Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_życie

Playery do muzy

Polecane posty

Szukam jakiś dobrych odtwarzaczy komputerowych - moze z jakims \"poprawiaczem basu\" itd;) Winamp juz jest oklepany i uzywam go bo jest \"szybki\". Poradzcie cos????

Gość ja znam zajebisty
nazywa sie google.pl

Gość jak chcesz mieć normalne basy
:P to kup normalne głośniki, a nie takie za 20 zł:D Foobar lepiej gra, ale to moja subiektywna ocena;)

Co do głośników mam 4 małe + duzy basowy (subwoofer)...CREATIVE'a. Tyle,że ja chciałam jakiś fajny odtwarzacz,bo wszystko mi sie wydaje takie oklepane...

Gość to tylko foobar
nie ma innej sensownej alternatywy;) a co do basów, to kilka lat temu była taka wtyczka do winampa, tylko że była płatna i cięzko ją teraz znaleść:P Przeciez głośniki Creativa maja mocny bas, aż za mocny, często taki dudniący. To po co jeszzce zwiększać? Dużo zależy też od karty dzwiekowej w kompie,- są pewne różnice w brzmieniu dzwieku.

Gość tak mamy
raka prostaty i kaca

Właśnie go sciągnęlam...jeeeeeeeeeeny, gdzie są skórki, przeciez foobar jest casaaałkiem \'goły\"...A skórki gdzie znajde? :P Zaraz przesłucham:) Aaaa, ja lubię,jak mi dźwięk \"łazi po ścianach\" :P:P:P

Gość jak to goly
on tylko nie kolorków:P Aaaa;), kolorki jeszzce muszą być?:P

Tak,ale muszę przyznać,że jak na moje niedoświadczone ucho to dźwięk wydobywający się z creative\'a jest niezły. Taaaak,drewno jest szlachetne :)

No a jak inaczej? Bo ja mam na winampie przynajmniej BLANK & JONES. A tu? Br....biel. Ale co mnie zaskoczyło - dźwięk słychać,znacznie lepszy

Oj i wygląda na to,że winamp obsługuje wiecej formatow...ale za ten dźwięk to foobar ma szóstkę :D:D:D

Kumpel polecił mi jeszcze SONIC STAGE, prosto od sony i tez polecam. Dodatkowo mozna nagrywac przez niego cd r/rw itd. Ma biblioteke(chociaz osobiscie nigdy z tego nie korzystam). Ale dzwiek jest ladny

Dzięki za wszystkie pomoce. Więc jeszcze wam pomęcze :D Potrzebuje teraz skórki do foobar\'a. I jeszcze jedno: Czy zeby zainstalowac skorki potrzebny jest jakis dodatkowy program?