Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ....zwariuję

tabletki

Polecane posty

Gość ja ....zwariuję

prosze, napiszcie mi jak to jest.. od niedawna biore tabletki antykoncepcyjne -Yasmin- pierwsza tabletke wzielam w pierwszym dniu cyklu. jeszcze godzine temu bylam pewna , ze jesli bierze sie tabletki regularnie (biore dokladniutenko o tej samej porze), i zacznie sie brac od pierwszego dnia cyklu, - to dzialaja one antykoncepcyjnie juz od pierwszej tabletki... kolo 5 dnia kochalam sie ze swoim chlopakiem, juz bez zadnego zapezpieczenia, w przekonaniu,ze wszystko jest ok. ale-- w internecie coraz wiecej notek znalazlam,ze podobno lepiej przy pierwszym opakowaniu zabezpieczac sie dodatkowo, np. prezerwatywa... m.in. na forum one*u, pani ginekolog pisze,ze lepiej dodatkowo sie zapezpieczac.,,, kurcze.. co jest? prosze odp mi, bo dostane jakijs narwicy z tego wszystkiego:/ prosze napiszcie jak jest naprawde

no a moj gin powiedział ze jesli sie wzielo 1 dnia miesiączki to działaja od początku- tak tez jest na ulotce. sprawdziłam na sobie.

Gość mika2222
mi gin owiedziała ze przy pierwszym opakowaniu jak weźmiesz w 1 dniu cyklu jesteś zabezpieczona, a jeśli weźmiesz w jaki kolwiek inny to po 10 dniach. ja przy pierwszym opakowaniu kochałam sie w 6 dniu do końca... mamą nie jestem

Gość tezire
działają od pierwszej pigułki, nawet w przerwie pomiędzy tabletkami.