Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipera FOR YOU

DERMACOL -dobrze kryjacy FLUID!!!!!!

Polecane posty

Gość Pimpeczka
Ja stosuję Dermacol od roku mniej więcej. Jest rewelacyjny jeśli chodzi o krycie :) najlepszy jaki do tej pory używałam. Sam Dermacol stosuję najczęściej jako korektor punktowy, natomiast nakładając na całą buzię mieszam go na dłoni z kremem do buźki , wtedy świetnie się rozprowadza i nie tworzy efektu maski, a krycie mam nadal zapewnione :) Stosuję także puder mineralny w kamieniu, bazę (rewelacja!!!) i tusz do rzęs tej firmy. Jestem bardzo zadowolona z tych produktów i na pewno będę wracała do marki Dermacol przez dluższy czas. Mam to szczęście, że udało mi się znaleźć sklep z tymi produktami niedaleko mojego domku a dokladniej przy ul.Kunickiego , mają tam coraz większą gamę tych produktów, kremy do twarzy, balsamy itp. Z tego co rozmawiałam ostatnio ze sprzedawczynią to będą oni dystrybutorem tych produktów :))) suuuuper :)) już zbieram kaskę na nowe zakupy :P

Gość Pimpeczka
Gapa ze mnie ... mieszkam w Lublinie i tu własnie jest ten sklep ;)

Gość Vanni
słuchajcie Dermacol jest bardzo matowym pudrem.nadaje sie zwlaszcza do cery tlustej i tradzikowej.fakt brudzi troszke ubrania ale kazdy fluid musi miec jakas wade. Moze i zatyka pory ale wysusza krostki ,kazdy ma inna cere inaczej dzialaja skadniki....i nie daje efektu maski na twarzy trzeba umiec poprostu go nakladac i nie tone jak inne tapeciary(bo tak mozna nawac)tylko odrobine i nie nakladajac w okol oczu i nosa bo wysusza bardzo tam mozna normalny fluid nalozyc(bo moze po czasie skora schodzic) Jest perfekcyjny .Osobiscie polecam najlepszy KOLOR TO 213 NADAJE sie do kazdego typu cery. ja czekalam 3 tyg na ten fluid jak sie dowiedzialam ze takie cos istnieje ale niestety nie bylo bo wszyscy wykupili i wczoraj weszlam do sklepu kosmetycznego zapytac sie i byl..OSTATNI.. NAPRAWDE POLECAM I STARCZA PRAWIE NA POL ROKU W GORE..jezeli ktos jest z Kielc to mozna go kupic na panoramicznej 3\26 w astori i jeszcze w kosmetiksie jest dalej,,,pozdrawiam

Gość a ja kupuję w kielcach
na rogu paderewskiego i czarnowskiej

Gość MAGDADermacol
Ja uzywam dermacol ,ale nie nazwalabym go fluidem,bo nie ma absolutnie plynnej konsystecji,pudrem tez nie,bo nie jest twardy ani suchy,najlepsza nazwa to farba do twraszy w tubce :) swietnie kryje wszystkie niedoskonlaosci cery jak np.czerwone krostki , zarumienione policzki,tylko wazne zeby nakladac go na twarz przedtem posmarowana kremem,bo inaczej ciezko sie rozprowadza i daje efek maski!!GORACO GO POLECAM! MAM PROBLEM BO JUZ MI SIE KONCZY(mam go od okolo dwoch lat,stosuje codzieniie-wydajny jest bardzo,nawet nie wiem ,czy nie minela mu juz data waznosci :P )Bylam a aptece(bo tam go przedtem nabylam) i powiedziala mi farmaceutka ze wycofano go juz z rynku ;((( nie wiem czy to prawda, ale w moim miescie nigdzie nie maja go w sprzedazy ;((( BLAGAM WAS O POMOC!!!PISZCIE dokladnie w jakim miescie i w jakim sklepie/aptece moge go dostac,najlepiej jakbyscie mi podaly jakas strone internetowa z oferta sprzedazy dermacolu :)

Gość jkdskjjdsjdsl
wpisz sobie w google 'dermacol' i masz milion sklepow, ktore go sprzedaja. ludzie! uczcie sie korzystac z internetu!

Gość NataliaD.
Dziewczyny.. Zastanawiam się nad tym Dermacolem.. Mam różne plamki na twarzy, trądzik,wągry na nosie i piegi na policzkach ;(((( Chciałabym kupić Dermacol na allegro, bo u mnie w mieście nigdzie nie mogę znaleźć ;< Tylko teraz problem z doborem koloru :

Gość z tego co czytałam wyżej
to najbardziej uniwersalny jest 213, na lato ew. 215 Ja kupiam 213 i czekam na przesyłkę:)

Gość NataliaD.
U mnie w mieście jest 8 aptek , i w żadnej nie było dermacolu ;( Wzięłam na zamówienie nr 212, i zobaczymy..

Gość NataliaD.
Dostałam nr 212. Fluid jest dość jasny i odrobinę różowy.. Ale jeśli po tym nałożę ciemniejszy fluid, jest super;) Jestem zadowolona.

Gość lekkk
właśnie zamówiłam sobie dermacol na allegro, mam zamiar stosować go jako korektor, do rozswietlania, maskowania punktowo, w życiu jako podkład na całą twarz, dermacol jako korektor sprawdza sie wyśmienicie, jesli chodzi o stosowanie go na całą powierzchnię twarzy to nadaje sie tylko na szczególne okazje a na co dzień dla tych osób, które mają naprawde poważne i bardzo widoczne oszpecenia twarzy, wiem,że jest stosowany przez dziewczyny cierpiące na hirsutyzm, które maja zarost na twarzy, blizny od wyrywania i golenia i bardzo sobie chwalą jego możliwosci kamuflażu

Gość weronikaaaa
POLECAM! uzywam od dwoch lat codziennie i uzywam go na cala twarz ( razem z innym podkladem -zeby lepiej sie rozprowadzal ). I wcale nie daje efektu maski -po prostu trzeba dosjc do wprawy w nakladaniu -na poczatku tez mialam z tym problemy,ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez dermacolu! mega wydajny. Ale troche wystraszylyscie mnie,ze go wycofuja... z jakiego powodu? chyba trzeba przejsc sie po drogeriach i kupic jakis zapas;p bo zaden podklad czy korektor nie kryje tak jak dermacol ! zaden nawet z tej najwyzszej polki. Polecam!!

Gość weronikaaaa
a skad wiecie ze go wycofuja?

Cześć dziewczyny! przestraszyłyście mnie tym, że rzekomo wycofują podkład z Dermacolu. Ja znalazłam namiary na oddział w Polsce i postanowiłam napisać do nich meila z zapytaniem czy to prawda, że juŻ nie będzie tego kryjącego podkładu. ODPISALI MI :)) A więc oświadczam wszem i wobec, że ktoś puścił famę. To NIE PRAWDA !!! Podkład DERMACOL ten kryjący i inne są dostępne na rynku i nie ma mowy o tym aby był wycofany. Mam nadzieję, że uspokoiłam Was dziewczyny :) A swoją drogą to próbowałyście tej silikonowej bazy z dermacolu ?? rewelacja!!!! wiem, że są szaszetki więc tam gdzie zaopatrywujecie się w podkład poproście o saszetkę z bazy.

Gość gwiazddda55
witam,ja kupiłam za jasny,jak go mogę przyciemnić,co dodać?ogólnie ma chłdny odcien,ale wybór kolorów był mocno ograniczony.Ogólnie krycie rewelacyjne,cudo:)ile kosztuje ta baza:)

Gość arturowaa
cześć dziewczyny a ja mam dobrą wiadomość w lublinie ostatnio widziałam samochód firmowy dermacolu i jezdzi jakas kobieta jako przedstawiciel wiec może wróci na rynek, spisałam do niej num więc zadzwonie i wypytam co i jak moze powie gdzie można dostac wiekszosc produktów

Gość arturowaa
heh zadzwoniłam ale nie bardzo mogła rozmawiać ma oddzwonić zobaczymy co powie ...mnie kusi strasznie podkład 2 w 1 z baza odrazu , może u niej można zamówić .

Gość sylka22
dziewczyny ja mam odcien 215 ktory jest za jasny efekt "trupiej twarzy 'mam rowniez odcien221 który używam wraz z innym podkładem jest on również strasznie jasny, ale dobrze kryje wszelkie pryszcze itp dlugo trzyma się na twarzy, jest wydajny,polecam ale jak dla mnie zamowila bym kolor duzo ciemniejszy, choc cere mam raczej normalna pozdrawiam:)

Gość motylekkkkk
a w lublinie dermacol jest na jasnej w kleopatrze, na maja w chic , lubartowskiej w kiosku ruchu hmmm i to chyba tyle

Gość Karolcia 92
Słuchajcie ja używam DERMACOL już ponad pół roku, a jeszcze mam pół tubki! Jest bardzo wydajny, starcza na prawie rok!! Doskonale kryje, matuje i nie daje efektu maski...! Ten zakup był celem w 10! Napewno kupię go jeszcze nie raz! Chciałam jeszcze zaznaczyć, że DERMACOL jest używany w Pradze do sesji fotograficznych i do filmów, a więc jak widać jest świetny o czym sama sie przekonałam. Nie dość że spełnia moje oczekiwania to jego cena jak na działanie jest powalająca bo to tylko 20zł. Gorąco polecam!!

Gość xexe
Używam tego produktu od około miesiąca i prawdę mówiąc nie wiem czy kiedykolwiek mi się skończy ;) Pierwszy raz spotkałam się z tak wydajnym podkładem!!! Jednym słowem jest świetny, zakrywa totalnie wszystko to co chcemy ukryć :) nie stosuję go całą twarz a jedynie punktowo i myślę że już innego podkładu używać nie będę! Ba! Jestem tego pewna na 100! :) Także dziewczyny i chłopaki - jeśli chcecie ukryć to i owo to Dermacol nadaje się do tego jak najbardziej! POLECAM!

punktowo nakladany daje swietny efekt, ja mam skore naczynkowa ze sklonnosciami do tworzenia sie czerwonych plamek i wszystko ladnie sie da zakamuflować

Gość wiagraaaa
moge napisac gdzie mozna go kupić, dane mam od pani przedstawicielki dermacolu w razie czego mozna chyba zadzwonic tak jak ja i sie dowiedziec czy w danym miescie gdzies jest (600926111) lublin, na 1go maja , kleopatra na jasnej, na lubartowskiej chełm, mokasyn ryki drogeria natura kraśnik, drogeria lissa zamosc , dt łukasz lubartów, skaut na legionów

Gość severhey
ZABRZE- ulica 3-go maja mała drogeryjka zaraz za dużym skrzyżowaniem. Kupiłam wczoraj, niestety za 19 zł. ;/ Efekt daje bardz bardzo dobry, buzia wygląda czysto. Wiadomo, że bardzo dużego wyprysku nie zakryje do końca ale i tak bardzo dobry. Jedyny minus to taki, że strasznie brudzi i na dodatek jest tłusty, a więc buzia się po nim strasznie śweci i trzeba ją bardzo często pudrować. Ale fakt, jest fajny i muszę go wypróbować bardziej jako korektor :D I WCALE NIE ROBI EFEKTU MASKI!!!!! Ja mam kolor 208. Bardzo bardzo jasny. Az za jasny jak dla mojej trupiej cery! Dla mnie każdy z najjaśniejszych był za ciemny, a tutaj znalazła podk ład jasny jak mąka :D

Gość zaszpachlowana a 5 ;)
ja mam odcien 208... bo mam bardzo jasna skórę... i to jeszcze naczynkowa. dermacol kryje swietnie. trzeba tylko pamietac o wypeelingowaniu cery, pudrze w kamieniu i oczywisciei umiarze, bo faktycznie latwo zrobic maske. bardzo wydajny.

Gość kukly
jesli ma sie rozum i sie go umiejetnie nalozy, to jest idealny:) ja uzywam go od miesiaca na pojedyncze wypryski i nie zamienilabym go na nic innego. jestem bardzo zadowolona, tylko trzeba go nakladac z umiarem!!!