Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierota internetowa

ING Bank Slaski onLine = pomocy

Polecane posty

Gość sierota internetowa

Wczoraj podpisalam umowe w banku,dostalam koperte i identyfikator,nie wiem od czego zaczac na tej stronce 😭 Mozecie mi pomoc, co pokolei powinnam zrobic ? bardzo prosze :(

Gość bankówka śląska
wejdź na str. www.ingbank.pl , potem naciśnij sytrzałkę "nowy użytkownik. Po wyświetleniu strony naciśnij tam, gdzie aktywacja i postepuj wg wskazówek potrzebne oprogramowanie java, jesli nie masz to ściągnij z tej strony

Gość sierota internetowa
czemu wyskakuje mi taki napis "aplet nie zostal jeszcze zaladowany,prosze czekac na zaladowanie komponentu" ale minelu juz 15min.i wciaz czekam, co jest nie tak? :(

Gość sierota internetowa
POMOCY 😭 stanelam w martwym punkcie, nie wiem co robic :(

Gość sierota internetowa
z tym powyzej sobie poradzilam a teraz wyskakuje mi ciagle,ze bledne haslo :( juz 4 razy sie zalogowalam a 5 bede zablokowana ..zwracam uwage na CAPS LOOK a mimo to jest zle,dzwonilam do serwisu nic mi nie pomogli co robic ? :( zwlaszcza,ze jestem pewna,ze jest dobrze wpisuje..

Gość bankówka śląska
ja udałam się do banku i pani mi dokładnie po kolei wytłumaczyła. Na początku korzystania z konta on line w domu też miałam kłopoty, ale to wynika z braku doświadczenia. No i miałam też problemy z zainstalowaniem oprogramowania Java. Ale teraz wszystko jest OK. Życzę powodzenia