Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta35

porada na cito,pls!!!!!!

Polecane posty

Gość kobieta35

kobiety,pomózcie podjąć mi decyzję na cito!!!!Poynaam pryemiego faceta na jednym z portali.Spotkalismy sie juz 5 razy.Dzis mamy isc do klubu...ale ja zalogowalam sie pod innym nickiem na tym samym portalu,po prostu jako inna osoba i napisalam do Niego....moze to niezbyt ladnie z mojej strony,ale chcialam go sprawdzic.I.....chcial sie spotkac!!!!!!!!!!!Dzsiaj!!!!!!!!!!!ok 19, a mnie powiedzial,ze ma duzzzzzzzzzzzzzo pracy.Co robic olac go czy jeszcze sprobowac,a moze cos z tego bedzie.Nie wiem czy jest jeszcze niezdecydowany czy ma taki charakter.B.prosze o rade.

Gość ciocia dobra rada001
ja bym olała

Gość kobieta35
chyba macie racje....olac...szkoda tylko,ze wieczor mi popsul...

Gość +++___+++
Zepsul Ci wieczor, ale przynajmniej wiesz, co to za typ. Wolalabys spotykac sie z nim, zaangazowac i dopiero wtedy dowiedziec sie jaki jest napradwdę? Nie marnuj czasu na takich gości, nie warto.Pozdrawiam.

Gość kobieta35
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję....nie spodziewałam się,że jest tu tyle fajnych osób!!!!

Gość Brondynka
Ja nie spotkałabym sie z nim, ale moze to błąd... Niezbyt długo się znacie, jeśli on nie deklarował ci miłości po grób, to ma prawo spotkać sie z kimś na kawe... Choćby po to, by potem nie żałować i przekonać się, że to właśnie Ty jestes tą, której szukał.

z tego co sie orientuje to on mowil Ci ze ma duzo pracy wieczorem...a z drugą \"Tobą\" chcial sie dzis spotkac....jak dla mnie to olac go w cholere ...skoro sciemnia juz na samym poczatku znajomosci to pomysl sobie co bedzie dalej??!!

Gość no i właśnie