Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

co o nim myślicie?

Polecane posty

Gość Wiesz co tobie powiem
daj sobie z nim spokoj, to nie facet dla ciebie zrozum to i przestań mu sie narzucaj bo z tej mąki na pewno nie bedzie chleba ...

wiem i właśnie dam sobie z nim spokój!!! tylko po co on sie do mie pierwszy odzywa...

Gość Raczej co o tobie ...
myslimy, po prostu nie masz wyczucia, to nie facet dla ciebie zrozum to, jak prędzej to zrozumiesz to lepiej dla ciebie. Jeżeli facetowi zalezy na dziewczynie to nie ma mocnych, zawsze zrobi wszystko zeby się z nią zobaczyć, a sms-y to siusianie po scianie ... Masz poczucie wlasnej wartości czy nie ... bo cos mi się wydaje, że niestety nie PS Radzę sms-y od niego po prostu olewać :-D

Gość To nie wazne ...
po co ... moze z nudow, moze dla zabicia czasu ? ... może z ... no na pewno mu na tobie nie zalezy, więc odpuść go sobie

a jeśli zapyta dlaczego mu nie odpisuje? co mam mu na to bezczelnego odpisać

nie odpisuj wogóle! może sięzmartwi i Cię odwiedzi :D P.S. a jak będziesz prześladowana, zmien numer :)

Wiesz ja miałam podobną styuacje.Ciagnęła sie prawie przez 6 mce.ciagle obiecywal ze sie wybierzemy na piwko i ciagle nie mogl znależc czasu na spotkanie.były obietnice,smsy,sygnały.W koncu ja nie wytrzymałam i napisałam mu ze już nie wierze we jego obietnice i sie na nim zawiodlam.wiesz po tym smsie juz sie do mnie nie odezwal.z perspektywy czasu troche szkoda ze tak ostro zareagowalam.Niekiedy nie warto czegos sie doszukiwac,gdyby nie chciał to by sie do Ciebie nie odzywał.i nie warto tak od razu zrywac znajomoci...Zycze powodzenia.

werona1 masz racje,łatwo każdemu pisac zerwij itp. ale powiedzmy sobie szczerze czy same byscie to zerwały..napewno byście próbowały,ja sie odzywać nie bede,ale po prostu odpisze jakby nigdy nic,nie bede proponowac spotkań itp. ale wiem ze urwać i zniszczyć wszystko jest łatwo a potem często sie żałuje,a wiadomo jacy są faceci..zamilkną..a tak przynajmniej bede wiedziała ze próbowałam i coś robiłam..

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm ....
Ale co ty chcesz zniszczyć ? Żeby cos zniszczyc to trzeba zbudować a wy razem nic nie zbudowaliście :-D Wmawiasz sobie cos czego nie ma, więc zejdź na ziemię ...