Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipera FOR YOU

DERMACOL -dobrze kryjacy FLUID!!!!!!

Polecane posty

Gość xena78
a nie mowilam ze jest swietny??????????????

Gość hoooaaaaahooo
ja dzis zamowilam:) zobaczymy:)

Gość aaaa23
on jest super;)) wlasnie dzis dostalam:)

ja tez lubie dermacol,szczegolnie jak mi cos wyskoczy albo mam cienie pod oczami,na takie krycie jest super! ale nie na cala buzie,nawet sobie tego nie wyobrazam:( jako korektor -tak!!! Wraz z lirene matt 7 h tworzy super make up na caly dzien! polecam! ja mam nr 217 i 215!:)

Gość lola232
no ja tez ostattnio zamowialm:) mam 217 dobry na zime a na wakacje najwzyej bede mieszac;) bardzoo wydajny:))

Gość cicha nowa mala lusia
a ja zamowilam na aukcji razem z pudrem lentheric(yardley) taniej wyszlo:)))

Gość zla na maxa
jest super;)

Gość vp.pl
ja tez uzywam Dermacolu od chyba dwoch tyg. i jest super mam odcien 213 i 212 ale na razie uzywam tylko 213, najpierw nakladam krem wygładzający, potem na zewnętrzną stronę dłoni nakładam kropelkę dermacolu, czekam aż się trochę rozgrzeje i później nakładam minimalną ilość na twarz

Gość nie pogorszyła się
wam po nim cera? nie macie jakiegoś wysypu? pytam dziewczyny z cerą tłustą i tradzikową.

Gość durek-burek
ja mam cere mieszana i uzywam tylko na miejsca ktore wymagaja zakrycia;) mam kolor 217 i jest jasny ale jako taki ala korektor idealny:) zamowialm w tym sklepie co podaje zalozycielka i wszystko bylo oki, bezproblemowo.podkald oki! naprawde polecam!

Gość a czy można stosować go pod
oczy? na jednym topiku wyczytałam, ze się nie nadaje.

Gość sisasin78
nie wiem niektorzy stosuja pod oczy ... ja nie bo nie mam potrzeby:) mam 217 zakupilam w sklepie BeautyFly.pl i wszystko bezproblemowo:) pozdrawiam:)))

Gość wielka fanka jennifer
on super kryje;)))

Gość wanda w 1miesiacu
ja zamowilam:)zobaczymy

Gość ulalal balony dwa
no ja nie wiem czy go warto zamawiac?;/

Gość blondi 23-83
warto:)

Gość zastanawiam sie23
oki zamawiam:)))

Gość baska 34.90
;]

Gość mama_karen
ja również go uzywam, na całą buzie, nie mam pryszczy- moim mankamentem są przebarwienia, po tym fluidzie nigdy nie maiłam wysypu pryszczy, fakt brudzi jak cholera lepiej twarzy nie dotykac :) i nie całowac sie przypadkiem bo na facecie zostanie;) Umiem nakładac perfekcyjnie wiec wcale go nie widac a skóra jednolita i gładka. Jednak o niebo lepszy ale i drozszy jest vichy dermablend, tamten nie brudzi ubrania, nie zostawia sladów na partnerze- rewelacja- ale droga:(

Gość astra4
a nie w necie gdzie go szukac? apteki? perfumerie?

Gość rabarbar wiosenny
dobry dobry;]

Gość patisia1818
ma on porownainie np z dermablen vichy??

Gość ppolcia
no tak dermacol ma porównanie z vichy dermablend. jednak vichy dermablend kosztuje 140 zł ;/ mnie ta cena przeraziła więc wybrałam dermacol za 10 zł:) no fakt zciera się i brudzi ale gdy nałoży się na niego coś matującego,ja używam na to podkład matujący lirene city matt i jest ok:) mam cere suchą bezproblemową tylko z malutkimi rumieńcami które mi przeszkadzają. te kosmetyki używam tylko na policzki, dzięki czemu naprawde wygląda to ślicznie:)) POLECAM:))

Gość agulcia542635
ja uzywam dermacolu ale przyznam szczerze ze na codzinne stosowanie się nie nadaje, zwłaszcza że mam cerę mieszaną(tłusta strefaT) jak zaczęłam używać codzinnie to miałam takie pryszcze na czole i brodzie że wstyd było z domu wychodzić uzywam teraz okazjonalnie a żeby go dobrze rozprowadzić, daję parę kropek na rękę a potem kropelkę wody i rozcieram na ręcę a potem na buzię, i wodą rozprowadzam, ale wody po kropelce dodaję

Gość zinara
Ja zamówiłam na esentia.pl, mam numer 213 i jestem zadowolona...jednak jest to bardzo kryjący... korektor. Tak, niestety nie nadaje się do używania jako podkład, gdyż za bardzo uwidacznia skórki, do których ja mam tendencje, zapycha pory i jest dość trudny do zmycia. Niestety - gdyż jest po prostu super pod względem krycia, trzeba go nakładać mało! Ja za pierwszym razem stworzyłam sobie maskę - jest gęsty i podczas testu zmieszałam go z innym podkładem. Mój 213 i jest spoko, idealny dla przeciętnej cery, nie za jasny, nie za ciemny. Czasami będę go dodawać do zwykłego podkładu, ale tylko czasami, natomiast jako korektor będzie mi długo służył.

Gość oto
Jeśli chodzi o dermacol, też chcę go kupić. Zobaczyłam ostatnio moją koleżankę w pracy i wyglądała świetnie. Cera gładka i żadego efektu maski, o której tyle piszecie. Sekret tego specyfiku, to zapewne umiejętne nakładanie i rozprowadzanie. Najwżniejsze,że jej nie uczula, a jest tak jak ja alergikiem. Ja stosowałam już wiele podkładów i pudrów, tych co to nie powodują efektu maski inie uczulają. Rozprowadzają się świetnie, ale w większości uczulają piekielnie. Tak jest np. z serią AA. Wszystkie ich produkty mnie uczulają. Podobnie jest z Vichy, dr Ireną Eris, Sorają itp. Spróbuję więc teraz dermacolu.

Gość teresa_blondynka
ja zamawiam od dluzszego czasu na BeautyFly.pl i jestem bardzo zadowolona:) zamowilam u nich 3dermacole i dostalam probke gratis malego dermacolu:)

Gość niebieskooookaa22
ja mam 213 ale lepszy dla mnie jest 215 i tylko na wypryski jako korektor... kryjącym fluidem dla mnie jest EL double wear04

Gość fantastyczny
dermacol jest super, kryje wrecz doskonale ale... z polaczeniem z innym np dr eris lub jakiego uzywam aktualnie Revlon a pozniej dodatkowo na przebarwienia po krostach.Na cala twarz nie polecam bedzie maska bo jest bardzo gesty a poza tym skora sie po nim szybko swieci ale po to sa pudry w kamieniu zeby temu zaradzic. Bardzo bardzo polecam

Gość ciciuiy
mam215 jest spoko;]