Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO TO JEST TA MILOSC

CO WYBRAC DZIEWCZYNE KToRA JEST MOIM ANIOLKIEM,,,CZY TA PRZY KTOREJ MAM KASE ?

Polecane posty

Co uwazacie za wazniejsze..Bycie z kims kogo kochamy,,kto nas pociaga o kim marzymy i snimy,,no ale nie ma np..tyle kasy,,willi i tak dalej.Czy moze zwiazanie sie z kims kto ma nieza prace,,niezle zarabia moze nam duzo zapewnic,,daje fajne prezenty,,ale woglole nas nie pociaga i nie czujemy sie przy niej tak jak powinnismy??/?Co waszym zdaniem jest ta miosc prawdziwa..??Czy to istnieje...Czy jeszcze ludzie umieja kochac?I czy warto??Czy wazniejsze jest to ze nasza druga polowa moze nam kupic to czego chcemy??powiedzcie bo juz sam nie wiem co jest wazniejsze..Bycie z ukochana dziewczyna ktora tak mnie pociaga,,jest sliczna,mila,,dobrze mi sie z nia rozmawia,,umie mnie rozbawic....czy bycie z dziewczyna ktora nigdy mi sie nie podobala,,a bylem z nia bo niezle zarabia i kupuje mi niezle zabawki...Milosc co to jest....

Gość miłość czy to jest w ogóle
takie coś :D :D

o człowieku men, ale mnie rozbawiłeś... dzięki :) ludzie to mają pomysły na nude :)

to nawet lepiej... bo od tej milosci to czlowiek calkiem glupieje... a jak sobie tak na spokojnie wykalkuluje.. to calkiem inna kalkulacja :D

Gość co za łoś...

Gość wybierz trzecią

Gość helena elena
he he certo che sei forte :D :D

Gość helena elena
he he dopiero masz problem!!! to baogata zawsze bedziesz mogl zdradzic dla tej biedniejszej!!!

no oczywiście, że kasa. Nie od teraz wiadomo, że kasa rządzi światem....twe drugie imię to ŻENADA..... mam nadzieję, że kiedyś ci wytknie, że przy niej jesteś nikim, że nic nie wniosleś do związku-bieda i ubóstwo; bo tak zapewne będzie myslala o tobie

Gość czepek
zdecydowanie ta przy ktorej ma kase :classic_cool: przynajmniej jak po miesiacu sie pusci z jakims innym kolesiem nie bedziesz przezywal tragedi rozstania :P

oczywiscie, ze te z kasa. tej drugiej nawet nie marnuj czasu, ona znajdzie sobie kogos, kto bedzie na nia zaslugiwal :)

Gość weś ty się pasorzycie
za robotę.. !! a nie , że ci laska ma kupować prezenciki! a ty co kurwa nierobie jeden ?

Nie szukam sponsorki,,ale przy niej nie musze sie martwic o to ze nie mam kasy na jakies zabawy..w przyszlosci moge miec lepiej.Ona przewaznie siedzi w domku a ja biore jej samochod i chodze po imprezach.....JEST jednak dziewczyna ktora znam juz kilka lat i ciagle siedzi mi w glowie i w moich myslach,,jest sliczna,bystra,madra,,czasem nieobliczalna i szalona ale to w niej lubie..Uwielbiam w niej wszystko to jak na mnie patrzy,jak sie usmiecha,,jak mowi i co mowi,,jak żartuje,,jak czasem przejmuje sie blachostkami...wtedy jest taka slodka..Ma tez wady jak wszyscy,czasem za duzo mowi,,,za bardzo sie przejmuje,,,ale ja uwielbiam nawet jej wady...Ona mnie kocha tak mowi...widze to,,widze tez jak ja ranie...a ja nadal nie umiem sie zdecydowac,,,sam cierpie bo slysze od znajomych ze chodzi przybita,placze,zali sie im...pisze tez do mnie jak cierpi,jak jak jej zle......A ja nie umiem wybrac,,a moze sie boje przyznac ze ja kocham....Ona jest zupelnie inna od mojej obecnej dziewczyny Edyty,wiecznie zapracowanej i myslacej o karierze,,,Marta ciezko pracuje na wszystko,,ale lubi sie bawic szalec cieszyc zyciem,,zawsze byla twarda,,a teraz przezemnie tak cierpi....Czy ja jestem chory??A moze to strach,,,czy tylko czysty materializm przezemnie przemawia?

no mowie przeciez, daj juz tamtej (Marcie, jak se domyslam) spokoj i odczep sie od niej. niech przestanie sie ludzic i znajdzie sobie wreszcie porzadnego faceta :P

Gość te koles
chyba foruma pomyliles :o

Gość CO TO JEST TA MIŁOSC
Wlasnie od jakiegos czasu Marta spotyka sie z kims...Widze ze mu na niej strasznie zalezy,a ja nie moge tego zniesc....Wiem ze ona mysli o mnie i chcialaby byc ze mna,,,ze ten chlopak potrzebny jej jest zeby o mnie zapomniala..Boje sie ze o mnie zapomni....

Tobie zalezy na tej Marcie? Czy zalezy Cio na stwarzaniu sztucznych problemow. Twoje zachowanie owszem jest zalozne. Jednak jesli chcialbys być kieyś tam szczescliwy, zerwij z Edyta. Choc Marta z calym Twoim podejsciem do zycia, nie bardzo na Ciebie zasluguje. Przeceiz Ty jestes facet, ktory nie wie czego chce....ZDECYDUJ SIE! PS. Wiesz dlaczego sie mowi \'meska decyzja\'?

Gość DYZKO
Ej koles ty sie dobrze czujesz???Wybierz ta która kochasz..to jest najwazniejsze....Jezeli wazne Ci jest szczescie tej dziewczyny to badz z nia...kasa to tylko kasa za nia nie kupuje sie uczuc....kupisz tylko rzeczy namacalne...A milosc jest najwazniejsza..Uwierz chlopie wiem cos o tym...Tez bylem kiedys z kims kto mnie nie interesował,,i nie pociagal...ale jak poznałem moja obecna zone to tez mialem chwile zawachania jednak ona tak naciskala ze wygrała z moja glupota:)A tez z poczatku spotykala sie z kolesiem ktory chcial sie z nia ozenic,,,wiec nie moglem mu na to pozwolic...Byl to dla mnie szok..zerwałem z tamta...i w ciagu 7miesiecy byłem juz mezem Moniki...To jest to czego szłukałem...i nawet przez chwile nie pomyslałem co stracilem..kasa to nie wszystko...jestem szczesliwy bo Monia to moja szalona gwiazdka...

Gość jestes w kropce
Rzucisz tamta laske to stracisz fure i kasy na imprezy wiec ta niby w Tobie zakochana stwierdzi,ze skoro nie masz kasy to lamusem sie juz zajmowac nie bedzie:D

Gość kama...
Bycie z kimś dla kasy-to takie przedawanie się...trochę prostytucja...

do k8 a ja uwazam ze ZENADA to jego pierwsze imie ,pozrdawiam 🖐️ jestes DEBILEM-->to w celu uswiadomienia bo jestes tak glupi ze nawet tego nie zauwazasz

o God..koleś!!! co Ty??? ile Ty masz lat???? jenyyy to są tacy faceci na tym świecie??? God....straszne...wybierz ta którą naprawde Kochasz....przy której czujesz sie kims w sensie \"kochanym\" \"docenianym\" . Ludzie za kase to juz wszystko zrobią...żal mi takich ...brak słów.......materialistom mówimy \"NIE\" won!! pozdrawiam Cie....

Tez obawiałem sie ze jak zerwe z tamta i nie bede miał samochodu itp. to Marta mnie zostawi,,,ale ona chyba uprzedzila moje mysli i sama powiedziala ze dla niej samochod nie jest wazny bo to rzecz nabyta,,i kupimy sobie kiedys...Ona jest kochana choc czasem zwariowana......Boje sie tylko ze ona na mnie nie zasluguje..Ile mam lat,,nie jetem juz dzieciakiem bo mam 27,,,chociaz pewnie wiekszosc z was uwaza mie za dzieciaka....Ale czasem czlowiek moze miec obawy...

słuchaj Kolego wybierz juz tak jak Ci pasuje....pamietaj ze w Miłości nie przebiera sie jak w ubraniach...zebys potem nie załował ze wybrałeś tą z kasą....toć ona bedzie Cie zdradzała na prawo i lewo...nie bądź materialista....przeciez ta dziewczyna co ją tak Kochasz jest wspaniała :) nie oczekuje od Ciebie Bóg wie czego...ona chce tylko Miłości.,...a ta z kasą pewnie i tak za jakis czas kopnie Cie sorrki w DUP*E bo nie bedzie chciala byc z typem który nawet sam niczego nie zarobi ,.....oojjj ciezko.naprawde...Gdybyś był powaznym i mądrym facetem wybrałbyś tą którą Kochasz...zycze powodzenia...i mówie zebys kiedys nie zalował.....ta mówisz ze jest aniołkiem nie bedzie na Ciebie wiecznie czekała,,,,,,,pozdrawiam:)

Gość kreatyna
ona na ciebie nie zasługuje!!!!!!!!!!!! a kim ty kurde jesteś kretyn

Gość po co nam zadajesz pytania
przecież Ty już wybrałeś KASE a zresztą to na bank prowokacja :P

Gość CO TO JEST TA MIŁOSC
Chcialbym zeby to była tylko prowokacja..Zadaje pytania bo chcialem poznac opinie jak zapatruja sie na takie rzeczy inni ludzie..Moze potrzebne mi to do tego zeby dostac jakiegos kopa i zrozumiec cos...Wy nie rozumiecie...ta moja dziewczyna fakt ma troche kasy,,ale tylko dlatego ze pracuje w banku,,ona tylko widzi swoja prace,,za to Marta ciezko pracuje i ja to doceniam...Ja tez pracuje nie jestem utrzymankiem....A chcialbym dac swojej kobiecie wszystko..Pozatym zaczołem spotykac sie z moja dziewczyna juz dawno jak mialem dola i ona mi pomogła,,choc od poczatku nic do niej nie czulem..Nawet mnie jej wyglad nie pociaga..Teraz ona twierdzi ze nie moze bezemnie zyc...I na wszelka sile chce mnie zatrzymac....Moze zle ujolem tytul,,ale nie chodzi tylko o kase....Fakt ze dostalem od niej pare fajnych rzeczy,,i samochodu uzywam jak swojego,,ale to nie wszystko...

ajjj:/ nooo nie wiem co pisać... czy nie uwazasz ze bycie z kims kogo sie nie kocha nie ma sensu????????????????????? no kurcze nie wiem jak juz do Ciebie dotrzec....zresztą rób jak chcesz!! pozdrawiam