Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiciek27

STUDENTKI PRAWA - jakie są???

Polecane posty

Gość do k8
na Ciebie nie warto zaczerniać sobie nicka:-P

Gość wiciek27
k8 nie tłumacz mi, wiem cos o reklamie... ale powiedz lepiej, o co chodzi z tą "końcówką" studiów??? przecież jesteś dopiero na pierwszym roku...

Gość gfdxgfg
no jest na pierwszym roku, ale to jest 2 letnie studium dla doradcow ubezpieczniowych, wiec mozna powiedziec ze koncowka 🖐️

Gość heheheheheh widzę że k8
już nie ma nic do powiedzenia:-p

Gość wiciek27
wyszło szydło z worka: końcówka studiów, majątek zbity na paru reklamówkach - czcze przechwałki osoby, która nie wiadomo dlaczego na siłę próbuje się dowartościowac.... chore!

Gość czytammm
Czytam Was i niezle sie ubawiłam. Wieciek!! Dobry jesteś hahaha

Gość wiciek27
k8 gdzie uciekłaś??

Gość czytammm
no wlasnie k8 gdzieś polazła? taka miła lektura była:(

Gość hehheee
a k8 coś kręci, bo na jednym topicu napisała, że w lipcu skończy 20 lat :)

Gość wiciek27
i zrobiła dziewczyna antyreklamę Lechowi - co za pustaki oni biorą do reklam??? teraz chyba każde spojrzenie na bilboard Lecha zamiast chęci na piwko będzie wywoływac u mnie uśmiech i politowanie :-D

Gość wiciek27
Dowartościowuje się po prostu proste dziewczę - na innym topiku wczoraj, czy przedwczoraj pisała, że jest na pierwszym roku, a teraz wyskakuje z "końcówką studiów" :-P

Gość to nawet pewnie nie bylo
jej zdjecie wicku ty gluptaku:P

Gość wiciek27
tego nie wiem, ale tak, czy inaczej z głupia k8 kojarzyc mi się będzie mimo woli :-D wiciek głuptak

Wracajac do tematu... bo widze ze dyskusja skrecila na troche inne tory;) O studentkach prawa moge powiedziec, ze to calkiem w porzadku babki - przynajmniej te z mojego roku. Wiadomo, jak wszedzie zdarzaja sie ulomki, z ktorymi nie idzie sie dogadac. Jednak to raczej wyjatek niz regula :). Mozna z nimi naprawde fajnie pogadac, poimprezowac, bywa ze nawet te mole ksiazkowe okazuja sie niezle zakrecone jak przyjdzie co do czego;) Wiekszosc znajomych z roku ma jednak dosc niedobra ceche - daza po trupach do celu. Ale faceci tez... Wiec chyba wynika to raczej z ostrej rywalizacji niz cech osobowosci. Poza tym sa naprawde inteligentne (te ktore znam). Jezeli chodzi o wyglad zewnetrzny - sa to dziewczyny bardzo zadbane - na roku mam tylko ze 2 wyjatki o ile sobie przypominam... No ale wiesz... bywa roznie, uniwersalnej \"receptury\" na to jak rozpoznac studentke prawa raczej Ci nie dam;) 🖐️

Gość k8 ma 20 lat
buhahahah buhahahah buhaahah buhahahahha NAIWNIAKI; HUEAH HUEAH, w każde haslo wierzycie-zaraz wam napiszę że mam 4 lata i tez mi uwierzycie? buhahahahahah KTO TAKI LATWOWIERNY......

Gość huaeh hueah
tak się składa ze znam k8-> ma cięty język, ale napewno nie ma 20 lat!!!!!!!!! komu tak napisła???? szybko mi tu odpowiadać? nokomu? buhahahah buhahaha buhahaha

Gość huaeh hueah
k8 ma 20 lat? zaraz do niej zadzwonię to się uśmieje z was, bo pewnie o to jej chodziło

Gość kika_polka
To ile ona ma tych lat, że się tak uśmieje? 70?

Gość DG MJ
KURCZE K8 KIEDY TY ZROZUMIESZ, ŻE MASZ BRZYDKA BUZIĘ (NOS) I JESTEŚ GŁUPIA! Z PIĘKNYMI BLONDYNAMI NIE WYGRASZ - MOJA NARZECZONA JEST ZNANA POLSKĄ MODELKĄ, WSZĘDZIE JEJ PEŁNO, CIEBIE WIDZĘ PIERWSZY RAZ...POWAŻNIE!