Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danielek

milosc, uczucia itp

Polecane posty

Gość danielek

witam. ostatnio zerwala ze mna dziewczyna, powiedziala ze sie wypala, ze kocha jak przyjacielam, ze tylko gdzies gleboko sie w niej cos tli, nie wie czy chce byc ze mna czy nie, uwaza ze musi sie z powerotem zakochac.JAK TO ZROBIC?czy mam byc taki jakiego ona oczekuje, czego jej brakowalo?JAK Z NIA ROZMAWIAC CO MOWIC?prosze o pomoc.

Gość tak nie tak nie
A daj sobie z nią spokoj!

Gość Tez-babka
danielek - skoro jak przyjaciela to moze cos w sprawach lozkowych nie gra ??

Gość skazana
GG Z PRZED PONAD 3 LAT GRATY

Gość danielek
nie chodzi o lozko, nie piszcie zebym dal sobie spokoj, tylko poradzcie, bardzo ja kocham i zalezy mi na niej

Gość danielek
w lozku bylo okey, oczekuje pomocy prosze powiedzcie cos

o miłość trzeba dbać codziennie nie tylko jak sie już psuje. zrób z nią coś szalonego. zaproś ja na spacer ulepcie bałwana zrób bitwę na kulki a ze jest zimno na pewno da ci sie póżniej zaprosić na kawę... jutro zaproś ją do domu pozapalaj świeczki i skup całą uwagę na niej... za pare dni zaproś ja do kina lub zaproś ja na seans filmowy do domu... a najlepiej spisz na kartkę wszystko co lubi twoja dziewczyna i realizuj każdego dnia. mój mężczyzna kiedy ja chciałam odejść walczył kilka miesięcy zanim zrozumiałam że nadal mi na nim zależy.... (nie wydał na to dużo kasy) codziennie pisał i dzwonił a jak nie chciałam sie z nim spotkać zawsze stał pod klatką i czekał aż wyjde polecam drobne rzeczy najbardziej łączą film świece winko kwiatki(najlepiej polne) wiem jest zima ale kwiaciarnie działają a róże nie są drogie... musisz być cierpliwy okazywać jej na każdym kroku że ci zależy i nie przestaniesz walczyć o \"was\" wyślij jej smsem jakiś wierszyk lub coś w tym stylu.... jeśli pozwolisz jej odsunąć się na kilka dni to już tego do kupy nie zbierzesz...

Gość danielek
latwo to powiedziec, tak trudno zrealizowac, jeszcze jakbym mial pewnosc ze to sie uda

jak nie spróbujesz to się nie przekonasz..... mojemu sie udało ale nikt ci nie da gwarancji że na twoją kobietę też to zadziała. sam najlepiej wiesz co ona lubi