Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adulruna rediviva

no...DZIEWICE łączmy się!!!!

Polecane posty

Gość grejfrutowa
🖐️

Gość tymonka
ło matko, dziewczyno. Gratulowac ci czy jak? fajnie ze czekasz na tego jedynego,ale skoro taki stan wpedza cie w euforie to uwazaj zebys przypadkiem nie czeklala za dlugo:D zupelnie nie rozumiem co fajnego w byciu dziewica, tez bylam, poznalam pokochalam stracilam i tyle, ze tak zapytam, czy ty z tych ktore uwazaja ze dziewictwo to najwiekszy skarb jaki ma kobieta?:D

Gość tymonka
morelka - od tego sa srodki antykoncepcyjne zeby nie wpasc, mialam ten sam dylemat dosc dlugo przyznam sie, bo mysl o ciazy mnie paralizowala,ale w koncu nie mozna popadac w skrajnosci:)

Gość dzieweczkaaaaa
do =Ja=: wiesz juz 12 letnie dziewczynki sie caluja i przytulaja ze swoimi "chlopakami"...wiec malo jest takich...:-O... ja jak narazie sie calowalam...tylko :( pozdrawiam wszystkie dzie...👄

Gość adulruna rediviva
no ja sie nie całowałam, nie macałam ;P a przytulałam sie po przyjacielsku :)

Gość 18lat i się nie całowałaś
szok dla mnie już wiadomo dlaczego nadal jesteś dziewica:p nie potępiam anie nie widzę powodu aby dziewictwo gloryfikować, każdy żyje wg własnych potrzeb i wartości ale mając 18 lat nigdy nie mieć chłopaka to co najmniej dziwne... nie interesują się tobą...

Gość adulruna rediviva
po pierwsze nie gloryfikuję dziewictwa :) a po drugie- na 'powodzenie' nie narzekam....ale jak widze chłopaka który nonstop gapi sie na zawartość mojego stanika to mnie odrzuca momentalnie :O

Gość nie ceniące tylko
nieporywające :p ot, co zresztą w wieku 18lat to naprawdę żaden zaszczyt być dziewicą - miała je na balu gimnazjalnym stracić? :o bez przesady, a już wywyższanie się dziewic ponad "niedziewice" jest żenujące.. sorry..

Gość kein superstar
mam 24 lata i jestem nadal dziewicą.Pewnie zaraz usłysze opinie że coś ze mną nie tak, i pewnie bedzie to racja. Nie uważam to za nic chlubnego, powinnam pewnie się zacząc wstydzić, ale nie o to chodzi. Chodzi o to że w moim zyciu permanentnie brak miłosci, nie tylko tej fizycznej.

naprawde nie wiem co jest takiego szczególnego w byciu dziewicą. sama nią jestem, ale to raczej z powodu młodego wieku. nie uważam że dziewczyny, które nie zachowują cnoty aż do ślubu się nie cenią (apropo Anonimek) :/ przecież sex to przyjemność więc przed czym się tu powstrzymywać