Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to ma być...

Perfumy Guerlain- Champs Elysees, co o nich sądzicie?????

Polecane posty

Gość co to ma być...

Jaki to zpach, do czego można porównać?

Gość hggf
mnie sie b podoba..ponadczasowy... kobiecy......nie umiem okreslic zapachu:(ale moim facetom sie podobal:)

Gość co to ma być...
Albo Mitsouko:) Bo nie mogę na razie iść nigdzie, mam złamaną nogę a za kilka dni mam imieniny i mój kochany na pewnoe będzie chciał mi kupić jakiś ładny zapach:) Wcześniej używałam Rlpha Ralpha Lauren, Pure Poison Diora i Miss Dior Cherie. No i potrzebuje takiego zdecydowanego, nietypowego, wibrującego zapachu. Nie takiego jak Escady czy Kenzo, bo takich nie lubię.

Gość co to ma być...
A jeszcze jest wersja Too Much. Może ktos tez ją zna:)

Gość zobacz na wizaz

Polecam Champs Elysees, są bardzo delikatne nie narzucają się otoczeniu, i często dostaje komplementy za nie. Tylko jedna uwaga - po aplikacji warto odczekać około 20 -30 minut z oceną zapachu, na początku wydaje się mocno kwiatowy, łagodnieje i pięknieje po kilkunastu minutach. Zapach bardzo trwały, utrzymuje się od rana do wieczora. Wersji Too Much nie polecam (ale to moje osobiste zdanie). Kiedyś zakochana w Champs Elysees, kupiłam w ciemno wersję Too Much , jak dla mnie jest zbyt intensywny czuć w nim głównie mimozę, klasyk jest o wiele bardziej udany.

Gość dzieki bardzo
a co myślicie o innych zapachach Guerlain??? Bo ja nie lubię tych oklepanych i nijakich Escad, CK, Kenzo, Bossów, szukam czegoś oryginalnego, ciekawego. I może własnie coś z Guerlain się znajdzie?

Gość hggf
moimi pierwszymi drozszymi perfumami byly Amarige:) wiec mam do nich sentyment...tzn mialam bo z tego co wiem to juz nie sa produkowane.. piszesz ,ze poszukujesz czegos zdecydowanego...nie wiem czy Champs by Ci sie spodobalo..dla mnie b delikatny zapach.. poza tym widze,ze podobaja nam sie inne zapachy;) dla mnie Euphoria CK jest super:)