Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verkaa

Grubniemy razem !!!!!

Polecane posty

Gość Verkaa

Ja waga - 45kg wzrost 1.60...Jak na razie jem male ilosci jedzenia, lae często..POdjadam ciagle banany, owoce zeby jesc tez witaminki heheh Czy ktos jeszcze chce zgrubnąc ???? Niemozliwe zeby wszyscy chcieli schudnąc !!!!!! Buziaki :0

Gość **Dora**
Hej. Ja też chcę zgrubnąć! Mam 1,70 wzrostu i ważę 50-51 kg. Chciałabym przytyć ok. 10 kg. Jem, jem ale nic nie przybywa :-( Postanowiłam zwiększyć posiłki i się objadać na maxa, chociaż to trudne :) Zaczęłam również chodzić na siłownię.... żeby nabrać masy :D

Halo!!!! Dołaczy ktoś jeszcze? Ja chcę juz na wakacjach byc grubsza choć o 5 kg. Ale wierzcie mi, takim suchelcom z dobra przemianą materii trudno jest przytyć nawet 0,5 kg.

Gość ptasiemleczko
ja mam odwotny problem jak setki innych babek dlatego mogę powiedzieć po czym się tyje ... słodycze mniam mniam dlatego 10 kg muszę zrzucić ,napewno się tyje po nich bo to puste kalorie dodają energii i kilogramów :}chiałabym być chuda wtedy bez zahamowań mogłabym wcinać np ptasie mleczko ulubione tylko wedla i orzechy w czekoladzie milki ale tak na poważnie to też z tym aby przytyć nie jest prosta sprawa i tez to trzeba robic głową a nie jeść ogromne ilości bo to niezdrowe... życzę powodzenia oddam za darmo kawałek mojego udka jest ktoś chętny??:}}

Ja też wcinam słodycze, fast-foody itp. Kocham Ptasie mleczko i delicje! Piję napoje gazowane, jem przysmażane w tłuszczu potrawy i nic :O

a ja mowie-duzo miesa,tlustego miesa-najlepiej wieczorami. a w ciagu dnia duzo chleba. nie chcecie przeciez przytyc odupadajac na zdrowiu,a tak by sie dzialo gdybyscie serwowaly sobie po prostu cukier. do tego wszystkiego po trochu,suszone owoce,grubo krojony zolty ser,makarony z tlustymi sosami. a co do silowni i przybierania masy-mieso i jeszcze raz mieso

Gość Sandraaaaa
Jem to wszystko wieczorem ,jem nawet w nocy nawet o 3 nad ranem czasem wstaje i zdarza mi cios zjesc (oczywiscie cos tlustego) zawsze jadlam duzo miesa i duzo fast-foodow o slodyczach juz nie wspominajac bop jadlam ich tony ...i co ? i nic nie przytylam wogole (jestem zdrowa) jedyne co dalo mi to moje jedzenie to problemy z cera ktore do tej pory lecze.Nie jem juz slodyczy i masla 2 tyg i jest coraz lepiej .Tylko co z tym przytyciem :/ jak mam prztyc skoro nie moge jesc niezdrowych rzeczy i slodyczy bocierpi na tym moja skora ?? juz sama niewiem .Wola byc szczupla niz miec wysypana twarz :o Kurcze jak jesc zdrowo i przytyc tak sie chyba nie da ?/ :(((((( Myslalam nawet o tabletkach anty ale to chyba za duze ryzyko szczegolnie jesli nie pomoga

Gość majja
hej ja chętnie przytyję, mam 158 cm i ważę 40 kg. a urodziłam dwoje dzieci!!!!!! i nic nie przytylam

Gość dziewczyny a co myslicie o
siłowni? Mi nie zalezy na waleczkach tłuszczu tylko chce miec grubsze nogi wskutek wiekszych miesni. Mowie o nogach bo tylko one sa strasznie chude i nie moge juz na nie patrzec. Reszte ciala mam calkiem w normie. Jak myslicie czy silownia pomoze? Jesli tak to co cwiczyc, jak i jak czesto? Prosze pomocy...