Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdateacher

Odpisać mu czy nie ?

Polecane posty

SPotykałam się z facetem, potem mnie bardzo żle potraktował (nie ma tu większego znaczenia co zroibl). Ostatnio napisal mi maila o tresci: \'Nienawidzisz mnie?\' Cały czas sie zastanawiam czy mu odpisac, czy go zmieszac z blotem czy napisac jakim jest dupkiem, itd czy dac sobie spokoj ... Bo skoro zadaje takie pytanie to juz wie sam ze jest skurw ..... .

Gość Gizzelle
zadaje pytanie, bo chce wiedziec a zatem obchodzi go, jaki masz stosunek do niego Zrobił cos zle a nie zna mowy kwiatów i słowka przepraszam;)? w długoeltnich małżeństwach to ważne. Miłość to wola budowana i uzucie:)

Ja radze abys dala sobie spokoj.. najbardziej zaboli go Twoje milczenie.. Wiem co mowie :)

No wlasnie nie zna slowa przepraszam. On po prostu nie moze zniesc mysli ze ktos go nie lubi ....jesli wiecie o co mi chodzi ...

Tak wlasnie mi sie wydaje ze milczenie i \'pojscie dalej w swoja strone\' bedzie odpowiedzia na jego żałosne pytanie ....

Gość Gizzelle
to się nauczy a przepraszać mozna na różne sposoby np wypowiedzią albo kwoatkiem albo miłym emotkiem itp ważne by znow tego nie robił.

Gość suellen
jesli masz o nim zle zdanie i wybaczyc nie chcesz to z opcji "zjade go do bolu albo zignoruje" wybierz opcje 2 ,jest najlepsza zachowasz godnosc i szcunek do siebie a jego bardziej zaboli...

Gość ja bym mu napisała
krótkie "tak" albo "nie" i czekała co dalej zrobi. Zresztą to zależy co zrobił...

Gość Gizzelle
Myślę, że w pewnych sytuacjach właśnie trudno zrobic ten 1 krok nawet w kierunku przepraszam zatem mail jets takim małym krokiem naprzód A całe przepraszam i tak bedzie jak będą razem, obok Ja myślę że ok sposb. Ale biorę pod uwage aspekty człowieka odniesione do płaszczyzny psychologii.

No gdybym zaczęła opowiadac co zrobil to same byscie go wszystkie zjadły albo jaja urwały :) wiec chyba szkoda czasu na pisanie do niego czegokolwiek ...

Gość Gizzelle
Znając życie są osoby, które wiele podłych rzeczy zrobiły a proszę nadal ma się z nimi kontakt i sie je jeszcze broni i wybiela, jakby były połówkami;) a nie są

Gość Gizzelle
np A.

Gość Gizzelle
Niech ją (A.) szlag trafi!!! :)

By to wszystko szlag trafił ! MOże po prostu trzeba sie wyzyc, wykrzyczec ... nie robilam teog nigdy ale moze to pomoze ....