Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do uzależnionych

Jak wasi domownicy, partner reaguje na czytanie przez was kafeterii ?

Polecane posty

Gość pytanie do uzależnionych

Gość moj nie reaguje
ma drugi komputer :P ale jak nie pracuje na swoim też nie reaguje bo zajmuje się czymś innym :P

Gość takaśmakaiowaka
Mój partner reaguje kilkugodzinnym wrzaskiem i bieganiem po mieszkaniu przy jednoczesnym intensywnym wymachiwaniu rękami-dziwne, nie?

Gość takasmiaikowka
a ja latam na golej pizdzie wkoncu mam 12 lat

Gość ale głupi
ten topik....

Moj chlopak zwykle rzuca: znowu te glupoty czytasz... Az zaczynam sie zastanawiac czy sam tu nie przesiaduje, no bo inaczej skad by wiedzial? ;)

u mnie kazdy wie..ze jak siedze przy komputerze..to kafe jest strona ktora otwieram jako pierwsza;)

jak sie tylko o coś posprzeczamy to mowi ze pewnie takich durnot naczytalam sie na kafeterii :O albo : \'\' idz szybko, popros o rade\'\' :O :P :D a byly to siadal i czytal ze mną :O a potem pewnie wylapywal tu co naiwniejsze panienki :O

\"moja mala kafeterio\"!!!-standardowy tekst. I podobnie jak u poprzedniczki \"idz szybko, popros o rade\" :) A i jeszcze\" co ty tam znowu o mnie wypisujesz\":)

Co prawda nie bijemy się z moim partnerem o dostęp do kompa bo każde ma własny ale nieraz i nie dwa spotykałam się z kąśliwymi uwagami na temat głębokich i życiowych treści jakie odnajduję na tym forum zaśmiewając się przy tym do lez. Chociaż jak znajdę jakiś szczególny kawałek to sam rechocze. Idea podszywania się chociaż mu nieobca, to jednak budzi w nim mieszane uczucia. Często mi zarzuca brak empatii i skrajne okrucieństwo by za moment z zaciekawieniem dopytywać się w jakiż to nowy i wymyślny sposób irytuję co poniektórych :classic_cool:

Gość aj law podszyw
Mój wyszukuje co lepsze teksty podszywaczy i się z nich śmieje, ja zresztą też:D

Gość A mój syn komentuje
gdy tylko włączam No,tak,K-A-F-E-T-E-R-I-A -literując