Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipera FOR YOU

DERMACOL -dobrze kryjacy FLUID!!!!!!

Polecane posty

Gość BeataB-jow
no ja akurat zamawialam z allegro-szybciutko a jeszcze tubke 7ml gratis dostalam a teraz widzialam ze nawet drugi gratis daja... ;) no nie wiem ...widze ze ludzie tu maja rozne opinie fakt on do lekkich nie nalezy ale np. mnie trudno bylo znalezc taki ktory pokryje plamki i pekniete naczynko... jedynie to. A ze mam buzie gładką wiec zero trudnosci w rozporowadzaniu i tak jak mowie z czasem nabiera sie wprawy :) Ja polecam.... ale z drugiej strony wasz wybor a ryzyko male bo ejdnak to tylko te pare zloty...Aaaaa jak wam spasuje to bedziecie jeszcze bardziej zadowolone bo jest bardzo wydajny ..ja jeszcze nie stracilam tej tubki 7ml od ponad miesiaca!

Gość dasfasf
JAk ktos jest z Wawy i chce kupic to informuje, że jest w drogerii w podziemiach centralnego. Nie wiem czy pamietacie jak byl pawilon Marks&Spencer naprzeciwko centralnego to trzeba wejsc najblizszym wejsciem od tego pawilonu do podziemi i w najblizsze spotkaneej drogerii bedzie dermacol

Gość alekxx
Cześć dziewczyny, czytałyście uważnie skład tego cuda? Zawiera parafinę- bardzo zatyka pory i u dziewczyn z tłustą cerą spowoduje jeszcze większe błyszczenie się twarzy i wysyp pryszczy bo skóra nie oddycha

Gość caramellaa
jest rewelacyjny!

Gość czy odcień 217 jest bardzo
jasny? na tej stronie jest taki różowawy, ja mam cerę jasną, taka kość słoniowa i zastanawiam się czy będzie dla mnie ok.

Gość 217 jest bardzo jasyn ja go
mam ale stosuje jako korektor! ja mam jasna karnacje a jak sie nim posmarowalam to wygladalam jak trup i rodzinka podejrzewala mnie o anemie!! 213 i 215 jest optymalny dla cery normalnej . ja stosuje 217 jako korektor czyli tylko na male pryszczyki i plamki a na to lirene mett u cera super do wieczora! po polecam dermacol ale nie na cala twarz!

Gość a jakiego odcienia lirene
używasz? też mam jasną cerę i trudno wybrać spośród 4 odcieni optymalny, ten beżowy, najjaśniejsz jest dla mnie za ciemny:( a może da się go rozjaśni dermacolem? mam na myśli city matt a nie ten drugi.

Gość ja uzywam naturalny i jest
ok! fajny naturalny kolorek polecam za 13 zl super fluid! i tez mam tendencje do syfkow

Gość a jakiego odcienia lirene
czyli masz ten drugi, bez pompki. Też miałam kiedys i bardzo sobie chwaliłam, ale wycofali moj odcien jasny naturalny:( a naturalnego nie wypróbowywałam, wydaje mi się za ciemny.

Gość cicha nowa mala lusia
no dobra zamowilam w tym sklepie;)zobaczymy:)

Gość vipera FOR YOU
super jest ten dermacol! tylko wymeiszac go z kremem lub podkaldem:)

Gość BeataB-jow
no widzisz Viperka ;) Ja tak samo jak pierwsze raz uzylam to pierwsze słowo WOW :) fakt wtedy to nieumiejetnie uzyłam ale szok... tak ladnie krył-jak dla mnie cud dla takich osob m.in. z plamkami jak ja...moze sklad szkodliwy ale jak sie dba o buzie i oczyszcza typu pilingi, tonik , krem to git :)

Gość xena89
no:)))

Gość schrupie cie teraz
kurcze to ja tez moze zamowie;)

Gość cichopek jest OK
on fajny jest:) mam juz dwa opakowania;)

Gość silaczka23
pewnie ze fajny jak moja kumpela zobazyla co zrobil z moja twarza to zakupila nastepnego dnia;)

Gość reni-23
tez zamowilam:) mam badzieje ze bedzie oki:)

Gość Aaaanetexxx
Dermacol to naprawde bardzo dobry podkład kryjący ale jedynie na specjalne okazje. Niestety bardzo niszczy cerę. Używałam go jakiś czas i wiem coś o tym. Mam oropne przebarwienia na twarzy(problemy ze zdrowiem) więc dermacol był dla mnie wybawieniem. Jednak jeżeli szukacie naprawdę dobrego podkładu kryjącego wybierzcie La Roche Touch Pro Kamuflujący. Zapewnia świetne krycie, nie powoduje zaskornikow itp. ma bardzo wysokie filtry. Może nie jest tani (ok. 60 zł) ale myśle, że na podkładzie nie należy oszczedzać, w końcu używamy go na "strategiczną" częśc naszego ciała - twarz.

Gość carina78
a ja mam zamiar uzywac dermacol tylko jako korektora w sytuacjach ktore moga sie zdarzyc;) np.krostka czy przebarwienie;) na cala buzie raczej nie:)

Gość gingo89
ja tez;)

Gość xena89
kupilam pierwszy raz nie widac moich przebarwien a cera jest jak z gazety:)) POLECAM!!!

Gość jaki masz kolor

Gość BeataB-jow
no a nie mówiłam ze buzia ładna ;) ja uzywam 215 i troszke za ciemny jednak wiec zastanawiam sie nad kupnem 213 tylko nie wiem jaka jest roznica miedyz tymi kolorami..moze ktos mial porownanie lub 213

Gość a.lewandowska78
ja kupilam 217 i 215!!! na lato i na zime;) a w tym sklepie co podala autorka jest on najtanszy:) POLECAM:)

Gość BeataB-jow
no ja mam obecnie 215 fakt-ciut za ciemny to jeszcze dzis zamowilam 213 Zastanawilam sie wlasnie nad 217 ale ktos tam pisal ze bardzo jasny-no nie wiem...jak 213 bedzie tez za ciemny to nie wiem co zrobie :( Buzka

Gość regge-girl
a ja kupilam 217:)tutaj http://miniurl.pl/col dzis go odebralam..jest jasny ale akurat wtapia sie w skore;) ma odcien cieply:) zreszta ja go uzywac bede tylko na jakies przebarwienia czy cos takiegio:) jestem bardzo zadowolna!!!!kryje niesamowicie a buzka wyglada jak obrobiona photoshopem:)))

Gość djjdfjsksks
hej. a jaki mam sobie kupic kolor?> opallam sie w solarium, nie jestem jakas fest ciemna ale opalona. 215 bedzie dobry? czy moze lepiej jakis inny? a ten 215 bardzo ciemny?

Gość BeataB-jow
nie, 215 nie jest az tak ciemny o powiem inaczej ciut za ciemny dla kogos o jasnej cerze ;) wiec wydaje mi sie ze bedzie dla ciebie ok

Gość lena-moje marzenie jest blisko
no ja tez tu zamowilam http://miniurl.pl/col ja zamowilam 212 i 215:) bede najwyzej mieszac:) pozdrawiam

Gość zaskakujaca sprawa
mi tez juz przyszedl ze sklepu BeautyFly.pl kolor 212:) dla mnie dobry:) polecam,ja uzywam jako korektor:)