Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ++++QQ

waznee blagam pomocc

Polecane posty

Gość ++++QQ

boze co ja mam robic mam z kolezanka po 15lat onama chlopaka23lata co my mamy robic ona nie mzoe z nim bo rodzce sa przeciwni ale ona go kocha! chce zerwac z nim dla spokoju ale chce sie zabic bo zycie bez niego to nie zycie a juz raz chcilaa przez chloppaka siezabic ! pomocy

Gość ++++QQ
blAGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM POPMOCYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość ...karotka...
no nie dziwie się rodzicom skoro twoja koleżanka znalazła sobie pedofila za chło[paka....

Gość ...karotka...
jeszcze jedno jak ona miała już próby samobójcze to chyba dobrze by było jakby sie do lekarza po pomoc zgłosiła ;/

Gość DOKŁADNIE
gówniary się za mężczyznami odlądają... boszzz... co to za faceci co lubią dziewczynki...:o nie dziwię się zupełnie rodzicom

Gość algaa
porozmawiaj z jej rodzicami i jak ma takie skłonności to konieczna wizyta u lekarza.

Gość ++++QQ
WY TEGO NIE ROZMUMIECIE I TYLE! CO MAM SIE Z CPUNAMI KOLEOWAC BO TYLKO TACY SA W MOJEJ MIEJSCOWOSCI ON JEST NORMALNY KUR*** NO KTO PMI POKMOZE ALE NIE TAK JAK TE OSBY WYZEJ

to fakt, cos z nim jest nie tak skoro jest z 15-sto latką. a ona w tak mlodym wieku nie wie co to miłość- tez miałam 15 lat.

Gość ...karotka...
czyli mowa o samej rozmówczyni a nie koleżance. Kolegować ok ale nie być z nim w sensie pary. Poza tym nie wierzę ze gdzieś jest miejscowość w której mieszkaja sami ćpuni. na pewno jest ktoś kogo nie zauważasz...

Gość ...karotka...
do moniak facet wykorzystuje naiwność dziecka, i to jeszcze trafił na takie ze słaba psychiką, szkoda mi jej a jeszcze bardziej rodziców