Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justys110

Czy pomimo ze zaszlam w ciaze moge miec lekkie krwawienie ?

Polecane posty

Gość justys110

To moj pierwszy cykl staran i spoznil mi sie pierwszy raz okres juz o kilka dni.Wszytko boli jak na okres i dostalam lekkie krawienie ,ale zaraz sie skonczylo...Test nic nie wykryl,ale siora mowi,ze za wczesnie na test...

Gość ola79797
hmm test powinien wykryc juz ciaze moze to poczatek okresu jeszcze niedawno ja pisalam ze okres spoznia mi sie 3 dni, dostalam lekkiego krwawienia , raczej plamienia leciutkie trawly 2,5 dna i koniec a po paru dniach @ rozkrecila sie na dobre ja mysle ze to raczej poczatek okresu jezli masz watpliwoscie to zrob jeszcze jeden test

Zrób badanie krwi, bedziesz miała 100% pewności. Powodzenia :)

na test za wczesnie nie jest ja zrobilam przed terminem spodziewanej @ i juz wykryl ciaze takze mysle ze to poczatek okresu jak nic juz nie leci , pcozekaj 2-3 dni i zrob jeszcze raz test

jeżeli robiłas test po terminie spodziewanej miesiaczki i wyszedł ci negatywny to raczej nie jestes w ciąży

Gość wyszedl pozytywny

to sie zdecyduj czy wyszedł negatywny czy pozytywny, a lekkie krwawienia w ciąży owszem występują, nie zawsze muszą oznaczać cos złego, ale moga tez byc objawem poronienia