Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danielek_danielek

problem sercowy

Polecane posty

witam. jestes z dziewczyna 1.5roku od niedzieli cos sie psuje. bylo w tym mojej winy, przepraszalem, wyslalem kwiaty, powiedziala sowoje oczekiwania wb mojej osoby, kocham ja bardzo i chce z nia byc, nie wiem jak ja odzyskac, dlatego ze ciagle pisze ze kocha, ale musi sie zakochac, musi ta iskierka z powerotem w niej powstac, mam teraz kilka problemow min ze szkola i z nia, nie jest mnie w stanie pocieszyc, mowi tylko ze jest ze mna lepiej, ze dobrze ze sie staram, wyslalem jej kilka esmesow z tekstami z piosenek, tych, ktore kiedys na nia dzialaly, powiedzcie CO ZROBIC, BY JA OBUDZIC.nadmienie ze mieszkamy daleko siebie ale zawsze nie sprawialo to problemow. mamy sie widziec ale we czwartek albo za 2tyg w sobote. CO MAM ZROBIC...

Gość amozetak
przestań sie nią interesować, daj na wstrzymanie. nie kupuj jej kwiatow nie pisz smsow daj na wstrzymanie, niech sama zateskni, a kiedy sie odezwie to sprawiaj wrazenie zajetego. najwazniejsze w tym wszystkim jest zebys wytrzymal w taki sposob troche czasu, zobaczysz od razu ona bedzie chciala znow z Toba byc. ps. mogę wiedzieć co takiego zrobiłeś ze od niedzieli zaczęło się psuć ?

a ja własnie nie jestem przekonana do konca ze po takim jego olewaniu ona bedzie chciała z nim być, bo często ludzie sie już odwracają ,choć jestem za tym abyś jak najbardziej tak postąpił,moze akurat to da jej do myslenia,musisz zaryzykować,ja teraz też zaczynam etap olewania swojego faceta,bo on to robi cały czas,moze cos przez to zrozumie...

witam. co zrobilem?nic jeszcze w poniedzialek mowila ze liczy na to ze bedziemy razem i ze bedzie super. przed wczoraj mi napisala czego oczekuje ode mnie jak ma ten zwiazek byc ulozony, a przed chwila zerwala i powiedziala ze jak zateskni to jak przyjedzie to wrocimy do siebie, mowi ze potrzebuje czegos nowego, nie koniecznie zwiazku jakies odmniany.

jako kobieta powiem co tak: jesli zerwala i zechce wrocic to nie od razu. troche ja pomecz bo inaczej nie doceni tego co ma. jesli nie zechce wrocic to zapomnij o niej jak najszybciej bo i tak z tego nic juz nie bedzie.

jeśli tak Ci powiedziała,to tylko gra Ci na uczuciach i napisz jej ,ze nie wiesz czy bedziesz czekał.

nie rozumiem tylko dlaczego ona oczekuje zmian od Ciebie a nie oczekuje ich od siebie...mze właśnie od siebie powinna zacząc.. co to znaczy ze potrzebuje zmiany skoro kocha....bo wychodzi na to ze chyba nie kocha,taka jest prawda,jak sie chcez kimś być to sie z tą osobą jest a nie ucieka. nie odzywaj sie do niej,ale napisz jej smsa,który da jej do myślenia i ze nie bedziesz zanią czekał.

odbierz,porozmawiaj ale sam jej sie nie narzucaj,niech to odczuje,a Ty musiasz wytrwać i nie zachowuj sie jak mały chłopiec który sie nie moze troche powstrzymac.

Gość mkmk
Z własnego doswiadczenia wiem że związki na odleglość się nie udają-miałam taki kilka lat,ale wszystkie inne koleżanki miały chłopaka na zawałonie-w tym samym dniu jak chciały pogadać,przytulić się itp.a ja czekałam tydzień czasem dwa i to już nie było to samo-pary szły na imprezę roku a ja sama bo on akurat miał kolokwium sesje itp. Taki związek nie ma sensu...Pewnie na miejscu paru fajnych facetów i ma dość czekania na Ciebie-nic fajnego być "słomianą wdową"...Lepiej być singlem...

nie zgadzam sie zt ym,ze związki na odległośc sie nie udają,jesli ktoś chce być ze sobą to jest i nic mu nie przeszkodzi,a takie tłumaczenie odległości to tylko głupia wymówka i pójście na latwizne,czasem nawet fajne jest jak para sie nie widzi przez dłuższy czas i nagle sie spotkaja z utęsknieniem. zależy od ludzi i jakie mają podejście do tego związku i do osoby z którą są.

powiedzmy sobie szczerze czy cokolwiek coś ją ruszy... ja na Twoim miejscu napisałabym tak: widze ze oczekujesz tylko zmian ode mnie,a nie od siebie,ja robiłem co mogłem jak widze ciągle za mało..ale wiedz jedno to jest twój wybór a nie mój,ja nie mamz amiaru marnować czasu,skoro mogę go wykorzystać na przyjemne chwile,życze powodzenia.

jak ona bedzie widziała ze latasz za nią to bedzie miała Cie gdzieś,wiem to ze swojego doświadczenia.

może i są mocne,ale widzisz ze ona ma to gdzieś,uświadom sobie to,bo tak sie nie zachowuje człowiek który czegoś chce,a moze powinieneś o niej zapomnieć i poszukac inną..moze tak by było najlepiej.. cieżko mi cokolwiek doradzić bo nie znam was,nie wiem jak on sie zachowuje w stosunku do Ciebie...moze Cie po prostu zwodzi,ale gdyby coś chciałą to nie zachowywała by sie tak..

to moze po prostu nie odzywaj sie do niej,nie pisz smsów,kompletnie nic!!! za jakiś czas po jakims smsie moze sz jej odpisać,ze wracasz z imprezy,niech ona wie ze bez niej też mozesz życ

Gość mastektomiczny ambrorzy
won wszyscy na powerlifting.pl

jeśli mówi o przyjaźni to ona nie chce już nic,smutne ale prawdziwe,a Ty wybij ją sobie z głowy.

Gość trójca święta
mastektomiczny czyli wycinający piersi zaatakowane rakiem kobiet 30 zł za skalpelem wycięcie to jest po prostu przegięcie

Gość MATKA KACZORA
POWIEDZIAŁEM NA POWERLIFTING.PL W O N

Gość danielek danielek
wszedłem na powerlifting .pl i mi pomogła ona wróciła wyliż jej psiochę tak jak swojej matce wszystkie kobiety to lubia

koniecznie sie nie daj,jeśli ona bedzie chciałą znowu jakiegoś czasu na zastonowienie itp. to powiedz jej ze nie wiesz czy bedziesz czekał i ze ona o tym zdecydowała,ona teraz decyduje ze ten wasz związek tak sie pieprzy i to też jej powiedz.

Gość DAMIAN FOKSAL
won z tej głupiej kafeterii ty głąbie młotowaty na POWERLIFTING.PL TAM KAROL WYCISKA 290 KILO W KAT WAGOWEJ 100KILO