Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poisone ivy

ale wtopa -wlasnie obrazilam przyjaciolke

Polecane posty

tzn zobaczyla na gg moja rozmowe z kims kto napisal ze nikt jej nie lubi a ja sie zgodzilam i napisalam ze tego nie zauwaza, jestem pieprzona glupia konformista 😭 a ja ja lubie ! choc to prawda ze sporo ludzi nie bo ona lubi sie rzadzic, ma ktos jakis pomysl jak z tego wybrnac ?? znam ja od 7 roku zycia i nie chce stracic tej znajomosci :((

Gość bosa noga
Przeproś ją za te słowa, powiedz jej to co Cię w niej uderza i nie tylko Ciebie, ale i całe otoczenie. Daj jej jakieś rady. Jeśli Ci zalezy na waszej przyjaźni, powiedz jej o tym, ze ją bardzo lubisz, nie chcesz kończyć tej przyjaźni która trwa już kilka dobrych lat itp.

dzieki za odpowiedz, mnie to w niej nie uderza bo nie mam szczegolnie dominujacej osobowosci ale to fakt ze sporo osob ma jej dosc, przeprosilam ale to i tak taka glupia sytuacja :((

Gość bosa noga
Wiem, czasami w życiu zdarzają się takie nieprzewidziane sytuacje. ale mimo wszystko przeproś ją jeszcze raz. A może skoro ona jest taka co każdy stawia ją na pierwszym miejscu (albo sama siebie stawia) warto jej przedstawić sytuacje z waszego punktu widzenia? Może jeszcze znajdziesz inną, godną Ciebie przyjaciółkę?