Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danielek_danielek

problem sercowy

Polecane posty

sam widziszz ema Cie gdzies,asie narzucasz..napisz jej to co napisałam Ci wcześniej ,te niby ostre słowa i koniec...

jaka ona jest nie zdecydowana..:( napisz jeszcze ze za jakiś czas nie wiesz czy bedziesz miał ochote na rozmowe..

teraz pozostaje tylko czekać,a Ty ie myśl o niej tylko rozgladaj sie za inną;) dobrze radze,jak bedziesz o niej myślał ciągle to oszalejesz..

napisz jej to!!! dodaj jeszcze ze masz nadzieje ze znajdziesz sobie w krótce bardziej dojrzałą dziewczyne.. która bedzie wiedziała czego chce.

napisz jej teraz tylko to co masz napisać i odsuń sie na maxa,telefony możesz odebrać ale nie zawsze,nie odpisuj,a jeśli już to w taki sposób aby wiedziała ze sie nie nudzisz bez niej.

napisalem ze w zwiazku nie tylko jedna osoba moze ponosic odpowiedzialnosci za to co sie dzieje w zwiazku, a kazdy ma na to wplyw, na co ona ze to wie i dlatego zrezygnowala.omg

Gość zostaw ja
nie bedzie ona z toba zobaczysz..bawi sie,jak nie pozna nikogo to wtedy sie odezwie do ciebie,mowie ci to!

Gość Nic z tego nie będzie i tyle
uświadom to sobie wreszcie i nie męcz siebie i jej.

Gość Kasieńka.....
Odpuść sobie przecież ona Cię nie chce. Ja bym tylko jeszcze napisała,że dajesz jej spokój i jak cos to ma Twoj numer i przestała się oddzywać...

danielek . ja mam podobny problem i to ja nie czuje nic do niego i nie wiem jak to zrobic aby poczuc

danielek powiem Ci tak...mnie właśnie tak facet olewa na którym mi zalezy,po prostu mnie zwodzi,wiesz co...ja go teraz olałam,nie odzywam sie do niego i jestem z siebie zadowolona. poznaje innych fajnych facetów ao tamtym już zapominam:)

ale ja nie chce zapomniec i nie chce zeby ona zapomniala. z tego co napisalas nie podoba Ci sie to zwodzenie a sama to proponowalas wczesniej. qrcze co ja mam robic. od kad z nia pisalem do teraz sie nie odezwala.