Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca80

Atak zimy i ogromne problemy z cerą. RATUJCIE!

Polecane posty

Gość pytajaca80

Hey, spadl snieg, za oknem lekki mroz, a ja nie pzonaje swojej twarzy. Starzeje sie w oczach, mam 26 lat. Jest wysuszona, spierzchnięta, sciagnięta i wyglada tragicznie! Jakies zmarszczki mi wylazly! Musze robic codziennie maseczke, zeby przez pare godzin miec komfort nawilzonej skory. Poleccie jakis zestaw kosmetykow (krem na dzien, na noc, maska), ja nie wytrzymam! co robic????

Gość monina
idź do perfumerii obojętnie jakiej albo rossmana i kup po prostu tłusty krem, są też specjalne na okres zimowy. Tylko nie nawilżający bo on w zimę wysusza tak naprawdę

Kremy Lirene półtłusty, tłusty i bardzo tłusty są dobre. Chyba są też do nich inne kosmetyki z serii.

Gość pytajaca80
A co sadzicie o tym poltlustym iwostinie? Wlasnie go ogladam w jakijes aptece internetowej.

Gość zgadzam sie co do eris
ja mam krem poltlusty immunoprotekcja , bezzapachowy do cery wrazliwej i idealnie sie sprawdza na ta pogode:)

Gość zdecydownie lepsze są produkty
Iwotin niz Erisa. ZDECYDOWANIE, w ogóle nie ma porównania. Poza tym może zainwestuj juz w jakiś dobr krem AVene przeznaczony dio swojego typu cery, jakiś nadający sie na zimę, tłusty dość?

Gość saffi
iwostin półtłusty jest bardzo dobry dobrze sie wchłania i jest hypoalergiczny

Gość pytajaca80
Dzieki Dziewczyny, juz kupilam sobie Ivostin;) Na damskiej torebce mial same pozytywne opinie, wiec sie skusilam;)