Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka25

CAŁE ŻYCIE Z KOBIETAMI - LESS

Polecane posty

No to super ! A teraz z innej beczki : zastanawiam sie czy nie kupic wibratora dla naszej pary ( jakas dziewczyna o tym pisala na- kobietki bi ) . Czy juz moze stosowalas ze swoja partnerka ? A moze ona uwaza ze to zbyt prymitywne ..? Ja dotychczas bylam purystka, zwolenniczka metod naturalnych ale teraz sie zastanawiam czy nie skorzystac z postepu.. Niektore wibratory zelowe w katalogu sa calkiem sympatyczne a nie jakies odrazajace zbyt realistyczne czlonki..

My nie używamy żadnych przedmiotów tylko natura mamy siebie swoje dłonie paluszku języczki i nic nam nie jest więcej potrzebne

Mi cialo tez wystarcza , ale ona na poczatku byla hetero, bardzo duzo z facetami. pozniej bi i less. Wiec nie wiem czy jej czegos nie bedzie brakowalo.. Ja jak jestem z kobieta to nie mam innych potrzeb niz bycia z kobieta - to mi calkowicie wystarcza, a w szczegolnosci ona mi wystarcza bo jest dla mnie super wyjatkowa i apetyczna

Gość Druss25
Hej dziewczyny ja nie jestem ani less ani bi ale marze o sexie z kobietą.tylko jak na razie nie moge tego zrealizowac.ma któraś dziewczyna ochote pogadac i poznać się ze mną piszcie mój nr gg 3696860.

maja ulubiona pozycja to c*pka z c*pka ... a twoja ?

hej Druss , a czy jestes na pewno dziewczyna a nie podszywajacym sie chlopakiem ?

Ja też uwielbiam cipka z cipką to jest niesamowite kiedy swoją cipką czujesz cipkę swojej kobiety.....

Tak, to jest fantastyczne ! ! ! i wlasciwie niedawno to w pelni odkrylam.. dawniej troche to praktykowalam z inna kobieta tez bylo super - ale wole z moja aktualna moze dlatego ze ona jest doswiadczona z kobietami wiec zna sie lepiej na pozycji a poza tym chyba ona jest bardziej dla mnie atrakcyjna pod wzgledem c*pki ..

nie ma to jak c*pka z c*pka ......... to jest takie zmyslowe i fascynujace .!!!

A pozycja 69 kiedy obie jednocześnie liżecie sobie cipki.... yhmmmmm...już mi mokro na samą myśl....

tez fantastyczna ! ale chyba w glebi duszy wole byc ta strona aktywna - czyli bardziej lizac ! niz byc lizana. Poza tym wogole pieszczenie i calowanie kobiecego ciala to istna rozkosz !!!

Gość Ciii....
Ja jestem bisexualna....i rozumiem smerfetke ...też się zakochałam w dziewczynie ...rzecz jasna nic z tego nie będzie bo ona jest hetero...nie mam nic ani do lesbijek ani do hetero...do gejów ale normalnych a nie jakis którzy obniżają ton i kręcą tyłkami podczas chodzenia też nic nie mam...potrafie zrozumieć takie rzeczy ... ale czemu niektórzy z was starają się zmienić smerfetke....no może nie zmienić ...ale po co te pytania ...:Czy nigdy nie pociągał cię facet itp. No przeciesz jeśli by ją pociągał to by nie była lesbijka...wiem że jestem bi bo byłam kiedyś zakochana w chłopaku...i to nie raz ....i w dziewczynie też ...najwidoczniej z kobietami smerfetka czuje się tak jak z menrzczyznami nie potrafi i tyle...o co tyle krzyku... to jest np. taki stosunek jak do brata czy tym podobnego krewniaka...nawet się nie myśli o kazirodztwie...

skarbie, jestes bardzo pociagajaca.. Jestem po 30 ale jestem bardzo atrakcyjna. Twoja propozycja jest bardzo kuszaca i po tych naszych rozmowach o pozycjach ,az mi mokro ... niestety nie moge sie obecnie na to zdobyc gdyz wiesz jak mi zalezy na tej kobiecie aktualnej; ona nie lubi sie z nikim dzielic i wymaga bezwzglednej wiernosci. Sama bym sie nie wygadala ale gdyby mnie o cos zapytala to ja niestety nie umiem klamac ! A powiedz mi Smerfetko ,tak z ciekawosci, jaka jestes : mala czy duza, kobieca czy raczej nie ...?

urodę mam kobiecą ale z ubioru i zachoawania jestem raczej jak facet lubie się ubierać w spodnie i koszulki i szerokie bluzy siedzę jak facet i mam szeroko rozłożone nogi nie jestem modelką ale nie jestem gruba taka normalna....

Do \"Cii..\" . Jesli dziewczyna w ktorej sie zakochalas jest hetero ,to wcale nie znaczy ze nic z tego nie bedzie ! Roznie bywa; Kiedys sie we mnie zakochala bez pamieci kobieta 100% hetero - a ja bylam jej jedynym wyjatkiem... ! Co do les. to nic nie mow zlego. Zwykle tego upodobania sie nie wybiera , to jest z urodzenia. Niektore les. , to by nawet chcialy byc hetero- czyli \"normalne\", bo z tym latwiej - ale nie moga .. Wiec odrobine respektu, kazdy moze sobie robic w dzisiejszych czasach co chce i ma do tego prawo .

Lubie jak dziewczyna ubiera sie jak chlopak - to moze byc bardzo seksowne ! Dobrze ze masz cialo kobiece , bo w koncu nie po to chce kobiete by znalezc sie w lozku z facetem ! A z ciekawosci : jakiego jestes wzrostu ?

cos mi sie dzialo ze zlaczem, nie moglam sie podlaczyc moze to te burze sniezne... Gdyby mnie ta moja kobieta porzucila to moze bysmy sie wtedy spotkaly.. ale wybacz, nie mam oczu nibieskich, czytalam gdzies ze lubisz..

Gość Druss25
Bebi chcesz pogadac to sie odezwij. mój nr gg 3696860 jak mam ci udowodnić że jestem kobietą?????????

Gość Pedro_17
Ale czad

jestem w związku od kilku lat a z facetem kiedyś próbowałam ale nie to nie dla mnie wogóle facet nie jest w stanie zaspokoić pod żadnym względem nie ma to jak kobieta delikatna zmysłowa pociągająca podniecająca......

czemu ? , wcale nie. kazdy mowi co ma na mysli , a takie wypowiedzi jak twoje to moge caly czas czytac nie wazne na ktorym topiku ! kontunuuj o kobietach ,to mnie nigdy nie znudzi !