Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszka a nie pietruszka

DOBRY GINEKOLOG WROCŁAW - PROSZE WPISUJECIE SIE!

Polecane posty

Gość gruszka a nie pietruszka

Czesc! Szukam dobrego gina we Wrocławiu, bo moj jest beznadziejny. M. in. nie chche zmienic mi anty bo on uwaza ze sa swietne a ja sie zle po nich czuje itp. A w moim miatseczku nie ma innego... Dlatego prosze o wpisy o wroclawskich dobrych lekarzy ginekologow. Bede wdzieczna .

Gość jaija
Ja polecam corfamed :P ale płatny

Gość hhhakuna
zależy do czego ci ten ginekolog potrzebny ;) Ja polecam Jana Korzeniewskiego, prywatnie przyjmuje na Bolesławieckiej 1 w poniedziałki i środy od 15. Wizyta z USG 80zł, bez 60. sa duże kolejki do niego i nie trzeba się rejestrować. Więc idąc tam trzeba sobie całe popołudnie zarezerwować

Gruszka, na temat dobrego ginekologa we Wrocławiu jest już ze dwadzieścia tematów, ostatnie zakładane kilka dni temu. Powtórzę więc ze dwudziesty raz: też polecam Corfamed, dra Bielickiego. Rzeczywiście, płatny, jak pisze Jaija, ale na pewno będziesz miała dobrze dobrane tabsy. To Ci gwarantuję, bo sama z powodu pewnych chorobowych i polekowych kłopotów mam od pewnego czasu problemy z tabletkami, więc szukamy, szukamy. I to szukanie jest sensowne, racjonalne, a nie oparte na reklamach koncernów czy strzelaniu w ciemno. Pozdrawiam :).

Aha, wizyta z USG 60 zł, wypisywanie recept za darmo (kontaktujesz się tylko z rejestracją, za 2 dni odbierasz), w razie polekowych kłopotów szybkie konsultacje za darmo.

Gość gość
jak szukasz sprawdzonego to moge polecic dr Świdraka

Gość gość
a on gdzie dokladnie przyjmuje?