Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria99

duży brzuch

Polecane posty

Dziewczyny, powiedzcie mi czy brzuch u męzczyzny, wplywa na jakoś życia intymnego.Moja kolezanka mowi,że jej chlopak pomimo tego, ze jest przystojny i cala reszta "wyposazenia" męskiego jest o key, to jednak w momencie kiedy sa nago i ona widzi ten jego niepotrzebny dodatek(brzuch) odechciewa jej siee sexu.A jakie wy macie na ten temat zdanie?

Gość ja myślę że taki brzuch
jest obleśny:O Zwłaszca u młodego mężczyzny. Najwazniejsze partie mięśni to brzuch i plecy. A zazwyczaj, jeżeli faceci już cokolwiek ćwiczą, to tylko klatę:O Dla mnie facet może w opgóle nie byc umięśniony, tak normalnie, jak to człowiek, ale brzuch i plecy musi mieć proste i umięśnione jednak. Nie jakoś super, ale tak, zeby brzuch był płaski i troche widoczne mięśnie a plecy proste i silne.

Gość jak go kochasz
Mój maż ma taki brzuszek, zawsze był przy kości ale ja go kocham razem z jego wadami i zaletami. Nie przeszkadza nam to w sexie.Moje życie erotyczne jest bardzo udane już 10 lat po ślubie jesteśmy. A do takiego kochanego czułego misia jak miło jest sie przytulic i kiedy jest dobrze i kiedy źle. Myślę że gdyby patrzeć tylko na wygląd człowieka to można nie zauważyć czegoś ważniejszego....tego co pozwala poczuć właściwy smak wsystkiego.

Gość AAneczka
Mój ukochany też ma brzuszek i mi to nie przeszkadza wręcz przeciwnie w niektórych pozycjach jak się kochamy to nawet pomaga. Zresztą ja go kocham takiego jaki jest, poza tym facet nie może być chudy bo nie ma się do czego przytulić wtedy. :)

Gość Weronika32
:) to jak moj :) tzn brzuch ja tez mam :D i jak biegam to sie kołysze :D ponoc to tez podnieca :D

Gość tak ale taki brzuch to
kalectwo:O Facet wygląda jak pajac, a prze to, ze narządy wewnętrzne poprzerstane sa tłuszcezm, nie jest zdrowy:o Ja nie znosze brzucha u facetów, i nie uważam, żeby facet musiał byc gruby. Wręcz przeciwnie- każdy powinien dbac o siebie i swoje ciało.

Gość paski
No proszę was!! nikt nie wygląda seksownie z odstającym brzuchem. U kobiety seksownie wygląda taka mała fałdka pod pępkiem, ale u faceta wygląda to obleśnie. Wiszący kawał sadła z przodu. Albo nie wymagacie dużo ani od siebie ani od swojego mężczyzny, albo obszerne kształty to wasz fetysz. I nawet niech mi żadna nie mówi, że gdyby miała do wyboru wysportowanego faceta o męskiej budowie i swojego miśka, który sapie jak zawiązuje buty, to wybrała by miśka. To byłoby śmiechu warte.

moj nie ma malego brzucha ale mi to absolutnie nie przeszkadza.. kocham Jego a nie Jego cialo.. aczkolwiek namawiam do zrezygnowania z diety PIWNEJ

Gość a ja nie mogłabym byc z kimś
kto ma piwny bebech, śmierdzi browarem i może jeszcze fajami....:O Gdby do tego nie dbał o higiene i nie mył się conajmniej dwa razy dziennie, nie dałabym mu się nawet podwieźć do domu:O Nie znosze takich ludzi.

Gość wypowiem sie
Wiadomo, ze jak sie kogos kocha, to i brzuch wtedy nie przeszkadza, ale jesli odezucimy sentymentalizm, to fakty sa takie, ze bardziej sexowni sa szczupli i wyportowani faceci.

Gość jak ktoś o siebie nie dba to
tak jest, duzy brzuch jest ochydny u facetów jak i u kobiet

Gość jak już to oHydny
:o