Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANIENKA Z OKIENKA7568765488

CZY SĄ JAKIEŚ PROG. KOMP. Z KTÓRYCH MOŻNA DZWONIĆ ZA DARMO NA TEL.STACJONARNE?

Polecane posty

Gość MICHAL87UK
SORKI ALE JA PISALEM ALE TYM BARDZIEJ NIE JESTEM JAK TO KTOS OKRESLIL POLAKIEM KTURY JAK WIE TO NIE POMOZE BO POMAGAM ALE NIE LUBIE TESZ JAK KTOS JEDZIE POMNIE JAK PO GLUWNIE I TYM BARDZIEJ MAM TAKICH LUDZI GLEBOKO W ..... A JESLI MUWILAS ZE WZIELAS 10 OSUB ZEBY SCIAGNELI TEN PROGRAM I NIE MOGOM ZACZAJIC ZADEN ZNICH TO NIE WIEM JAK TY WLANCZASZ WOGULE NETA ALBO KOMPA BEZ URAZY JA MOZE JESTEM JAK TO OKRESLACIE ANALFABETOM ALE Z MOZGIEM ALE AKURAT NIE DO PISANIA I DLA TEGO TE BLEDY ALE WALI MNIE TO WIECIE CO WAM POWIEM JA ZTEGO DZWONIE JUSZ OD HOLERY CZASU I NIE TYLKO JA I NIE NAZEKAM NA POCZATKU CHCIALEM POMUC A TERAS SZCZEZE NIE OBCHODZI MNIE TO CZY DACIE SOBIE RADE CZY NIE JAK NIE TO DZWONCIE Z KOMUREK JAK DO TYCHCZAS ALE TO JEST TYLKO WASZ INWIDUALNA SPRAWA A POWTAZAM JESLI KTOS POMYSLI TROSZKE TO ZROBI TO A WAS TO BOLI ZAUWAZYLEM ZE MUSICIE MYSLEC NIC NIE PRZYCHODZI LATWO ALE TO JUSZ NIE MOJA SPRAWA BO JA SOBIE NIE DAM JECHAC !!!!!!!!!!! I WYSILCIE SZARE KOMURKI JESLI JE MACIE JESZCZE NARA I NIKT NIKOGO TU W JAJO NIE ROBI BO SIE TO DA ZROBIC TYLKO Z GLOWOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POD POWIEC NUMER 1 ZMIANA MINUT (WY MUWICIE GDZIE TE MINUTY ??) JA ODPOWIADAM POSZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE DRUGA POD POWIEC ZMIANA (ip) to chyba kazdy wie gdzie jest tak mi sie zdaje a 3 pod powiec myscie

Gość bartek szkocjia
on ma świętom racjie szukajcie a znajdziecie ja przynajmiej to znalazlem i dzwonie nara ps.do MICHAL87UK wiesz co ci powiem nie przejmuj sie tym co piszom na twuj temat czy jestes dyslektykiem czy nie ja to znalazlem i zrobiłem i działa dzieki ziom trzymaj się

ech.... jesli nie to nie..i nie wyzywaj nas od idiotow... i nie pisz juz tu...bo zamiast na temat piszesz teraz o sobie ...co nas kompletnie nie obchodzi...jakbys chcial wiedziec jestem informatykiem i na kompach znam sie rewelacyjnie ..a pisze tu poniewaz zainteresowalo mnie jak zrobiles cos co jest niemozliwe.... i nie pisz sam do siebie bo tez walisz straszne bledy...odrazu widac ze sam napisales post do siebie... wypraszam sobie takie ponizanie jak ja co robie,... bo ty procz bulwersowania sie teraz nie napisales znow nic konkretnego... trzymaj sie tematu albo nie odpisuj wcale.... zegnam.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaahhahahaaa
aaaale pokurwiony gostek napierdala sam do siebie spierdalaj bolcu kurwa podcierac dupy w tym UK dla staruchow kurwa wiesniak a dyslekcja to tylko wymowka na brak inteligencji pojebany cwel nie mial czasu na nauke w szkole i teraz pierdoli smuty DYS-DEBIL HAHAHAHA

Gość kkkkkkkkk
k***a ,gość ma jakieś zaburzenia tożsamości!Ja też myślę,że on napisał to sam do siebie.A w ogóle to nie mam pojęcia jak w wyrazach,w których praktycznie nie można zrobić błędu(np.podpowiedz) on sadzi takie byki! Nie chcesz to nie pisz,a swoją filozofię wykładaj gdzie indziej,bo jesteś nieźle nawiedzony!

Gość xxyy

Gość zwiewna1000
MICHAL87UK najpierw naucz sie ortografii niemoto bo piszesz jak ostatni analfabeta gorzej niz dyslektyk