Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kofana19

jestem lezbijka-spodobal mi sie chlopak

Polecane posty

jestem lezbijka mam partnerke spodobal mi sie chlopak z parku jest skeytem ma ciemne wlosy i brazowe oczy jest piekny powiedzilam to kiedys mojej partnerce jak chodilismy po parku ze mi sie podoba i pusilam jej reke on sie na mnie popaczyl i sie usmiechnal bylam zachwycona a ona wpadla w furie i go zwyzywala wzielma ja a ona sie rozplakala i powiedzila nie odchodz odemnie prosze mieszkamy razem mamy jednopokojowe mieszkanko jak z nia zerwe to nie bede mila gdzie mieszkac i tak nie weim jak ja mam jej to powiedziec boje sie ... pomozcie Mi !!

porozmawiaj z nia rozmowa morzna duzo zalatwic podstaw jej morze tez jakiegos men .... w jej typie chociaz morze ze nie ma typa mena tylko kobiety ... to znjadz jej jakas nowa partnerke ??

O FUCK TO JESTES ZNIA TYLKO BO MA GDZIE MIESZKAC CZAS SIE USAMODZIELNIC A PO ZATYM JUZ CHTYB ANIE JESTES LES :)))

bo nie stac mnie zeby sama wynajmowac mieszkanie ... rozdicow mam w Slasku a ja studjuje w krk

Gość jhai
no to teraz wiemy ze nie jesteś lesbą tylko Bi, tak trzymać w końcyu wyjdziesz na prostą