Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfy

co zrobic by byc razem

Polecane posty

co zrobic by dziewczyna z ktora jestesce zaczeła sie angazowac by zaczeła czuć???

Gość __taki jeden
Temat mija się z Twoim pytaniem. Albo z nią jesteś, albo chcesz być. Nie wiadomo o co chodzi więc napisz coś więcej.

Gość Gizzelle ta od nous sommes
trzeba iść na kawke:) A potem sam zobaczysz, że ona kocha, że angazuje się wspolne sprawy, fotki, rozmowy itp :) duzo by pisac:)

zangozowałem sie uczuciowo i jestem szczesliwy z dziewczyna , jestesmy ze soba od kilku miesiexcy i mowi ze jeszcze nie czuje do mnie tego co ja czuje do niej. to moze byc koniec??? tylko ze ja chce spróbowac wpłynac na nia bo wierze ze ona potrafi to poczuc

ja sobie wypraszam czy smerfy to kasia to sa odmienne slowa a ja nie lubie podawac sie za kogos innego!!:)

Gość Gizzelle ta od nous sommes
trzeba spedzac ze sobą czas werbalnie i niewerableni to nie koniec, ale jakby u niej polowa drogi

Gość kwasna pomarancza nnnnnn
jesli do tej pory nie zaiskrzylo nie ludz sie nic z tego nie bedzie

to jest prawdziwa i naprawde porzadna odpowiedz.... chciałbym tak zrobic tylko nie wiem czy mi sie uda nie wiem ale co tam musze optymistycznie myslec Trzeba zaryzykowac trzeba probowac zawsze trzeba... musze tylko wiedziec czy ona chce mnie takiego poznac czy da mi szanse

Gość Gizzelle ta od nous sommes..
napewno:)

No napewno wiele stron ma schowane moze np to, że intersuje się Tybetem, silvą itp:) Ma wiele do pokazania, wiec odwagi:) Ja gdzieś miałam taki przykład mieszanki tybetanskiej na długie życie:)

miotają mną dziwne sprzeczności sama nie wiem czy jestem kobietą z cipą czy z chujem?

A czy wy mieliscie takie historie w swoim zyciu a moze wasi znajomi??? i dzieki za wsparcie

Gość smerfy up