Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiciek27

STUDENTKI PRAWA - jakie są???

Polecane posty

mądry-ZRESZTĄ piszemy łącznie.....

przed "albo" nie stawiamy przecinków. Logiki nie miałeś....

Gość MARIOLA Z OPOLA
wytacza się proces o ZNIESłAWIENIE A NIE ZNIEWAGę studentko...chyba za duzo lecha sie pije:o

Gość wiciek27
k8 wykazujesz brak zdolnosci interpretacji tekstu - nie napisalem nigdzie, ze ludzie na prawie nie są mądrzy, tylko, że ktoś posiadający wiedzę nie zawsze jest równocześnie człowiekiem mądrym. A jeśli nawet twierdziłbym to, co napisałas, to proces by mi za to nie groził.... to akurat student prawa powinien wiedziec..

Gość evellin
ja studiuje prawo, na 4 roku, jestem 178 bardzo atrakcyjna blondynka, totalnie rozrywkową, chcę być panią mecenas

Durne pytania - durne odpowiedzi. Zaraz założę topic a la- studenci ekonomii, jacy oni są? człowiek to człowiek, a na jego osobowość kierunek studiów nie ma wpływu.....gdzież ta twa mądrość się podziała? Poszła w las....

Gość wiciek27
aha! jestem głupi, bo robię błędy! ciekawe... moze lepiej było isc na polonistykę, bo prawo chyba nie dla Ciebie... A logikę miałem. na dwóch kierunkach.

Gość evellin
a ta k8 to ta z tym długaśnym krzywym nochalem, rumunka jakaś czy co???

mariola, w kodeksie karnym istnieje przepis dotyczący znieslawienia 212 k.k i zniewagi 216 k.k.....

a niech ci będzie i Rumunka.....

Gość evellin
ale proces wytacza się o zniesławienie idiotko, boshe!

a lecha się nie pije, tylko fajna kasę za niego się dostaje :p

Gość wiciek27
k8 nie znasz motywu, jaki kieruje mną przy zadawaniu tych "durnych pytan" wiec nie oceniaj ich sensowności...Nie raz jeszcze durne pytanie usłyszysz i warto by nauczyc się nawyku jego prostowania, a nie równie durnego odpowiadania... logiki nie miałaś?? nie uczyli Cię, jak udzielac odpowiedzi?? bo raczej "durne pytanie, durna odpowiedź" to głupie powiedzonko, a nie reguła logiki :-P

Gość przestań z tymi paragrafami
to uz staje się nuuuuudne:-PKażdemu chcesz wytaczac proces za to,że krzywo na Ciebie spojrzal:-oKobieto to juz kurwa jakas paranoja😡 wrzuc na luz:-P

boshe! boshe! boshe! niestety nie masz racji

ja jeszce nie zaczęłam z tymi paragrafami.... osoby nie rozróżniały różnicy między znieslawieniem, a zniewagą to podałam im odpowiednie paragrafy, aby sobie sprawdziły....

Gość do k8
ile razy będziesz sie chwalic tym,ze wystąpilas w reklamie (jedno zdjecie to NIC wielkiego,pogadamy jak wystapisz w tv)lecha:-pJuz wszystcy o tym weidzą,wiec juz mozesz dac sobie spokoj z tym chwaleniem sie:-P

Gość evellin
jestem załamana, k8 idz do nauki, dobrze ci radze.

Gość precz z k8
:-P

ale ja sie tym zdjęciem nie chwalę..... pokaż swoje osiągnięcia, to pomyślę, czy porozmawiamy o moich.....

Gość wiciek27
specjalnie wyjaśniam dla Ciebie - zadając to pytanie chciałem poznac poglądy dot. ww. grupy dziewcząt. Zdaję sobie sprawę, ze każda osoba jest inna i nie ma reguły, ze student tego i tego jest taki, a innego kierunku owaki. Chodziło mi o poznanie krażących stereotypów. przy okazji dodatkowo zetknołem się z jednym dowodem ich prawdziwosci w postaci Twojej osoby, za co serdecznie dziękuję! :-)

Gość pokazywalam jak byłam mała
:-P

Gość ja tez zauwazylem że k8
strasznie przechwala sie tym plakatem z Lecha...

Gość fgjdhj
jestem studentka 4 roku prawa. Uwazam ze dziewczyny tam studiujace sa takie sam jak na innych kierunkach (no moze poza duszami artystek na akdemii sztuk pieknych:) ). Sa te w okularach z nosem w ksiazkach, sa te ktore pija i sie zabawiaja z afcetami lub facetami, ale sa tez takie co to maja okulary i kok na wlosach rano a wieczorem przemieniaja sie w seksowne laseczki:) Nie rozumie tylko jednego, dlaczego pytasz tylko o dziewczyny?

Gość wiciek27
k8 idź na inny topick, bo nie jesteś tu potrzebna. Twoja przygoda z prawem z końcem sesji zimowej się z pewnością zakończy, albo studia prawnicze zeszły już całkiem na psy :-( Ja pytam o studentki, a nie pozorantki!!

Gość wiciek27
bo to, jak studenci prawa są postrzegani przez otoczenie zupełnie mnie w tym momencie nie interesuje

zetknĄłeś się, powiadasz.....nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie na studiach zaświadczenia o dysleksji, dysgrafii etc.nie obowiązuje; jak ktos przesadza z błędami ortograficznymi....to nie zdaje. Niestety. Studentki prawa zawsze będą broniły swej racji. Zboczenie zawodowe.

Gość zboczenie nie tylko

powiedziałam już-pochwalcie się swoimi osiągnięciami....:-)