobie radosnie.. la lala *puuurrrrrrr*

Gość stukniete ludzie
to forum stwarza debili........... Takie debilne teksty wpisywac słabo sie robi!!!!!!!!!!!

Gość Jeśli facet ma 170 lub mniej
a waży 70 kg albo więcej to nie ma problemu. Ale jeśli do tego waży ok 60 kg to oczywiste jest że nie może być ojcem!!! Powinien iść na siłownię i przypakować, bo jak zrobi dziecko ważąc 60 kg to to ta kobieta albo nie donosi ciąży albo dziecko urodzi się niedorozwinięte, karłowate albo upośledzone !!! To każdy wie !!! Natomiast waga i wzrost kobiety nie mają żadnego znaczenia !!!

Gość ciągle zmieniasz
nie moge z ciebie. skąd ty to w ogóle wzielas? sama wymyslilas? widać!