Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powódka

10 powodów dlaczego jestem z Nim

Polecane posty

Gość powódka

1. bo on to taki przytulanek 2. bo jest duży, a ja lubię dużych mężczyzn 3. bo gra na giełdzie i tym mi imponuje.... 4.bo uwielbiam się z nim barlożyć.... 5.bo robi przepyszną jajecznicę 6.bo ma taką mięciutką skórkę, jak jedwab.... 7.bo mnie wspiera, kiedy tego potrzebuję... 8.bo jest w nim troche z dziecka :-) 9.bo surfuje, ach.... 10.bo jest inteligentny, mądry i jeszcze robi doktorata.... proszę niech każdy doda od siebie parę powodów, dlaczego jest kocha swoja sympatię....

Gość powódka
nie, nie musicie. napisalam "proszę"

Gość omc dr - ona
a z czego tego doktorata robi? bo ja tez o malo co bym robila doktorata to sie pytam :o

Gość cos chyba nie w ten topik
:P

Gość powódka
z ekonomii

Gość kaska45
mój jest też mięciutki

Gość bo jest sensem mojego życia

Gość omc dr-ona
a co w nim jest z dziecka? pewnie jest po 30ce co? ile ma lat?

Gość powódka
no to słabo. nawet nie graja na gieldzie ani nie syfuja? slbizna

bo... jest moim przyjacielem, dobrym kumplem, świetnym kochankiem i wspaniałym facetem naraz :)

1.bo między nami jest 7 lat różnicy, a to szczęśliwa cyfra :-) 2.bo jest przystojny 3.bo zawsze dba o to by mi bylo dobrze /w przenośni i doslownie/ 4.bo przetrwaliśmy razem już wiele przykrości 5.bo potrafil mi wybaczyć, gdy go zraniłam 6.bo jest bardzo ambitny... 7.bo poderwał mnie w fany sposób 8.bo mi piękne listy pisał 9.bo nawet jak ma zły humor, uśmiecha się do mnie i prztula... 10.bo mi go szkoda, bo jego rodzice nie dali mu miłości...:-(

Gość omc dr-ona
k8 a jak Cię poderwał?

Gość powódka
powódka-> mierny podszyw.... :-(

Gość jak kreci Cie Ksenofaryna
czemu podszyw niczego sobie :P pozdrawiam wszystkich fanow podszywu 🖐️

Gość co to za tekst
ze slabizna??:/ brrrr....moj ma 2 firmy studiuje dziennie i zaocznie ma 4 auta i full kasy...ale ja mam to w nosie!!!!!!!!!!!!dla mnie najwazniejsze jest to ze on istnieje!!!!!!!!!ze mnie kocha ze zawsze jest wtedy kiedy go potrzebuje ze umie o mnie walczyc wspierac mnie i jest moim najlepszym przyjacielem, najgoretszym kochankiem --jest moim zyciem,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kjkhjk
1 bo mamy ze soba dziecko 2 bo ma pieniadze 23bo nie musze przez to pracowac 4 bo nie musze sie martwic o jutro.. 5 bo przy nim moge podrozowac 6 bo jestem wyrachowana suka... ....chyba wystarczy

11.bo nauczył i pokazał mi,że seks to fantastyczna sprawa 12.bo jest romantyczny 13.bo uwielbiam z nim oglądać horrory 14.bo uwielbiam zasypiać przy nim, wtulając się w niego 15.bo jest spokojny, nawet jak na niego wrzeszczę 16.bo ma cele życiowe 17.bo mi pomaga, jak tylko może 18.bo mu się podobam 19.bo często słyszę:\"jesteś taka fajna....\" 20.bo uwielbiam z nim jeździć do Żywca i tam nic nie robić....

Gość powódka
co to za tekst-> ktoś się podszywał

1. bo go kocham 2. bo go kocham 3. bo go kocham 4. bo go kocham 5. bo go kocham . . . . i tak aż do 10 punktu ;)

Gość co to za tekst
ok zwracam honor:) za pozno zauwazylam:PP mea culpa

Gość wyzuta suka
1.bo zanim kupi jakąś rzecz to pyta mnie o zdanie...:-) 2.bo we mnie wierzy 3.bo ja przy mnie jestem taką drobinką, a to slodko wygląda 4.bo między nami jest to "coś" 5.bo się o mnie martwi 6.bo jest dobrym czlowiekiem

21.bo bez niego się nudzę 22.bo tak naprawdę mam tylko jego

Gość powódka
ciekawe czy ktoś wymyśli 100 powodów....

Gość sati..
1.bo jest fajny

Gość powódka
up

Gość ehh ahh ohh
1. Bo mnie kocha 2. Bo to była nasza wspolna decyzja by byc razem 3. Bo wytrzymuje moj wredny charakterek i jest wpatrzony we mnie 4. Bo wielbiam sie z nim kochac 5. Bo potrafi rozwiazywac problemy i ich sie nie boi 6. Bo jak na niego patrze to mnie bierze czułosc. 7. Bo tesknie za nim juz..a widziałm go rano 8. Bo lubie jego plecki i rumience na policzkach 9. Bo umie i lubi gotowac (i mnie z kuchni wygania :P ) 10. Bo wiem ze bedzie w przyszłosci kochał nasze dziecko :):D:) 11. Bo ma pasje w zyciu 12. Bo gdy sie załamuje proboje mi pokazac sens zycia 13. Bo chce umrzec razem ze mna 14. Bo ciagle pracuje nad sobą 15. Bo jest otwarty na moje słowa i sugestie 16. Bo sie slicznie usmiecha 17. Bo seksownie wyglada w lekkim zaroscie 18. Bo jest moim schronieniem przed smutkiem i samotnoscia 19. Bo swoje juz przezył i wybawił sie i wyszalał i wiem, ze chce teraz dojrzezc i twoarzyc cos stabilnego 20.. Bo mimo, ze ma wiele wad to i tak poprostu chce z nim byc

Gość Macan
No dobrze. Teraz wymieńcie chociaż pięć powodów dla których on jest z Wami.