Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sierota internetowa

ING Bank Slaski onLine = pomocy

Polecane posty

Go艣膰 sierota internetowa

Wczoraj podpisalam umowe w banku,dostalam koperte i identyfikator,nie wiem od czego zaczac na tej stronce 馃槶 Mozecie mi pomoc, co pokolei powinnam zrobic ? bardzo prosze :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bank贸wka 艣l膮ska
wejd藕 na str. www.ingbank.pl , potem naci艣nij sytrza艂k臋 "nowy u偶ytkownik. Po wy艣wietleniu strony naci艣nij tam, gdzie aktywacja i postepuj wg wskaz贸wek potrzebne oprogramowanie java, jesli nie masz to 艣ci膮gnij z tej strony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierota internetowa
czemu wyskakuje mi taki napis "aplet nie zostal jeszcze zaladowany,prosze czekac na zaladowanie komponentu" ale minelu juz 15min.i wciaz czekam, co jest nie tak? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierota internetowa
POMOCY 馃槶 stanelam w martwym punkcie, nie wiem co robic :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sierota internetowa
z tym powyzej sobie poradzilam a teraz wyskakuje mi ciagle,ze bledne haslo :( juz 4 razy sie zalogowalam a 5 bede zablokowana ..zwracam uwage na CAPS LOOK a mimo to jest zle,dzwonilam do serwisu nic mi nie pomogli co robic ? :( zwlaszcza,ze jestem pewna,ze jest dobrze wpisuje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bank贸wka 艣l膮ska
ja uda艂am si臋 do banku i pani mi dok艂adnie po kolei wyt艂umaczy艂a. Na pocz膮tku korzystania z konta on line w domu te偶 mia艂am k艂opoty, ale to wynika z braku do艣wiadczenia. No i mia艂am te偶 problemy z zainstalowaniem oprogramowania Java. Ale teraz wszystko jest OK. 呕ycz臋 powodzenia

Udost臋pnij ten post